Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В момента Наталия Кличко развива кариерата си в Хамбург.
В момента Наталия Кличко развива кариерата си в Хамбург.

Боксьорът я ухажва 6 месеца, преди тя да излезе с него на вечеря

Обсипва я с цветя и подаръци, присъства на всяко нейно ревю, докато не приеме поканата

Всяка сутрин от Хамбург тя се обажда, за да го пита: “Жив ли си? Киев още ли е там?”

Мечтае да се види като булка с бяла рокля и воал, защото двамата само подписват

Умна, красива, бивша лекоатлетка и модел, успешна тенисистка, майка на 3 деца, певица. Усмихната брюнетка, която се облича елегантно и предпочита естествената красота и лекия грим. Занимава се редовно с пилатес и йога, храни се балансирано и отделя много време, за да се грижи за себе си. В Украйна е звезда и хиляди жени я имитират. Тя е Наталия Кличко, съпругата на бившия световен шампион по бокс Виталий Кличко, който от 2014 г. е кмет на Киев.

От началото на войната в Украйна той патрулира всеки ден в града и се бори за страната си, а жена му го подкрепя от Хамбург.

След като участва в концерта в Берлин в подкрепа на Украйна, съпругата на Виталий призна, че денят й започва с въпросите: "Жив ли си? Каква е ситуацията? Киев още ли е там?" Успокоява се, макар и не напълно, когато получи отговора: "Жив съм! Ние продължаваме да се борим". Майка й също е близо до Киев и от средата на март живее в убежище.

Чувството за вина не ме напуска – сподели наскоро певицата. - Не е приятно, когато знаеш, че си в безопасност, а твоите хора се бият за теб и твоята страна."

Наталия Кличко винаги е била опора за съпруга си и му е помагала в различните му начинания. Вероятно това се дължи на отличните й организационни умения, за които споделя баща й.

"Наташа израсна като истински лидер – посочва Валери Егоров. – Тя се роди на 26 февруари 1974 г. Като дете беше весела, пъргава, целеустремена. Още във втори клас започна да се интересува от спорт - първо гимнастика, след това синхронно плуване. И в училище не се изчервявах от нея.

Разбира се, не беше отличничка, но имаше време да учи по всички предмети. Учителите я обичаха. Но каквото си поставеше като цел, никой не можеше да я спре. Тя е много упорита."

Именно затова баща й я подкрепя, когато Наталия се прибира у дома с брой на "Комсомолская правда", където има обява за набиране на модели в училището. Когато я прочита, очите на момичето светват от вълнение. Освен това тя имала всички данни да краси корицата на някое списание. Валери Егоров не може да си намери място от щастие, когато дъщеря му започва да си сътрудничи с известни украински модни дизайнери и нейни снимки се появяват във водещи издания.

Въпреки че по онова време модният бизнес все още не е развит, тя става едно от най-търсените лица. При представянето на конкурса "Черна перла" Наталия се запознава с бъдещия си съпруг Виталий Кличко.

До този момент тя не се интересувала от бокс и не знаела почти нищо за него.

"Той търсеше повод да ме заговори и когато излязох на подиума, си пролича, че Виталий е зашеметен – спомня си в откровено интервю Наталия. - Тогава му се удаде възможност да поговори с мен."

Наталия и Виталий са женени от 1996 г.
Наталия и Виталий са женени от 1996 г.

"Знаете, че в живота нищо не е случайно – допълва баща й. – В онази вечер Наташа се върна от събитието с два огромни букета алени и бели рози. Дори не се побираха във ваната. Дъщеря ми не се интересуваше много от спорт, така че името Кличко не й говореше нищо. Отначало тя не прие ухажването му, въпреки че той буквално я обсипваше с подаръци."

Всъщност по това време красавицата е сгодена за друг мъж, но боксьорът е толкова запленен, че след дълго ухажване най-накрая успява да привлече интереса й. Започва да ходи на всяко ревю с нейно участие и винаги стои на първия ред, за да бъде най-близо до подиума. Наталия признава, че винаги когато вървяла, той не свалял очи от нея.

Започна да ми изпраща огромни букети с цветя и предложи да се срещнем на вечеря – спомня си певицата. – Аз обаче му отказах. Честно казано, този велик човек за мен беше страховит и изпитвах смесени чувства към него. Винаги на ревютата се опитвах да не гледам към него, но когато погледите ни се срещнеха, коленете ми започваха да треперят."

След около половин година Виталий отново кани Наталия на вечеря и този път тя приема, тъй като вече била разделена с годеника си. Двамата се срещат в голям ресторант, а моделът остава с впечатлението, че с боксьора няма как да бъдеш тъжен, защото той винаги се шегува и забавлява. Точно тогава тя разбира, че не се страхува от него, а го обича.

