Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: ЧУВСТВИТЕЛНОСТ

РАБОТА От началото на седмицата вашата чувствителност е прекалено изострена. За да се освободите от напрежението, се отдайте на задачите си на работното място, които са доходни и ви доставят удоволствие. Справяте се добре въпреки страничните проблеми. В състояние сте да постигнете мечтаната популярност. Не са изключени неочаквани разходи, но харчете с мярка, за да не изпаднете във финансова криза. От понеделник сте се задълбочили в задълженията си, въпреки че около вас цари странно и необяснимо напрежение. Раздразнени сте, а недоволството ви е породено от поведението на вашите колеги. Овладейте емоцията, която ви пречи да вземате правилните решения.

ЗДРАВЕ Настроението ви заради прекалената ви чувствителност ще се отрази лошо на здравето ви. Пазете се от тежки инфекциозни заболявания.

ЛЮБОВ Звездите предупреждават мъжете, че е възможен край на романтично увлечение. Новите запознанства са причина да сте завладени от нечие излъчване.

ТЕЛЕЦ: ПРИБЪРЗАНОСТ

РАБОТА През първите дни на седмицата ще съсипете сами постигнатото и ще се лишите от нови хубави възможности за изява заради вашата прибързаност. Не разчитайте на късмета си. Не рискувайте. Изкушени сте да поставите ново начало само защото искате да спечелите бързо пари, но ви съветвам да не избързвате и да го отложите. Не се поддавайте на предложения за промяна на вашето работно място. От понеделник избягвайте срещи и нови запознанства. Може да се заблудите и да се обвържете с хора, които са неподходящи за вас.

Разочарованията няма да закъснеят. На работното място се справяте отлично.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако не се притеснявате за проблемите си. Не се срещайте с много хора заради податливост на инфекциозни заболявания.

ЛЮБОВ Не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при среща с интимните партньори, за да не съсипете хармонията в отношенията си.

БЛИЗНАЦИ: ПРЕДПАЗЛИВОСТ

РАБОТА Въпреки трудностите, които ви изненадаха, сте чаровни и привличате погледите на всички. За да постигнете замисленото, се вслушвайте в съветите на близки и приятели. Бъдете предпазливи в обещанията. Избегнете разговорите, свързани с работата ви и при съставянето на дългосрочни планове. Не бъдете прекалено доверчиви към хората. От понеделник, без да се бавите, завършете задачите, които сте започнали сутринта. Ще имате добра печалба, ако работите в сферата на търговията. Проведете деловите и личните си разговори без нападателно поведение. Няма как да наложите насила идеите си. Неочаквани проблеми пречат на професионалните ви успехи. Ще ги разрешите бързо, ако действате обмислено и предпазливо.

ЗДРАВЕ Заведете любимите си хора на ресторант или погостувайте у приятели. Разнообразието ще ви е от полза, но трябва повече да си почивате.

ЛЮБОВ Семейните да очакват романтични изживявания. Несемейните може да срещнат своята голяма любов и да бъдат щастливи. Ако сте семейни, сексът ще ви зареди със сили.

РАК: ВНИМАНИЕ

РАБОТА От първия ден на седмицата бъдете внимателни при обсъждане на нови идеи, за да не останете излъгани от деловите си партньори. Отложете планираните разходи за следващата седмица, за да сте сигурни в приходите си. При работа с документи и с правителствени организации не бъдете доверчиви. Деловите срещи и разговори провеждайте предпазливо и задълбочено, за да не ви измамят. От понеделник смело приемайте предизвикателствата на съдбата. Очаквате да стане чудо, задачите ви да бъдат завършени с вълшебство, а вие да жънете резултатите, но ако не сте дейни, ще се провалите. Постарайте се да не обръщате внимание на критичните забележки по ваш адрес.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Създайте си положителни емоции и ще се чувствате още по-добре. Вечер си дайте почивка и излезте сред природата.

ЛЮБОВ Вечер почивката ще ви зареди със сили, особено ако сте с любимите си. Не допускайте проблеми в семейството си. Очертава се краткотрайно увлечение при несемейните.

