Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Иззетите наркотици в сливенския квартал "Дружба".
Снимка: МВР
Иззетите наркотици в сливенския квартал "Дружба". Снимка: МВР

Иззети са над килограм наркотични вещества и един човек е задържан при операция на полицията в Сливен, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР. Акцията е проведена на 25 февруари от служители на сектор "Противодействие на криминалната престъпност" към дирекцията под надзора на Окръжна прокуратура.

В сливенския квартал „Дружба“ е извършена проверка на 37-годишен криминално проявен мъж от град Сливен. При последвалите процесуално-следствени действия в дома му са иззети около 1200 грама суха листна маса, която при теста е реагирала на канабис и около 40 грама синтетичен канабинол, както и множество предмети, имащи отношение към извършваната престъпна дейност. Мъжът е отведен в РУ - Сливен и първоначално задържан за 24 часа. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Притежание на наркотици са установили полицейски служители и при проверка в сливенския квартал „Ст. Заимов“. На 25 февруари, около 23,45 часа, е спрян за проверка 33-годишен мъж. В него са намерени и иззети 3 пликчета съдържащи наркотични вещества. Той е отведен в РУ - Сливен и задържан с полицейска мярка за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.