Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Митко Павлов
Митко Павлов

Kiril Petkov, г-н Премиер,

Винаги съм вярвал, че ако си гласувал имаш право да търсиш отговорност. Не ми е работа, вероятно, но ме гложди фактът, че одеве оставих 50 кинта за кисели млека, плодове и паста.

Не ми е работа да коментирам, че Премиерът в момента има участие в един форум, в общи линии събрани да си чешат езиците, докато не е ясно дали утре няма да спрат тока в някои общини. Не ми е работа да коментирам, че Гешев и Цацаров са хипер важни казуси, както и Северна Македония, но горивата са почти 3 кинта и повличат всичко след себе си.

Не ми е работа да коментирам, но има ли начин Премиерът да излезе и да ме успокои, да ми каже какво се предприема в тази насока, да ми каже какво бързо ще се промени в АЕЦ наредбите и т н. Защо ще се взима отново огромен заем. И прочее.

Не ми е работа да коментирам, но аз съм гласувал за теб и поне това ми дължиш. Извинявам се, че минах на "ти". Извинявам се, че в поста не коментирам предишните 12 години крадене и мините, заложени по пътя. Извинявам се, че коментирам преди да минат поне 100 дни, но вярвам, че съм гласувал за човек с когото мога да говоря на един език. Извинявам се, че съботно...

От фейсбук