Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: УСПЕХ

РАБОТА От първия ден на седмицата на вашето работно място успехът ви спохожда още сутринта. Неочакван е, но ви зарежда с желание да сте дейни. Начинанията привличат вниманието на ваши партньори, които ще ви подкрепят, но и ще искат дял. Подхождайте разумно към задълженията си. Сами търсете правилните решения. Не се поддавайте на предложение, което ви се струва доходно. Пазете се от необмислени решения, за да избегнете грешки. От понеделник бъдете организирани и отговорни към задълженията, които сте поели пред вашите колеги, партньори и близки. За съжаление, ще усетите, че ваш приятел се опитва да ви създава пречки.

ЗДРАВЕ Пазете здравето си, а най-вече гърлото си от простуди. Отменете натоварващите ви срещи и разговори, за да не си навредите с лошото си настроение

ЛЮБОВ Ако сте семейни, децата ви искат да им обърнете внимание. Неразрешени проблеми в семейството и с брачната половинка ще предизвикат спор.

ТЕЛЕЦ: НЕНУЖЕН РИСК

РАБОТА В началото на седмицата не се нагърбвайте с допълнителни задачи, които трудно ще завършите в срок. Рискувате да изостанете с преките си задължения, а именно те ви носят приходи и заплата без удръжки. Ако стигнете до конфликт с колегите си, трудно ще го изгладите. Приемете помощ, ако искате да се справите със задачите си. От понеделник с упорство и постоянство следвате плана си. Пътуванията са ползотворни. Внимателно се отнасяйте към новите идеи и предложения. Не е изключено да станете обект на измама. Не давайте заем и не допускайте да ви изнудват, защото скоро ще съжалявате. Пазете се от импулсивни решения с които ще си навредите допълнително.

ЗДРАВЕ Вредите си сами, защото непрекъснато сте напрегнати и раздразнителни. Бъдете внимателни по отношение на здравето си. Не приемайте тежка храна.

ЛЮБОВ Разправии в семейството ще ви развалят настроението. Не правете компромиси със себе си. Не забравяйте, че създадената хармония в семейството е гаранция за доброто ви самочувствие.

БЛИЗНАЦИ: НАПРЕЖЕНИЕ

РАБОТА Първите дни на седмицата са напрегнати, но не забравяйте да отидете на уговорената среща за финансиране на малък бизнес на ваши близки. Помогнете им, но без да им давате заем, защото ще ги превърнете във ваши врагове. Трябва да избягвате прибързаните действия и инвестиции. Няма да липсват трудности, но ще ги преодолеете без проблеми. От понеделник деловите ви задължения са повече от очакваното. Въпреки че сте напрегнати и притеснени, ви доставя удоволствие да се доказвате като знаещи и можещи пред вашите колеги и партньори. Успехът е с вас. Не пропускайте да уговорите делова среща, от която зависят финансовите ви постъпления до средата на годината.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Въпреки това се пазете от простуди. Избягвайте газираните напитки. Не прекалявайте с концентратите и цигарите.

ЛЮБОВ Преодолейте притесненията си, свързани с любимите ви хора, защото те с нищо не са ви наранили. Не надавайте ухо на клеветите.

РАК: СТАБИЛНОСТ

РАБОТА От първия ден на седмицата стремежът ви към финансова стабилност и свободата да избирате как да продължите професионалния си път са постижими. Не се престаравайте, за да не станете досадни на околните. Вашите планове може да се объркат заради некоректното отношение на ваш колега. Вие сте тези, които е редно да блокирате опитите да нарушат спокойната ви работа, за да не се „самонаградите“ с провал и удръжка от заплатата. От понеделник деловите разговори са проблемни, ако непрекъснато прекъсвате събеседниците си или ако ви безпокоят ваши колеги, които нарочно търсят за какво да ви питат. На работното място запазете спокойствие и отхвърлете рутинната си работа.

ЗДРАВЕ Здравето ви е все още нестабилно. Предразположени сте към резки промени в настроението, емоционален срив и болести. Преумората ви създава проблеми.

ЛЮБОВ Пазете се от контакти с представителите на противоположния пол. Запознанствата ще ви наранят. Не допускайте сексуални контакти, ако не сте се опознали.

