Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: ОПТИМИЗЪМ

РАБОТА Началото на седмицата изисква да погледнете на живота с оптимистично настроение, за да се справите с трудностите, появили се на пътя ви. На работното място сте в стихията си. Заемете се със служебните си задължения и не търсете само приятните. Не се заяждайте с никого и на създавайте конфликти, защото вашите колеги може да ви навредят. Не проявявайте безпричинна агресия и не спорете заради липса на еднаквост в мненията. От понеделник ще разрешите бързо възникващи проблеми.?Разчитайте на себе си, а не на късмета си, за да се справите с предизвикателствата. Налага се да се потрудите, за да съхраните авторитета си. Поднесете на колегите си перспективни идеи. Внимавайте с разходите.

ЗДРАВЕ Възможни са здравословни проблеми, свързани с храносмилателната система. Предпазвайте се от травми на главата и очите.

ЛЮБОВ Веднага се коригирайте, ако нараните интимните си партньори или ако видите, че се дистанцират от вас. Контролирайте емоциите си.

ТЕЛЕЦ: ТВОРЧЕСТВО

РАБОТА През първите дни на седмицата въпреки желанието ви да творите ви се иска и да си почивате. За съжаление, това не е възможно. Не се впускайте в начинания. Успехът е с вас, ако завършите започнатото. Не избързвайте. Можете да постигнете целите си на работното място, ако приемете помощ от колегите си и не сте претенциозни в исканията си. От понеделник привидната ви стабилност не е достатъчна, за да си наложите спокойствие, забравяйки обидата и недоволството от предишните? дни. Не пренасяйте лошото си настроение и на работното място. Начинанията са успешни. Помислете за промяна на дейността, за покупки, но без да се впускате в големи и необмислени разходи.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно и са възможни сериозни проблеми. Предупреждавам ви, че сте податливи на простуди и инфекции на гърлото. Не прекалявайте с алкохола.

ЛЮБОВ В отношенията с любимите хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите. Ще си спестите нечуван скандал. Не пропускайте да споделите чувствата си.

БЛИЗНАЦИ: АГРЕСИЯ

РАБОТА От първия ден на седмицата не отказвайте полезни съвети, не бъдете агресивни. Мислете продължително, преди да предприемете каквото и да било. Не вземайте важни решения. Пазете се от сплетни и клюки.? Обстановката не е особено благоприятна, но имате покровителството на ръководството. Не се колебайте да спечелите пари от допълнителна работа. От понеделник не бива да се изкушавате да работите с финансови документи. Не са изключени лични и професионални загуби, които ще се отразят зле на кариерата и на материалната ви стабилност. Въздържайте се от вземане на важни решения за професионалната си реализация.

ЗДРАВЕ Обърнете внимание на здравето си. Главоболието е признак за преумора. За пореден път сте прекалили с диетите и сте изтощили организма си. Останете си у дома поне за няколко дни.

ЛЮБОВ Възможна е среща със стара любов, която отдавна не сте виждали. Ако сте семейни, ще си създадете проблеми с брачната половинка и ще се почувствате опустошени.

РАК: ПРОТИВОРЕЧИЯ

РАБОТА От началото на седмицата ви предстои противоречив период, в който ще се сблъскате с поредните сериозни проблеми. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Очаквайте странни обрати. Избягвайте конфликтите, за да не се окаже, че сте в противоречие с всички. Проблемите ви са много и ще попречат при изпълнението на професионалните ви задължения. От понеделник е важно да осъзнаете, че е във ваша полза да работите отговорно. Прекалено емоционални сте и често губите чувството си за реалност. Деловите срещи и общуването са затруднени. Избягвайте разговорите с нови делови партньори.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. След работа по ваш избор и съгласно лунния календар отидете на масаж или сауна и се отпуснете от напрежението.

ЛЮБОВ Уловете мига, даряващ ви щастие, ако не сте семейни, защото любовта е до вас. Огледайте се, открийте я и ще забравите самотата.

