Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: ПРЕУМОРА

РАБОТА Колкото и да сте изкушени, през първите дни на седмицата не се опитвайте да надскачате себе си. Ако се преуморите, може да не завършите задачите си в указания срок, да търпите наказания и да се депресирате. Ако сте умерени и търпеливи, ще се справите отлично. На всяка цена отложете планираните делови срещи и разговори. Няма да бъдат успешни и предложените ви инвестиции. Не рискувайте! От понеделник сте напрегнати заради спешни задачи, които сте длъжни да завършите. Не се занимавайте със странични проблеми и не позволявайте на вашите колеги да ви прекъсват и разсейват. В никакъв случай не жертвайте кариерата си заради нечии капризи. Не спорете заядливо, ако нещо не ви харесва.

ЗДРАВЕ Здравето ви изисква да се грижите повече за себе си и да не си създавате безпричинни притеснения. Прекалената ви чувствителност е причината за депресивни състояния.

ЛЮБОВ Не се отказвайте от приятните романтични мигове, които са подготвили любимите ви хора. Подарете им цялата си обич и се отдайте на чувствата си.

ТЕЛЕЦ: НАИВНОСТ

РАБОТА В началото на седмицата не допускайте вашата наивност да се превърне в причина да ви използват за чужда кауза. Гонете своите цели и директно отказвайте да се съобразите с исканията на вашите колеги и партньори. Бизнесмени и финансисти ще се справят отлично със задачите си. Внимавайте да не нагрубите подчинените си, налагайки мнението си и нови правила на поведение. От понеделник бъдете предпазливи, защото ваши конкуренти са се заели упорито да ви проучват, да се домогват до плановете ви и не ви оставят на мира. А вие проучете кои ваши партньори разгласяват поверителна информация и защо. Не се впускайте в промени, защото ще съсипете постигнатото.

ЗДРАВЕ Проблеми със здравето не са изключени. Погрижете се за себе си. Физически сте изтощени и е време да помислите за по-продължителна почивка, за да не си навредите.

ЛЮБОВ За съжаление, сте склонни да пренесете професионалните си проблеми и в личния живот. Рискувате да изневерите на любимите си хора и да ги отблъснете от себе си.

БЛИЗНАЦИ: ТРЕВОЖНОСТ

РАБОТА От първия ден на седмицата се тревожите заради странното и обидно поведение на ваш колега, който отказва да се съобрази с новите правила на работното място, въпреки че те са причината за повишена ефективност в работата. Старанието на вашето работно място и отхвърлянето на неотложните задачи ще ви донесат материални успехи и признание. От понеделник позволете на разума си да ви направлява и успехът ще бъде с вас. Проявете творчество на работното място. Ще заслужите признание с приключването на вашите служебни задачи, ако за вас денят е работен. Склонни сте да се карате с колегите си заради незначителни пропуски и грешки, но ще навредите на отношенията си с тях. Запазете спокойствие.

ЗДРАВЕ Обърнете внимание на здравето си. Не забравяйте, че главоболието от погълнатия алкохол и обилната храна не са причина да сте агресивни.

ЛЮБОВ Вечер ще изживеете романтична среща. Ако сте семейни, рискувате да ви хванат в изневяра. Очакват ви недоразумения в личните отношения.

РАК: АНАЛИЗ

РАБОТА Досадно е, но първите дни на седмицата ви налагат да анализирате? работата си през последните дни на миналия месец, за да извлечете от нея полезната информация, която ви е необходима. Предприемете промени. Начинанията ви носят очакваните резултати. Не отлагайте деловите си разговори и срещи дори и ако не са планирани предварително. От понеделник имате сили да постигнете целите, които сте си поставили. Работата ви спори въпреки трудностите. Деловите разговори са ползотворни. Късметът няма да ви изостави въпреки опитите да ви ядосат. Начинанията са нежелателни, за да не си създадете бъдещи проблеми с невъзможността да ги завършите.

ЗДРАВЕ Радвате се на отлично здраве, което превръщате сами в нестабилно заради променливото си настроение. Вечер може и да сте с главоболие от напрежение.

