Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Разбрахте ли какво ще бъде мотото на кандидатпрезидентската двойка Светльо Витков и Венци Мицов? То гласи: “Президент търси България." “И за какво му е” – мисля си. Тя си е все на 42-рия паралел, на Балканите и все така е на опашката по доходи, стандарт на живота и производителност на труда. Същевременно сме първи по престъпност, корупция, детска смъртност, инфаркти и инсулти и кандидатпрезидентски двойки на глава от населението. Та се питам Светльо да не е някакъв скрит мазохист?
      Разбра се, че Павел Чернев си намерил кандидат-вицепрезидентката във фейсбук. Е, какво от това! Нима Бойко Борисов не си намери цяла здравна министърка на магистралата?
      Хубаво заглавие в „Труд” – „Парламентарната Катуница”. С поведението си депутатите напълно оправдаха 5-процентния рейтинг, който имат в обществото. Лошото е, че народните любимци продължиха с катунското си поведение и по медиите и сред народа. Както вече съм писал – внимавайте да не се получи “От "Атака" към батака”.
     Блестяща позиция! “Хората не се интересуват от случая с Катуница”, отсече кандидат-президентът Росен Плевнелиев. След това изказване със сигурност хората в Катуница няма да се интересуват от случая с Росен Плевнелиев.
     Разбрахте ли? Силвестър Сталоун освен че е у нас, строи 14-метров мост над р. Осъм за снимките на филма „Непобедимите-2” и вади парите от джоба си. Щял да открие моста лично и след това да го подари на държавата. Алоу, Слай, ти разбра ли се първо с пресцентъра на Бойко кой ще реже лентичката? Щото у нас и листопадът се открива само от премиера. А двама като вас с ножици в ръце са си направо заплаха за националната сигурност.
     От известно време българинът се тръшка: Що сме викали на Кирил Рашков “Цар”? След време сигурно ще се чудим защо викаме на Цветелин Кънчев „Дон”. Та последният твърди, че циганин вдясно било като негър в ку-клукс-клан. Въпросът е спорен, нали Филип Димитров лично е гостувал на ромския монарх в Катуница, пък самото СДС докарало Цар Киро в шоуто на Слави през 2001 г. Та излиза, че сините са малко червени, а десните малко леви. Аз отдавна имам некои съмнения по въпроса.
    Консултативният съвет за национална сигурност се събра, за да докаже, че в България няма (и под сурдинка да покаже, че има) етнически проблем. Най-после политиците трябва да разберат, че на обикновения българин му писна да поддържа модела на етническия мир със собствени средства.
    Оттеглиха магарето Марко от изборите. Ууу, долу ЦИК! За една лична карта се заядохте. А останалите магарета? Аз мисля да се обърнем към Страсбург и да повикаме фондация „Четири копита”!
     ДПС вика: ”Ние ще решим кой ще бъде президент”. Не викайте дявола, като през 2009-а. Да не говорим, че подобна позиция в момента е, като да вкараш катун в Катуница.