Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

До края на живота си няма да си простя и ще се кая за предишната си сватба и ще поискам прошка от Бог. Това беше необмислена, спонтанна и доста наивна стъпка. Сякаш дяволът ме заблуди”, изповяда преди години руската легенда Алла Пугачова.

Въпреки развода Филип Киркоров и Алла дълго опитваха да запазят добри отношения помежду си, поне публично. Това, което ги скара завинаги, са политическите им различия и мнението им за Владимир Путин.

Киркоров е в близкото обкръжение на руския президент, а бившата му жена и настоящият й съпруг Максим Галкин - негови явни противници.

Веднага след началото на войната в Украйна, още на 28 февруари, Алла Пугачова и Галкин

заедно с двете си деца напуснаха Русия

Според социалната мрежа “Телеграм” звездното семейство е емигрирало в Израел, където притежава няколко недвижими имота, и няма намерение повече да се завръща в родината си.

Самата Пугачова донякъде отрече слуховете, като изтъкна, че е извън Русия по здравословни причини, и смята да се завърне обратно. Без обаче да издава къде е и кога евентуално планира отново да се прибере в Русия.

Отпътуването им е само часове след като Галкин изрази позицията си, че Путин няма оправдание за войната.

“От ранна сутрин съм във връзка с роднини и приятели от Украйна! Не мога да опиша с думи как се чувствам! Как е възможно! Не може да има оправдание за война! Не на войната!”, написа 45-годишният комик.

Реакцията на руските власти не закъсня. Рекламата с неговото лице на една от големите банки, приближени до руския президент, веднага бе свалена от ефира на всички телевизии и интернет платформи, където се въртеше.

Според официалната информация представители на всички телевизии първи са обявили, че отказват да излъчват артиста заради позицията му в полза на Украйна. Междувременно шоупрограмите на Максим също са отменени, без да са насрочени нови дати.

Това далеч не е първият път, в който

Галкин изразява

позицията си

Малко преди събитията в Украйна, по време на концерт в Новосибирск, той си позволи да говори неочаквано крайно за политиката на страната и президента Путин. Галкин не пропусна да спомене, че все още има свободата да каже каквото иска от сцената.

Как се разви конфликта, четете тук.