Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН

ПРЕМЪЛЧАВАНЕ

Работа: Първите дни на седмицата са неблагоприятни за поставяне на ново начало. Избегнете загубата на част от спестяванията си, като не разказвате на всички какво сте заработили. Не проявявайте раздразнителност. Неблагоприятното съчетание на странични фактори, водещи до трудности, може да ви създаде неприятности от различно естество и да ви попречи на спокойната работа. От понеделник работата с деловите ви партньори е успешна, ако сте предпазливи при подписване на финансови документи и не обещавате да се включвате в рискован бизнес, обещаващ бърза и лесна печалба. Не пропускайте да си осигурите спокойствие на работното място.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си и на това на вашите близки. Податливи сте главоболие, на проблеми с ушите и очите.

Любов: Ще изживеете романтична среща. Възползвайте се от чарът си и умението да омайвате новите си познати, ако искате да срещнете своята половинка.

ТЕЛЕЦ

ОТГОВОРНОСТ

Работа: В началото на седмицата бъдете отговорни към служебните си задължения и ще осъзнаете какви върхове сте способни да постигнете. Разрешете неотложни финансови въпроси, за да не се окажете във финансов недоимък. Деловите срещи и разговори са успешни. Не бъдете прекалено настойчиви и не насилвайте събитията. Оставете правото на инициатива на хората, с които разговаряте. От понеделник не се вживявайте в проблемите си, Възможни са финансови загуби, заради вашата разсеяност, ако сте търговци. Емоцията е причината за разправии, в чийто център сте се оказали случайно, но ви е трудно да се сдържите и да не се намесите.

Здраве: Здравето ви се стабилизира. Вечер се разходете преди лягане добре облечени, за да не настинете. Ще си осигурите спокоен сън.

Любов: Обърнете внимание на семейството и децата си. Несемейните, които са самотни, да се огледат за подходящо партньорство.

БЛИЗНАЦИ

ВНИМАНИЕ

Работа: От първия ден на седмицата не мислете за инвестиции. Съветвам ви да внимавате на работното място. Склонни сте да противоречите на всичко казано от ръководството, но си вредите и не печелите симпатията на вашите колеги. Новите запознанства с бъдещи делови партньори не бива да ви подтикват към спор с преките ви началници и колегите. По-добре се дистанцирайте и преценете добре непознатите. От понеделник няма да ви се разминат трудности и проблеми. По-добре премълчавайте и не бъдете заядливи. Ще си спестите излишни неприятности, които ще ви развалят за дълго настроението. Всички начинания са обречени на провал.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради нервното напрежение през деня, но и заради невъзможност да се примирите с обкръжението си.

Любов: Личните ви отношения са проблемни. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят намерението ви да сте си у дома с любимите си хора.

РАК

НЕДОРАЗУМЕНИЯ

Работа: През първите дни на седмицата по възможност избегнете общуването с деловите си партньори, както и поставянето на ново начало. Очаквайте недоразумения с колеги. Не реагирайте прибързано на нечия критика. Нови запознанства и подновяване на стари ще ви позволят да откриете нови възможности за професионална изява, но не бъдете прибързани. Не бива да изоставяте сегашната си работа, без да сте сигурни в новите предложения, за да не се окаже, че възнаграждението за труда ви не е обещаното. Необмислените промени ще бъдат грешка. От понеделник се отдайте на себеанализ и не поставяйте инатливо и необмислено ново начало.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но привидно само защото сте притеснени от проблемите на ваши познати и сякаш приемате, че и вие страдате от същите.

Любов: Ще се влюбите безнадеждно. Ако сте семейни, очаквайте неприятности. Склонни сте да се поддадете на романтичното си настроение и с необратими последици.

ЛЪВ

НЕПОСИЛНИ ЗАДАЧИ

Работа: От четвъртък и през почивните дни не се натоварвайте с непосилни задачи, въпреки че периодът е благоприятен в делови план и за домашна работа. Работата ви спори и ще се справите с всичките си задължения. Не са изключени изгодни предложения за съвместен бизнес. Обмислете плановете си, за да не се изложите пред вашите служители и клиенти. От понеделник трудностите няма да ви попречат да се радвате на творчески подем. Не е изключено към вас да се обърнат стари делови партньори. Не сте приключили напълно отношенията си с тях и имате възможност да ги подновите, но ако решите да го сторите бъдете предпазливи.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото сте неуверени в себе си, но нямате причина за тези самовнушения, които единствено вредят на психиката ви.

Любов: Семейните ви отношения не са стабилни, защото отдавате по-голямо значение на работата си. В състояние сте да си създадете неприятности, ако имате извънбрачна връзка.

ДЕВА

НЕПРИЯЗЪН

Работа: В началото на седмица ще ви принудят да отидете рано на работа, както и да промените исканията си, въпреки че са свързани с новите ви планове. По-добре отстъпете и не спорете. Не доказвайте, че сте незаменими, ефектът ще е обратен. Спестете си неприязънта на вашите колеги, които се опитват да ви разколебаят и да ви откажат от вашите цели. Анализирайте постигнатото до момента и не допускайте повторно грешките, които блокират пътя ви. От понеделник проучете добре новите си делови познати, а също и финансовата им стабилност особено ако имате намерение за задълбочавате отношенията си с тях и да се обвързвате в съдружие. Така се избегнете бъдещи загуби.

Здраве: Здравето ви е нестабилно и зависи от настроението ви, а то е минорно, защото отново са ви забранили да въвеждате вашия ред в живота на околните.

