Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов
Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов

След като заявихме, че ако до 2 февруари нямаме ясен отговор от правителството какви действия ще се предприемат за премахване на зеления сертификат, ще излезем отново на протест, вчера Петков ми се обади и разговаряхме по телефона. Той пое два ангажимента - работната група за премахването на сертификата, свикана по наше настояване, да продължи прекъснатата си работа, и зеленият сертификат да бъде премахнат. Това написа лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов във фейсбук профила си. 

Той се позова и на думите на здравния експерт на кабинета - проф. Радка Аргирова, която по-рано днес заяви, че зеленият сертификат ще е необходим още месец

"Уточнихме се, че експертите (нашите и на правителството) ще решат кога ще стане отмяната на сертификата, като самата отмяна няма да е по-късно от април. Днес здравният експерт на правителството проф. Радка Аргирова заяви, че според нея това може да се случи още през март. Нашето мнение, естествено, е това да стане още този месец", пише още лидерът на "Възраждане".

"Радвам се, че управляващите проявиха разум по този важен за обществото ни въпрос. Надявам се до седмица да имаме окончателно решение с ясни срокове. Крайно време е да приключим с това доказано вредно "зелено" безумие - България има много по-тежки проблеми за решаване!".