ЛЪВ: ЗАПОЗНАНСТВА

РАБОТА От четвъртък новите запознанства са ви полезни. На работното място бъдете предпазливи и не се поддавайте на увещания да инвестирате в мъгляв, но „много перспективен“ проект. Проведете уговорените делови срещи на обед или на вечеря, ако са свързани с бъдещо намерение да вземете кредит за развиване на собствен бизнес. Професионалните си задължения ще отхвърлите с лекота. Начинанията са нежелателни, но също ви носят успех, защото неочаквано ще получите подкрепа. От понеделник на работното място срещате трудности, които сте в състояние да преодолеете и да се справите със задълженията си. Време е да разберете, че сте по-силни, когато премълчавате плановете си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Не си създавайте безпричинни притеснения и тревоги. Ако се разболеете и не си обърнете веднага внимание, ще се лекувате продължително.

ЛЮБОВ Хармонията в отношенията е гаранция за успехите ви. Позволете на любимите си хора да ви зарадват с романтични вечери и се прибирайте навреме от работа.

ДЕВА: ИЗНЕНАДИ

РАБОТА В началото на седмицата ви очакват изненади, не задължително приятни. Приключете с вашите финансови задължения. Промените са във ваша полза. Не пилейте времето си в разговори с непознати хора, които ви досаждат. Пътуванията, които сте уговорили, ще бъдат успешни. Въпреки трудностите имате възможност да реализирате всичките си планове. Дайте всичко от себе си, за да пожънете мечтания професионален успех и признание. От понеделник заради факта, че сте поели нови отговорности, ви съветвам да сте двойно по-прозорливи, предвидливи и разумни. Всички, които се надяват на чудеса в очакване да им поднесат печалба, без да са работили, ще се провалят.

ЗДРАВЕ Грижете се за здравето си. Податливи сте на простуди и проблеми с нервната система. Избягвайте умствената преумора и спете повече.

ЛЮБОВ Влюбили сте се безнадеждно. От вас зависи да съхраните чувствата си и да спечелите сърцето на любимия. Не се поддавайте на нагона си и не изневерявайте, защото скоро ще съжалявате.

ВЕЗНИ: ПЪТУВАНЕ

РАБОТА От първия ден на седмицата се подгответе за предстоящо пътуване. На работното място завършете най-напред започнатите задачи. Избягвайте критиката. Решителността ви помага да се справите със задълженията си. Помощта на вашите колеги ще ви помогне да избегнете провала си. Гордостта ви не носи полза на никого. Бъдете разумни и прозорливи. От понеделник се тревожите за последиците от рисковани действия в работата си. Дори и да искате да тръгнете в нова посока, не сте избрали подходящия ден да договаряте промяна на работното място, защото може да останете без работа, при това задълго. Задълбочете се в задълженията си.

ЗДРАВЕ Избягвайте шумните заведения, алкохола и не се поддавайте на емоцията. Здравето ви е стабилно, ако си лягате рано и не прекалявате с алкохола.

ЛЮБОВ Изблик на ревност ще ви извади от равновесие. У дома запазете спокойствие и поговорете с брачната си половинка без свидетели. Семейните да се пазят от изневяра.

СКОРПИОН: СДЪРЖАНОСТ

РАБОТА През първите дни на седмицата внимавайте да не изречете думи, за които веднага да съжалите. Засиленият ви стремеж към материални придобивки превръща хората около вас във ваши врагове. Бъдете сдържани в отношенията си с тях.? ?Можете да отворите нова страница по отношение на финансовите си дела. Очакват ви промени и изненади - приятни и неприятни. Приемете неприятните като предизвикателство и ще ги преодолеете. От понеделник общувате по принуда с хора, които не знаят за какво са ви потърсили. Искат да им помогнете. Ако може, биха взели от вас пари. Не им давайте, каквото и да ви обещават. Пред вас се отварят широко нови врати към нови възможности за професионални успехи.

ЗДРАВЕ Радвате се на отлично здраве въпреки преумората. Пушачите да спрат цигарите. Ако сте понастинали, не бързайте да пиете лекарства.

ЛЮБОВ Личните ви отношения са проблемни заради интриги. Не разочаровайте любимите си хора и вечерта бъдете с тях. Направете всичко възможно да се почувстват щастливи.

