Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Евгени Петров
Евгени Петров
Посланик Уорлик пред БНТ: "Преди време казах, че в България има две правосъдни системи. Ако си достатъчно богат и властен, правилата може и да не се отнасят до теб и Катуница е пример за това".
Бедни ми Уорлик, Катуница мина и си замина, Кирил Рашков падна жертва на обстоятелствата и повече за никакъв местен дерибей не се чу, а се кълняхме, че по един такъв има във всеки град на България И продължава да го има. Както и двете правосъдни системи. Сал с един Цар Киро реформа не става.
- "Закриваме Държавния резерв" - реши правителството. Според мен не закриха, а зариха не само един от най-големите канали за кражби и далавери. Имам натрапчивото чувство, че се зарива се и възможността да се търси отговорност от крадците и далавераджиите. Няма съмнение, че това е поредния жесток удар на Бойко Борисов срещу Доган и приближените му хора и обръчи от фирми в борбата срещу корупцията по високите етажи на властта
- Йордан Лечков попаднал в световната десетка на футболистите, занимаващи се с политика, изготвена от германското списание "11 приятели". Долна провокация и платена журналистика! И децата знаят, че в България подобно признание може да бъде само за премиера Бойко Борисов, славната девятка, сърцето, душата и краката на "Витоша" Бистрица. От списанието обаче поясниха, че класацията е за бивши футболисти, докато Борисов макар и премиер, е действащ картотекиран централен нападател.
- Зеленогорски си търси работа, защото имал ипотечен кредит, твърди пресата. Пусна се слух, че дори е възможно да бъде избран за главен дресьор на синьото лъвче. От централата на "Раковски" 134 обаче отказват възможността Зеленогорски да стане градинар на синята градинка с червени рози.
- "Живеейки уютно, ние проявяваме уважение към глобалните ценности. Така че, ако вашите домакини-студенти сутрин, към 5-6 часа, ви черпят с ракия или с уиски, не смятайте, че това е нарушение на добрите нрави. Все някъде в света е 17 часа." Това твърди образователният министър Сергей Игнатов пред студенти от цяла Европа. Имах аз едно подсъзнателно чувство, че пиенето на ракия в 5 сутринта е глобална ценност, но все не можех да го изразя трезво. Освен това си мисля, че министърът е дошъл на срещата право оттам, където вече е след 17 часа.
- Според вицето Симеон Дянков сме били четвъртата икономика в Европа. Даааа, съгласяват се пенсионерите. А ние сме първата икономия на държавата и континента. Между другото - браво на британците. Пускат риалити "Стани грък за седмица" (на английски звучи превъзходно: (Go Greek For A Week). Боже, че наивници. Да направят гърците едно риалити за нашите пенсионери "Живей със 100 евро на месец" та да видят как куче яде варени киселици.
- Първанов и Станишев преливат от скромност и любов. "На конгреса ще седна на последния ред" - заяви президентът. "Каня го на първия ред" - не остава назад БСП-лидерът. Е, на всички е ясно, че номерът е да те поканят на трибуната, нали? Засега обаче и двамата мълчат по въпроса.