Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

- Не остана партия, която да не иска касиране на изборите. Консерва копърка да отвориш, от нея ще изскочи секционен протокол. Бай Ганьо правел избори... Бъркате, бай ви Ганьо щеше да ги изпипа далеч по-добре. Мен ако питате, касиране няма да има, просто изборният процес изначало си беше кастриран. Между другото изборите кастрираха и немалко политици. В това число и една коалиция, дето прави вътрешнопартиен кастинг за най-достойните си кандидати.
- Та в този смисъл, докато едно движение за четири-пет години се превърна в партия и взе вся власть, то една партия за десетина години се превърна в движение, на което най-популярното нещо е адресът. Между другото Мартин Димитров си призна: “Дясното обединение вече е невъзможно.” Даааа, както се казва - нощта е бременна, а утрото е по-мъдро от вечерта. Особено следизборното утро.
- Гледам и чета пред- и следизборни прогнози. И си викам, че българските социолози са нещо като българските футболни треньори. Има една постоянна група, която непрекъснато сменя разни телевизии и вестници и коментира политиката, докато не се разсърди сайбията. Точно като вечната група български треньори, които обикалят от отбор на отбор във футболното ни първенство, докато не ги сменят собствениците. Извод: Какъвто ни футболът, такава ни и политиката. И обратното, разбира се.
- Политиката на управляващите била чалга - твърдят от левицата. Ето, и Бойко Борисов се снима с Лепа Брена, която му предрече велики дела. Що се заяждате бе хора, жената дойде и само Му (за коректорите - не сваляйте главната буква, моля) попя “Йовано, Йованке”. Да беше дошла Алла Пугачова, да изпее някоя частушка на Станишев. Апропо, вие само на опера ли ходите? Като си спомня кой ви пееше по предизборните концерти... Не се ли навърташе Азис около групата на Азер Меликов?
По този повод ето ви кавър на “Йовано”:
Генерале, Борисов,
По водата одиш море,
Трева не прекършваш,
се за магистрали мислиш
сърце мое Борисов...
-  “Една целувка - това е цената на подкрепата ми за Ивайло Калфин и чичо Ламбо”, разкри лидерът на ДПС Ахмед Доган в нощта след първия тур на изборите, без да споменава къде да го целунат. Явно целувка е имало, но не точно където трябва, защото БСП загуби, макар и с малко. Но, както е известно, “малко бременна” няма.
- От дърдоренето в изборната нощ най ми хареса кандидат-президентът Светльо Витков. "Аз - вика - съм настроен винаги позитивно, като изключим СПИН-теста ми".
 Малко извънследизборни записки:
- Министърът на земеделието Мирослав Найденов да влезе да се снима в хладилник при минус 20 градуса. То бива ПР изяви, но да замразиш министър...Всъщност защо пък не. Президентът Първанов постави цяло АБВ във фризера, Дянков преди дни замрази заплатите и пенсиите на два и половина милиона за цяла година, та един министър ли не може да изтрае, докато го снимат фоторепортерите? 
- Българският мъж до 36 г. не се пуска от мама, показват данни на "Евростат". Да - а после не се пуска от жена си. И така до пенсия, когато не се пуска от джипито.