Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тя се противопостави на войната с пост в инстаграм, татко участва в мирните преговори, след като бе обявен за “клептокрацията” на руския президент

София Абрамович, дъщерята на руския олигарх и милиардер Роман Абрамович, също изрази противопоставянето си на войната в публикация в инстаграм.

27-годишната наследница, която прекарва голяма част от времето си в Лондон, сподели мем, в който се казва: “Русия иска война с Украйна”, но “Русия” е зачертана и е написано над нея “Путин”. Мемът продължава с: “Най-голямата и най-успешна лъжа от пропагандата на Кремъл е, че повечето руснаци са с Путин”. Има и малко изображение на Путин зад червен забранен символ.

55-годишният Абрамович беше определен за един от 35-имата олигарси, идентифицирани като помагащи на “клептокрацията” на руския президент. Като част от суровите финансови санкции на Запада към Русия всички активи на приближените лица до Владимир Путин бяха замразени. Това се отрази пряко върху Абрамович.

В Англия дори призоваха да бъде въведена забрана на приближени до Кремъл да пребивават в страната.

Междувременно милиардерът изненадващо се оттегли от управата на своя клуб “Челси” и предаде управлението на лондонска благотворителна организация. И по-важното - прие предложение от страна на Украйна да участва в мирните преговори с Русия.

Дъщеря му София се ражда от брака му с Ирина Маландина, която е руска стюардеса. Двойката има пет деца - Иля, Арина, София, Аркадий и Анна. Женят се през 1991 г. и се развеждат през 2007 г., след което София остава при майка си. Момичето има и един полубрат и една полусестра - Арън Александър и Лия Лу.

София е добре известна с това, че води разкошен начин на живот, който се поддържа от богатството на баща й. Завършва Кралския университет Холоуей в Лондон.

Тя е изключително запалена по конната езда и е професионален състезател, като е много привързана към конете си и често публикува снимки с тях.