ЛЮБОВ Не спорете с никого, особено вечер у дома, за да не събудите ревността на половинката си. Имате възможност за възстановяване на хармонията в семейството.

ЛЪВ: НОВИ ИДЕИ

РАБОТА От четвъртък въпреки неприятностите сте се втурнали към мечтаната цел. Новите идеи са причина да не завършите започнатото. Съчетайте старите и новите си задачи, за да не се провалите заради неспазени срокове. Завършете докрай започнатото в указания срок. Очаквайте материални успехи и скок към нов материален връх. От понеделник не се опитвайте да оправяте съсипаните отношения между вашите колеги, защото с намесата си ще загубите подкрепата на всички. По-добре запазете мълчание и се отдайте на работата си. Периодът е добър за делови срещи, както и за нови делови запознанства. Справяте се успешно със задачите си. Постепенно ще си възвърнете самочувствието.

ЗДРАВЕ Радвате се на отлично здраве. Не забравяйте и да си почивате. Здравето ви е стабилно. Възрастните представители на знака да се грижат за себе си.

ЛЮБОВ Отдалечили сте любимите си хора и страдате, защото се чувствате самотни. Време е да намерите отново и без колебание пътя към сърцата им.

ДЕВА: НЕГАТИВИЗЪМ

РАБОТА Началото на седмицата е наситено с негативизъм и злост, защото приходите ви са причина за всеобща завист и ще принудят някои от вас да прекратят отношенията си с свои приятели. Отложете деловите срещи и разговорите, свързани с разискване на служебни проблеми. Не се притеснявайте, ако се налагат неочаквани разходи, защото предстои да стабилизирате финансовото си състояние. Проявете отговорност на работното място, ако сте дежурни. От понеделник не се отпускайте, бъдете дейни и на работното място, но не допускайте съвети от хора, които нямат право на намеса в задълженията ви. Обърнете внимание на деловите предложения.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично и не си заслужава да се натоварвате с чужди проблеми. Разходката на чист въздух преди лягане ще ви се отрази добре.

ЛЮБОВ Създайте си уютна обстановка у дома и прекарайте приятна и незабравима романтична вечер на свещи само с любимите си хора.

ВЕЗНИ: НЕНУЖНА ОТКРОВЕНОСТ

РАБОТА В началото на седмицата не се намесвайте във финансовите проблеми на ваш приятел. Не бъдете вредно откровени за себе си и не споделяйте бъдещите си планове. Начинанията се развиват по план и ви зареждат с увереност. Новина за приходи може да ви подтикне към излишни разходи или към неоправдана щедрост. Вашата увереност и търпение са гаранция за признание, което ще получите от колегите си. От понеделник при среща с влиятелна личност, ако искате да бъдете запомнени, заложете на своя чар. В материално отношение успехът ще бъде с вас. Подновете отношенията си с вашите делови партньори заради добрите възможности за финансови постъпления от съвместната ви работа.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно. Податливи сте на простуди и инфекции на гърлото. Не прекалявайте с месото и спиртните напитки.

ЛЮБОВ Запознанствата, свързани с личния ви живот, изискват да сте предпазливи, защото рискувате да се обвържете с неподходящи партньори.

СКОРПИОН: ДЕЛОВИ СРЕЩИ

РАБОТА От първия ден на седмица ви чака труден и напрегнат период, а и сте уморени. Предстоят ви сериозна работа и провеждане на делови срещи, които са от огромно значение за вашите бъдещи планове. Успехът е с тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Не уговаряйте финансови инвестиции, но си направете разчетите. От понеделник бъдете смели и безкомпромисни, ако се налага да предприемете неотложни промени на работното място. Грози ви провал, ако уволните безотговорните служители и веднага пуснете обява за набиране на нови. Не бъдете прибързани, ако се налага да разрешавате професионални проблеми.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Податливи сте на простуди и нервно напрежение, което сте в състояние да избегнете. Не пропускайте вечерта преди лягане да изпиете чаша билков чай.