Баща й Валери със смях разказва как дъщеря му го запознава с бъдещия му зет.

"Не помня точната дата, но една вечер се прибрах от работа и когато започнах да се събличам, гледам на постелката нечии черни мъжки ботуши с безпрецедентен размер – споделя Егоров. – Моят крак също не е малък, но тези обувки… Първоначално ги помислих за ски. Тогава се появи Наташа и ми каза: "Татко, ела, ще те запозная с някого". Отивам в кухнята - Виталий седи. Така се срещнахме."

През април 1996 г. Наталия и Кличко подписват брака си, но няма празненство или първа брачна нощ, защото веднага след това боксьорът заминава за Германия, където му предстоял важен мач. По-късно красавицата споделя, че би й се искало да повторят сватбената церемония, за да облече булчинска рокля и воал, за които мечтаела от дете.

След като става част от фамилия Кличко, тя оставя кариерата си на заден план и се отдава на двамата братя.

Започва да се грижи за мачовете им в Лос Анджелис и да върти бизнеса. Присъства на всички техни битки и взема дейно участие в подкрепа на жените и здравето на децата като член на фонд.

В личен план бившият модел сбъдва мечтата на мъжа си да имат голямо семейство,

като му ражда три деца. Най-голямото е синът им Егор-Даниел. С името му отдават почит на фамилията на Наталия – Егорова. Виталий дори присъства на раждането и реже пъпната му връв.

Второто им поред е момиче, което кръщават Елизабет-Виктория от "победа", защото в деня, когато се появява на бял свят, боксьорът печели мача с Лари Доналд. Най-малкият син на звездната двойка се казва Максим и се ражда с тегло 4,2 кг.

Любопитното е, че Наталия предпочита да се грижи сама за децата си и е твърдо решена да не се доверява за възпитанието им на бавачки.

Заради огромната популярност на семейството тя се регистрира на различни места с моминското си име, а кметът на Киев призна миналата година в интервю, че се налага децата му да се ограничават в социалните мрежи и дори да използват псевдоними.

Всъщност малкият им син Максим учеше в лицей във Великобритания, дъщеря им Елизабет-Виктория завърши психология в университет в Нидерландия, а големият им син Егор-Даниел е с диплома по бизнес мениджмънт. И тримата в момента са в Германия при майка си.

През последните години обаче често се появяваха слухове, че Наталия и Виталий са се разделили заради изневери на боксьора по време на спортната му кариера. Тя обаче неведнъж е показвала лоялността към съпруга си и доверието към него.

Дори веднъж в интервю световният шампион бе признал, че тя лекува синините му с целувки и след такава терапия няма и следи от наранявания.

Освен това Наталия присъства на всеки мач на мъжа си и след приключването му винаги звъни на свекърва си, за да й каже как е минал. Майката на двамата боксьори била твърде притеснена, за да гледа мачовете на синовете си на живо. Всъщност промоутърите даваха милиони за бой между братята Кличко, но двамата отказаха с основанието, че са дали обещание на майка си никога да не излизат един срещу друг.

След като Наталия става част от фамилия Кличко, оставя кариерата си на модел и започва да се занимава с бизнеса на двамата боксьори.
След като Наталия става част от фамилия Кличко, оставя кариерата си на модел и започва да се занимава с бизнеса на двамата боксьори.

Един от последните слухове за раздялата на Наталия и Виталий бе през миналата година заради факта, че от известно време певицата развива кариерата си в Хамбург. Кличко бе категоричен, че двамата са заедно, въпреки че понякога наистина разстоянието пречи на отношенията им.

"Ако ще се развеждаме, аз първи ще ви кажа. Наталия пее. Харесва ми това, което тя прави. Аз нямам право да я спирам", посочи кметът на Киев.

Още от дете съпругата на Кличко проявява интерес към пеенето, но така и не й остава време да развие таланта си. Решава да го направи едва през 2012 г., когато създава музикална група и казва, че ще пее за любовта. Зад гърба си вече има много издадени песни и албуми.

Един от последните й проекти е посветен на войната в Украйна.

Освен това тя намира време и да се занимава с йога, защото има собствено студио, наречено Luna Sound of Silence. Макар и трудно, певицата успява да съчетава живота между Киев и Хамбург, а богатството й се оценява на около 5 млн. долара.

Медиите в Германия твърдят, че тя е натрупала своето състояние като инфлуенсър в социалните мрежи, учител по йога, актриса, бизнес дама и певица.

Жена с много таланти, съпругата на Виталий Кличко днес се моли единствено близките й в Украйна да са добре и войната да свърши.