Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Владимир Путин СНИМКА: Ройтерс
Владимир Путин СНИМКА: Ройтерс

Западните лидери показват за пореден път, че не са си направили изводите от 1938 г. Политиката на отстъпки в името на мира с диктатори като Хитлер и Путин води само до отлагане на войната, но при много по-неизгодни условия. Всяка отстъпка в името на мира, ще води до нова и това ще продължи, докато и най-заблудените не схванат, че без въоръжен отпор, няма да има край на агресията. Заплахите с икономически санкции са заравяне на главата в пясъка, още повече, че всички разбраха, че западните лидери не са единни в политиката си за икономическо въздържане на Москва.

"Северен порток 2" е най-яркото доказателство за това, но разбира се най-големият подарък за Путин е самоубийствената енергийна политика в ЕС. Да блокираш ядрената си енергетика и разработването на собствени източници за газ под натиска на подкрепяните от Кремъл еколевичари и всякакви други московски резидентури, за да се поставиш във фатална зависимост от руските доставки е чисто самоубийство. За това, кой играе за Кремъл в ЕС при гласуването за спирането на "Северен поток 2" съм писал в този материал:

https://faktor.bg/…/cherno-na-byalo-koy-igrae-za-kremal-v-es

Ако на Путин, който рисува червени линии, не му бъде заявено в прав текст, че ако навлезе в Донбас и Луганск ще види натовски части в Киев и ускорена процедура за приемането на Украйна и Грузия в НАТО, неговото навлизане в Украйна е въпрос на време.

От Фейсбук