ЛЮБОВ Имате усещането, че любимият човек е охладнял към вас, но причината може да е в несходство на вашите възгледи, които напълно се разминават.

СТРЕЛЕЦ: ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ

РАБОТА Невероятно, но факт - първите дни на седмицата са белязани от възможността да спечелите неочаквано пари от спешна задача. Решете дали е добре да поставите ново начало, или е по-полезно за вас да се отдадете на рутинните си служебни занимания. И в двата случая резултатите са удовлетворителни. Гарантирайте си бъдещи финансови постъпления, като се заемете със задачите на работното си място. Бъдете внимателни при работа с пари, за да не ви измамят. От понеделник се предпазвайте от недобронамерени познати, които ще ви се обадят и ще искат услуга. Откажете! Вашите отношения с деловите партньори са отлични.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно заради невъзможността да намерите своята среда. Не работете с режещи инструменти и електроуреди.

ЛЮБОВ Радвате се на стабилност в семейния живот и хармония в отношенията. От вас зависи да ги запазите. Сексът ще ви се отрази добре.

КОЗИРОГ: НАПРЕЖЕНИЕ

РАБОТА През първите дни на седмицата неочаквани събития? може да нарушат вашето спокойствие. Не се напрягайте, като се товарите с допълнителна работа, която може да не се окаже така доходна, както са ви убедили. Не планирайте делови срещи и не влизайте в спор с вашите колеги. Стабилизирайте постигнатото, създайте хармония в отношенията с колегите си, след като вие сте причината да е разрушена. От понеделник не проявявайте добротата си и не помагайте на ваш колега, който ви убеждава настойчиво, че не му е добре, а се задълбочете върху задълженията си. Проведете рутинните си срещи. Отложете деловите разговори. Осъществете замислените цели.

ЗДРАВЕ Здравето ви е добро, но сте обсебени от мисълта, че околните не ви разбират. Вредите си сами. Предпазвайте се от травми и наранявания.

ЛЮБОВ Настъпва моментът да разрешите сериозните проблеми с интимната си половинка, които ви притесняваха в последните дни. Възможни са неприятности с роднини.

ВОДОЛЕЙ: КРИТИКА

РАБОТА От четвъртък не се сърдете, ако ви отправят градивна критика, и не отговаряйте на близките и колегите си нападателно и агресивно. Тя не пречи, напротив, помага ви на работното място, а резултатът ще ви изпълни със задоволство. Бъдете отзивчиви, ако някой търси помощта ви. Отнасяйте се внимателно към предложенията за съвместна работа. Вашите делови разговори отново са успешни. От понеделник промените ви носят полза. Анализирайте вашето минало, за да прецените кои хора не бива да допускате отново до себе си. Не обещавайте финансова подкрепа, за която не сте подготвени. Поставете началото на реализация на вашите идеи, но с помощта на делови партньори, които са готови да ви подкрепят.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от травми. Не се преуморявайте с активна работа, защото може сами да си създадете проблеми.

ЛЮБОВ С прибързани романтични запознанства сте събудили ревността на половинката си. Прекалените хвалби, че сте желани, ще отблъснат вашите любими.

РИБИ: ТРУДНО ОБЩУВАНЕ

РАБОТА В началото на седмицата трудностите в общуването на работното място са причина за разправии с вашите колеги. Настроението ви е променливо, но успехът няма да ви изостави, ако сте отговорни към задълженията си. Предприемайте промените предпазливо и не допускайте да ви тласнат в погрешна посока. Заемете се с преките си професионални отговорности. Творческата работа носи удовлетворение. От понеделник, стига да не ви натоварва, приемете допълнителна работа или предложение за нова работа само ако ви гарантира по-високо заплащане. Анализирайте внимателно постъпките си. Необходимостта да получите на всяка цена признание ще ви създаде много проблеми.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично, ако не сте прекалили с алкохола, защото сте депресирани заради личните си проблеми. В отлична форма сте, ако не се ядосвате.

ЛЮБОВ Не забравяйте, че сте обещали да бъдете с брачната или интимната си половинка и да отидете на ресторант или парти. Пазете се от интриги.