ЛЪВ: РУТИНА

РАБОТА В дните от четвъртък ви липсва желание за работа. Заемете се с рутинните си задължения, за да си спестите проблеми с колегите. Въпреки доброто си самочувствие сте без настроение. Не е желателно да сядате зад волана, ползвайте обществения транспорт. Ще се справите с всичките си задачи, дори и с непланираните. Денят ви обещава промяна в приятелските и деловите отношения. В дните от понеделник имате възможност да се запознаете с хора, които може да бъдат ваши бъдещи делови партньори. Ще срещнете интелектуалци, които ще променят живота ви. Преценявайте добре новите си познати, за да не се разочаровате.

ЗДРАВЕ Погрижете се за здравето си. Вечер е възможно да се почувствате уморени и отпаднали, с главоболие и обостряне на хронични заболявания. Здравето ви е стабилно.

ЛЮБОВ Може да предизвикате конфликти у дома заради невъзможността да реагирате спокойно на думите на вашите половинки. Време е да разрешите личните си проблеми.

ДЕВА: ЗАПОЗНАНСТВА

РАБОТА В дните от началото на седмицата вниманието на нови познати може да ви отклони от професионалните ви задължения. За съжаление, запознанствата ще са свързани с разочарование още преди почивните дни. Деловите срещи и разговори са разочароващи заради неспазени обещания от хората, с които общувате. Не разчитайте на късмета си. Не рискувайте. Говорете уверено. От понеделник не мързелувайте, а завършете започнатите служебни задачи и няма да усетите трудностите заради забавяне по ваша вина. Направете оценка на работата си. Общуването с колегите ви е хармонично. Ще успявате, ако се занимавате с търговия. Ако имате семеен бизнес и сте назначили ваши роднини, може да ви завлекат с пари от касата.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично. Мъжете да избягват шумните компании и трапези, защото ще се отразят неблагоприятно на теглото и кръвното им налягане.

ЛЮБОВ Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака.

ВЕЗНИ: ПРИХОДИ

РАБОТА През първите дни на седмицата на работното място изявете най-доброто от себе си, ако искате да получите заслужено признание. Ще жънете успехи с каквато и работа да се захванете, стига да не е свързана с финансиране. Намерете си приятна компания сред вашите колеги за обед и обсъдете бъдещите си планове. В дните от понеделник печелите добре, ако сте търговци и имате магазин, в който продавате качествена стока. Не разочаровайте вашите постоянни клиенти с нови стоки и продукти с неясно съдържание само защото са по-евтини. Появата на нови идеи ще ви позволи да се развивате. Вашите ненавременни опити за изясняване на отношенията на работното място са причина за разправии.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Чувствате се добре в кожата си. Не търсете причини за оплаквания заради самовнушения или за да избегнете критика.

ЛЮБОВ Появата на бивши ухажори ще ви създаде проблеми. Самотните ще се радват на романтична среща. Влюбени сте, но не се примирявате, че половинката ви властва над вас.

СКОРПИОН: ТРУДНОСТИ

РАБОТА От началото на седмицата избягвайте срещите с много хора, защото сте разсеяни и няма да запомните разговорите, които провеждате. На работното място се справяте отлично със задълженията си. Не бива да пътувате, дори и да се налага. Пригответе се за трудности, породени от странични фактори, които ще объркат плановете ви за деня и ще ви тласнат в нова посока. Отдайте се на рутинните си занимания. От понеделник блестите с чар и общителност и привличате нови партньори. Хора се домогват до вас, за да ви използват. Променете живота си, за да се издигнете в професионално отношение. Финансовото ви положение ще се стабилизира, ако не сте наивни и не раздавате заеми.

ЗДРАВЕ Здравето ви е зависимо от настроението ви и от компанията, в която сте през деня. Ако е нестабилно, то е, защото сте податливи на обостряне на хронични болести.

ЛЮБОВ Партньорските отношения са успешни и ще ви донесат взаимно удовлетворение. Несемейните ще изживеят незабравими романтични мигове.