ЛЪВ: СРЕЩИ

РАБОТА От четвъртък при неочаквани срещи с нови хора не бързайте да се сближавате, защото не сте в състояние да ги прецените правилно. Податливи сте на влияние и на бързо съгласие с чуждото мнение. Доверчивостта ви не е във ваша полза. Подхождайте разумно към възникващите проблеми. От понеделник не се захващайте с нови задачи. Наложете си търпение, изчакайте търпеливо и ги започнете, след като отново ги обмислите. Ще си спестите проблеми и грешки поради недоглеждане. Разсеяността ви вреди. Причината за напрежението е в нежеланието ви да видите собствените си грешки. На работното си място се справяте отлично, стига да се задълбочите в задълженията си.

ЗДРАВЕ Радвате се на добро здраве и отлично настроение. Пазете се от травми поради невнимание. Податливи сте на проблеми със сърцето, ако прекалите с алкохола.

ЛЮБОВ Не ви съветвам да разрешавате лични проблеми. Самотните жени, без значение на каква възраст са, да са внимателни в избора на интимни партньори.

ДЕВА: ЗАПОЗНАНСТВА

РАБОТА В началото на седмицата запознанства ще ви помогнат да откриете нови възможности за приходи. Подхождайте предпазливо към предложенията, за да не се окажете излъгани. Отложете деловите разговори, свързани с пряката ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви. Наложете си търпение и преодолейте своята разсеяност. От понеделник бъдете трезви и разсъдливи, но също и уверени и сговорчиви, ако се налага да спечелите на ваша страна нови делови партньори. Оценете реално възможностите си. Не се опитвайте да хитрувате и да надскачате себе си. Напрегнати сте и не особено активни, а с това бавите бързото приключване на задачите.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно, защото се страхувате от самотата. Съществува опасност от травми, но сте податливи на влияние и депресивни състояния.

ЛЮБОВ Способни сте да доказвате чувствата си с щедрост и скъпи подаръци. Не прекалявайте, защото може да се окажете влюбени и използвани.

ВЕЗНИ: АКТИВНОСТ

РАБОТА От първия ден на седмицата бъдете активни и отхвърлете задачите си преди края на работния ден, но едновременно с това избягвайте новите познанства, които, колкото и да са интересни и сякаш перспективни, нямат бъдеще. Внимавайте в отношенията с вашите колеги. От нищо може да избухне скандал. Ситуацията може да се изостри до крайност. Ако гледате на промените около вас с очите на разума и не фантазирате, успехът няма да ви изостави. От понеделник появата на неочаквани препятствия ще обърка плановете ви, особено ако сте се захванали с рисковани начинания. Трудностите ви предпазват от грешки. Активността ще ви донесе добри резултати и финансови постъпления.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно и ви зарежда с енергия. Не преяждайте и не прекалявайте със спиртните напитки. Съществува опасност от хранителни отравяния.

ЛЮБОВ Не се опитвайте да налагате правила в отношенията с любимите си хора, защото това ще ги отблъсне от вас и ще ги загубите. Не изневерявайте, ако сте семейни.

СКОРПИОН: ПРИБЪРЗАНОСТ

РАБОТА От четвъртък и през почивните дни не вземайте прибързани решения за инвестиции. Ще жънат успехи занимаващите се с творчески професии. За хората, изпълнители и ръководители в сферата на строителния бизнес, периодът е претоварен от проблеми. Откажете се от намерението да поставите основите на нова сграда. Бизнесмените ще се сблъскат с проблеми и не са изключени финансови загуби. От понеделник се пригответе за промени у вас самите. Разчитайте на себе си и на здравия си разум, за да избегнете трудностите. Не избързвайте. Поставете ново начало с разума си. Бъдете предпазливи на работното място. Сключете уговорените преди време договори.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично, въпреки че сте изнервени и напрегнати. Преди лягане се разходете на чист въздух. Не си внушавайте болести. Не си създавайте нервно напрежение.

ЛЮБОВ Няма да сте в състояние да прецените какви хора стоят срещу вас и в заблудата си, че сте влюбени, ще ги допуснете близо до себе си. Разочарованията няма да закъснеят.

