Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

39-годишен мъж от Велико Търново е пострадал сериозно при пътен инцидент в кв. Бузлуджа в областния град, предизвикан от шофьор без книжка. Произшествието е станало в събота около 08,00 ч. сутринта на кръстовище между улиците "Г. Измирлиев" и "К. Паница", а виновния водач е избягал от местопроизшествието, съобщи ОДМВР.

По първоначална информация лек автомобил БМВ, управляван от 36-годишен неправоспособен водач от с. Горна Студена, е навлязъл в лентата за насрещно движение и е ударил лек автомобил "Тойота", управляван от 39-годишен търновец.

В резултат на сблъсъка тойотата се върнала назад и блъснала движещият се зад нея лек автомобил "Опел", управляван от 48-годишен мъж от В. Търново. При удара е пострадал водачът на тойотата. Той е настанен за лечение във великотърновската болница с фрактури на крак, таз, ребра и травма на далак.

Водачът на БМВ-то е напуснал местопроизшествието и малко по-късно е установен в Павликени. Той е задържан за срок до 24 часа и е настанен за лечение във великотърновската болница, защото също е получил травми в катастрофата.

Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.