СТРЕЛЕЦ: ТЪРПЕНИЕ

РАБОТА В дните от началото на седмицата си наложете търпение и въздържаност. Прекалената чувствителност и нервност само ще усложнят деловите ви отношения. Всичко осъществявате с много усилия, затова ви съветвам да не сте прекалено дейни. Ако задълженията на работното ви място не позволяват да си останете у дома, се постарайте да отхвърлите най-неотложните задачи. От понеделник не надценявайте възможностите си. Бъдете търпеливи и скромни в желанията си.

Задълбочете се в работата си. Справяте се отлично и с най-трудните си и неприятни задължения, ако не се впечатлявате от критиката. Имате шанс да подобрите финансовото си състояние.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично. Не трябва да пътувате и да се напрягате с физическа работа. Не прекалявайте с алкохола, особено с концентратите.

ЛЮБОВ Време е несемейните да помислят за създаване на семейство, да не отказват покани за развлечение.

КОЗИРОГ: ПРОБЛЕМНИ РАЗГОВОРИ

РАБОТА През първите дни на седмицата на всяка цена отложете деловите срещи и разговори, защото ще са проблемни, с дългосрочни негативни последици. Обърнете внимание на себе си и не забравяйте, че имате своите потребности. На работното си място се концентрирайте в задачите си. Обмислете съвместна и екипна работа. Стабилизирайте позициите си. Проведете разговорите с ръководството. Денят е добър за разрешаване на съдебни спорове, свързани с вашия бизнес. От понеделник се подгответе за трудности. Не са изключени недоразумения с партньорите и колегите. Проведете разговори и подпишете документи, ако не е възможно да ги отложите за друг ден, но в никакъв случай свързани с финанси.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Не прекалявайте с алкохола и обилната храна. Застрашени сте от високо кръвно налягане и главоболие.

ЛЮБОВ Любовта на партньорите ви липсва, затова се постарайте да си възвърнете хармонията както в чувствата, така и в секса. От вас зависи да съхраните стабилните си отношения.

ВОДОЛЕЙ: КРИТИЧНОСТ

РАБОТА От четвъртък не изнервяйте колегите си с непрекъснатите критични забележки, за да не съсипете деня си. Целта ви е да избегнете приключване на битови проблеми, с които не ви се занимава. На вашето работно място цари безпорядък. Не сте се справили със задълженията си и се налага да го сторите. От понеделник дните ви са изпълнени с положителни промени. На работното си място ще се справите с много приятни задължения. Пътувайте, ако ви предоставят такава възможност. Не губете реалната представа за възможностите си. Деловите разговори и контакти са успешни. Завършете започнатото.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Не се преуморявайте и не оставайте дълго пред компютъра. Стойте далеч от открит огън, за да се предпазите от изгаряния поради невнимание.

ЛЮБОВ Внимавайте с романтичните запознанства, защото сте във властта на емоцията и нямате реална преценка за хората около себе си. Не изневерявайте.

РИБИ: СПОКОЙСТВИЕ

РАБОТА Началото на седмицата предполага спокойни разговори и постигане на целите в професионален план. Пазете се от предложения, свързани с търговия, за да избегнете загубите. Тактът и умението да премълчавате ви носят полза не само на работното място, а и при среща с делови партньори, ако се налага да я провеждате до почивните дни. Разчитайте на себе си и се вслушвайте в гласа на интуицията си. Импулсивните действия са във ваша вреда. Предпазвайте се от некоректни партньорства. От понеделник намерете време и стабилизирайте постигнатото дори и ако ви се струва малко. Не започвайте нови занимания. Работата няма да ви донесе очакваните резултати. Не се ядосвайте, защото нищо няма да постигнете.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, но се чувствате наранени от емоции. Не си позволявайте обилна храна и много алкохол, за да не навредите на здравето си.

ЛЮБОВ Не пренасяйте лошото настроение у дома. Любимите ви се притесняват. Запознанствата няма да донесат очакваната хармония и продължителна връзка.