СТРЕЛЕЦ: УСАМОТЕНИЕ

РАБОТА В дните от четвъртък въпреки стремежа ви към общуване за вас е по-добре да се усамотите и да се отдадете на задълженията си. При необходимост защитете себе си и позицията си с всички коректни средства. Готови сте да изкарвате яда си на всеки, който се изпречи на пътя ви, но по този начин ще си спечелите неприятели. Побеждавайте със силата на духа и с интелекта си. От понеделник не вземайте прибързани решения. Предприемайте промените само след детайлното им обмисляне и увереност, че са във ваша полза. Ако искате да смените работата си, бъдете внимателни с кого и какво говорите.? Пред вас за пореден път се разкриват нови печеливши перспективи.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно заради преумората и напрежението. Не се напрягайте с физическа работа. Ще усетите отпадналост и главоболие заради преумора.

ЛЮБОВ Очаквайте романтично приключение. Мнозина ще намерят нови приятели или спътници в живота. Не се надявайте на романтични мигове, ако сте закъснели и сте си пийнали.

КОЗИРОГ: НОВИ ИДЕИ

РАБОТА През първите дни на седмицата искате да поднесете нови идеи в професионално отношение, чрез които да откриете по-перспективно поприще за изява. Не е изключено вашата общителност, довела до случайно запознанство, да окаже влияние на бъдещото ви финансово състояние. От понеделник срещите с вашите колеги и с ръководството са затруднени. Резултатите от работата ви няма да оправдаят положените усилия.? Ще почувствате неудовлетворение. Не се поддавайте на провокации. Овладейте емоцията си. Не вярвайте на празни обещания. Не са изключени недоразумения с хората от вашето обкръжение. Подчинете се изцяло на обстоятелствата.

ЗДРАВЕ Здравето ви изисква да сте отговорни към себе си и да се предпазвате от простуди. Не успявате да организирате правилно живота си.

ЛЮБОВ От вас зависи да съхраните хармонията в отношенията с любимите си хора. Ако сте на ресторант, скъпи дами и господа, не си позволявайте флирт с хората на съседната маса.

ВОДОЛЕЙ: ИЗМАМИ

РАБОТА От четвъртък ви препоръчвам да не пътувате. Пазете се от измами. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели, лични и делови. Не е изключена конфликтна ситуация на работното място, която може да има негативни последствия. Не се поддавайте на провокации, за да избегнете финансовите загуби. От понеделник сте наивни и затова сте склонни да се впускате във всяко примамливо предложение, което ви се струва печелившо. За ваша изненада рискувате да се провалите и да претърпите финансови загуби, за някои от вас непосилни! Бъдете разумни. Концентрирайте се в главната си задача и превърнете замисленото в реалност.

ЗДРАВЕ Ще се почувствате отпаднали, ако не сте спазили изискването на звездите и сте прекалили с алкохола и обилната храна. Преумората вреди и на добрата ви форма.

ЛЮБОВ Несемейните може да срещнат своята брачна половинка. Мъжете да отстояват позициите си в личен план. Не си внушавайте, че интимните ви половинки са ви изневерили.

РИБИ: ОБЩИТЕЛНОСТ

РАБОТА През първите дни на седмицата общувайте с интересни хора, които ще обогатят познанията ви в друга професионална сфера. Подновете стари и полезни познанства, които ще помогнат да си гарантирате очакваните финансови постъпления. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора, които непредпазливо допускате до себе си, но те ви използват. От понеделник стабилизирайте постигнатото в професионален план, а също и отношенията с колегите. Не позволявайте да ви отклонят от важните задачи. Не спорете с тях. Имате прекрасната възможност да завършите с успех новите задачи.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Не прекалявайте с месото и спиртните напитки, защото сте склонни към хранителни отравяния и здравословни проблеми.

ЛЮБОВ Семейните са длъжни да са отговорни към дадените обещания. Несемейните ще изживеят романтична среща. За да срещнете половинката си, приемайте хората такива, каквито са.