Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Публикувам снимка от касовата бележка. И ще припомня на наемателите и собствениците на ресторанти, заведения, кръчми и други, моите разсъждения от преди време. Те не са са променили във времето.
Едно време писах и сега ще го потвърдя, че тия хора изгониха нашите деца от България за да работят в чужбина. За да им е хубаво и подредено на чужденята. Там поне получават по-добро и редовно заплащане. Пак се гърчат, може би повече отколкото в България.
Още тогава писах, че ресторантьорите и хотелиерите са виновни за липсата на персонал. Не е нормално да плащаш заплати на ръба на минималната заплата, а да дереш кожи като за последно.
Искате туристи ли?!?! Ще ги видите през крив макарон. Може би ще кажете: Ами ходете в Гърция или в Турция! Да, точно там ще отидем, защото колкото и да искаме да подкрепяме "българското", то при такъв пладнешки обир няма как да ви подкрепим. Не бих отишъл или влязъл в заведение, където за такава "гощавка" ще трябва да платя над 100 лева.
Заради такива като вас, плачат майки, бащи, баби и дядовци. Плачат близки и приятели, защото изгонихте българчетата в чужбина. И вместо да се радваме на българското, ние ще пътуваме стотици километри, но няма да ви стъпим в курортите.
Ревете после, че няма кой да ви влиза по заведенията или да ви работи в тях.
Вината си е ваша, а не на клиентите.