Любов: Въпреки хармоничните отношения в семейството съмненията, че сте изневерили не са отминали. Видно е, че нямате желание за интимност и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

ПРИХОДИ

Работа: През първите дни на седмицата очаквайте новина за финансови постъпления, ако се занимавате с търговия. Ако ви се разминат, не обвинявайте никого, защото причината е във вашето нежелание да постигнете целта си по коректен начин. Изпитанията са по-лесно преодолими, ако имате на кого да разчитате. Не общувайте с непознати хора и не се карайте без причина с околните само защото искате да си почивате, но не ви е възможно. От понеделник бъдете решителни, но приемете и помощта на вашите колеги. Не проявявайте гордостта си. Ако не разбирате нещо, по-добре попитайте, за да избегнете грешките.

Здраве: Здравето ви е отлично. Спортувайте. Зависимо от психическото ви състояние, но с натоварване със спорт и с работа ще уравновесите емоции си.

Любов: В личният ви живот хармонията е застрашена от разпад, защото умората ви пречи да сте мили с близките си. Не е изключено да сте нападателни без причина.

СКОРПИОН

ПРОБЛЕМИ

Работа: В дните от началото на седмицата осъществявате с лекота всичките си цели, затова без бавене се заемете с разрешаването на делови проблеми или поне намерете начин за бързото им приключване. Пътуванията няма да бъдат успешни. Не си поставяйте дългосрочни задачи, ако зависите от други хора, за да избегнете провал. По-добре отложете обсъждането им, за да не изостанете със задачите си на работното място. Общувайте възможно най-малко с деловите си партньори или дори изключете телефона си и не поставяйте началото на нови занимания за предстоящите проблеми. Не нарушавайте моралните си принципи.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Ако пътувате бъдете внимателни зад волана, за да избегнете травми и катастрофи. Не преяждайте и не пийте алкохол.

Любов: Влюбени сте, но се страхувате да споделите чувствата си. Семейните представители на знака могат да си създадат проблеми.

СТРЕЛЕЦ

ФИНАНСОВИ ЗАГУБИ

Работа: От първия ден на седмицата се предпазвайте от финансови загуби. Нарасналите разходи в семейството се дължат на неспособността ви да се въздържате от ненужни покупки. Внимавайте, животът става неконтролируемо скъп. Бъдете предпазливи и преценявайте всички промени. Приемайте допълнителна работа само ако ви бъде заплатена добре. Не работете даром. Общувайте само с хора, които познавате добре. От понеделник след проведените срещи и разговори сте готови да прецените дали искате да рискувате с предложените ви инвестиции. Отговор дайте след седмица. Късметът не е с вас. Периодът ви поднася и трудности.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но сте напрегнати и депресирани. Напрежението както винаги вреди на здравето ви, но вие винаги забравяте почивката.

Любов: Общуването с близките ви е хармонично. Несемейните ще срещнат подходящия партньор. Ако сте семейни или имате стабилна връзка, не се изкушавайте да изневерявате

КОЗИРОГ

ПРОМЕНИ

Работа: В началото на седмицата имате възможност да подобрите финансовото си състояние. Обмислете промените, чрез които ще намерите верния изход от потискаща ви трудна ситуация. Творческият подход и чарът ви ще ви осигурят подкрепата на вашите колеги. Анализирайте изминалите дни и отстранете грешките си, за да успявате днес, а през следващата седмица. От понеделник можете да научите няколко важни житейски урока. Мнозина от вас ще предпочетат да покажат колко са потиснати и притеснени, за да бъдат съжалени, но това не ви носи полза, а подигравка. Имате отлична възможност да промените нещата във ваша полза.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Възможно през седмицата сутрин да почувствате леко неразположение. Бързо влизате в ново във форма.

Любов: Очаквайте появата на партньор, за когото изведнъж ще осъзнаете, че може да споделите живота си. Вечер имате възможност да се отдадете на интимни мигове.

ВОДОЛЕЙ

ПРОТИВОРЕЧИЯ

Работа: В дните от четвъртък сте склонни да противоречите на всички заради нежеланието ви да приемете чуждо мнение. С лекота осъществявате своите планове. Деловите срещи и телефонни разговори ви носят удовлетворение от договореното. Полезно е общуването с ръководството, но само ако имате ясни идеи и сте намерили начин за тяхната реализация, който няма да ви отклони от другите ви задачи. Разговорите са спокойни заради липсата на натоварване. Проведете ги. От понеделник забравете намерението си да обмисляте смяна на работното си място и да взимате важни решения. Дори и при примамливи предложения се консултирайте с по-знаещите от вас.

Здраве: Здравето ви е стабилно. При възможност вечер излезте сред природата. Пазете се от травми и простуди н променливото време.

Любов: Ще ви обземе силна любов, преливаща в силна омраза заради съмнения във верността на половинката ви. Запазете спокойствие и проведете разговор и внесете яснота.

РИБИ

ИМПУЛСИВНОСТ

Работа: В началото на седмицата не сте склонни да се съобразявате с обстоятелствата. Действията ви са импулсивни и сте склонни към залитане в крайности. Ще опознаете лошите черти на хора, които до днес сте считали за приятели, въпреки се изобщо не сте подозирали, че са готови да ви вредят. Ще се опитат да измъкнат от вас делова информация, с която да ви навредят. От понеделник се чувствате отпаднали и склонни към невроза и депресивни състояния, но ще съберете сили и работата ви ще потръгне. Бликащата ви емоция е единствено във ваша вреда. Начинанията са обречени на неуспехи. Проведете важните делови разговори, но си наложете спокойствие.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но сте способни да си навредите сами. Психическото ви състояние е нестабилно, заради невъзможност да се справите с проблемни отношения.

Любов: Вечер очаквайте романтична среща. Ако сте семейни, се пазете от изневяра. Прекалено сте доверчиви към новите си познати, които искат да спечелят сърцето, но и парите ви.