СТРЕЛЕЦ: СРЕЩИ

РАБОТА През първите дни на седмицата за ваша приятна изненада кариерата ви се развива в правилната посока. Не прекалявайте с активните действия, свързани с професионалната ви реализация, защото ще решат, че сте се главозамаяли от успеха. Предстоят ви неотложни, но и неприятни срещи. Бъдете коректни и взискателни. Не пилейте времето си със странични задачи, които пречат на пряката ви работа и ви лишават от възможността за себеизява. От понеделник се налага да вземете важни решения, защото сте се оказали на кръстопът, но и сте се устремили към нов професионален връх, въпреки че денят е почивен. Не проявявайте прибързаност, за да не се провалите.

ЗДРАВЕ Радвате се на добро здраве. Можете да си хапнете добре и да си пийнете чаша вино. Възможно е да почувствате болки в областта на стомаха. Не приемайте тежка храна.

ЛЮБОВ Брачната ви половинка ще ви създаде проблеми заради нежеланието ви да пътувате и да се отдадете на чувствата си. Несемейните могат да споделят чувствата си.

КОЗИРОГ: ЧЕСТЕН РАЗГОВОР

РАБОТА От първия ден на седмицата откритият разговор с вашите колеги ще ви помогне да избегнете напрежението между вас. Пътуване ви носи професионален успех. Очаквайте приходи, които са и високо признание за вашите възможности. Бъдете самите себе си и не се опитвайте да подражавате на някого. Не играйте роля, за да постигнете целта си. Стига да не решите да си дадете почивка, от понеделник се справяте отлично с професионалните си задължения въпреки намесата на вашите колеги, които настояват на всяка цена да се вслушате в тяхното мнение. Очаквайте приходи. Начинанията са изключени, но можете спокойно да завършите започнатите задачи.

ЗДРАВЕ Здравето ви е добро, ако не го съсипете сами с гневните си изблици, защото сте виновни и не успявате да се защитите, а е най-лесно да се извините.

ЛЮБОВ В семейството ви цари привидна хармония. Следобед се очертават разправии заради обещания, които не сте изпълнили и с които сте породили ревност у партньорите си.

ВОДОЛЕЙ: ДОВЕРЧИВОСТ

РАБОТА В дните от четвъртък, ако не проявите доверчивост към колеги, които не познавате, но те упорито се домогват до вас, ще завършите задачите си още в поставения срок. Бъдете отговорни към служебните си задължения. На работното място бъдете прецизни при изпълнение на поставените ви задачи. Бизнесмените да не планират предстоящи инвестиции, ако нямат финансова стабилност. От понеделник не отказвайте предложения за делово сътрудничество, ако не са свързани с големи разходи от ваша страна и печалба за хората, които ви го предлагат. Ако е така, не са за вас. Щадете нервите си, за да се справите със задачите си с лекота.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, но не трябва да се отказвате от разходките и спорта. Предпазвайте от простуди, за да съхраните добрата си форма и да не се налага затваряне у дома.

ЛЮБОВ Ако имате проблеми в личния живот или семейството, проведете откровен разговор, вместо да се противопоставяте. Самотните ще срещнат подходящ партньор.

РИБИ: ПРИХОДИ

РАБОТА Началото на седмицата ви позволява да жънете успехи най-вече в материално отношение. Те са достатъчни, за да планирате следващия месец, доволни от постигнатото, и да заделите част от приходите си, като ги вложите в покупката на дълготраен актив, земя, дом. Ще научите истини за ваши колеги, които ще ви принудят да преразгледате отношенията си с тях. В дните от понеделник деловите ви срещи са причина да се хвалите пред колегите си, преди да сте завършили провежданите разговори. Ако имате фирма или работите в сферата на частния бизнес, бъдете перфектни в документацията си. Очаквайте да получите известие за приходи, които ще ви зарадват.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично, въпреки че сте податливи на влияние и депресивни състояния. Пазете те от усложнения заради настинка, на която не обръщате внимание.

ЛЮБОВ Сексът ще ви се отрази добре, ако не е със случаен партньор само защото не искате да се чувствате самотни. Ако си го позволите, ще се почувствате наранени.