Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Владислав Горанов
Владислав Горанов

Хляб няма да има, заради това трябва да се занимаваме със зрелища, коментира бившият финансов министър Владислав Горанов след поредният му разпит в Главна дирекция "Национална полиция". Токът поскъпва 6 пъти, бизнесите фалират и се търси омаскаряването на един бивш политик, каза още той.

"Темата с лекия автомобил е една битова тема, от която не може да се извлече омаскаряването на един бивш министър. Аз съм само ползвател на един автомобил, който се доказа, че не е манипулиран", каза още Горанов. Той обясни, че автомобилът "Тойота Лендкрузер” е бил регистриран два пъти - веднъж, когато е внесен, и втори - когато в талона е добавено името му като ползвател. Горанов е категоричен, че автомобилът няма как да е регистриран, преди да е произведен. Вероятно става въпрос за документна измама, г-н Рашков би трябвало да го зае по-добре то мен, каза още Горанов на излизане от Главна дирекция "Национална полиция".

Три пъти идвам заради автомобила, а веднъж по сигнала на "Боец" за кюлчетата, където вече съм разпитван и няма какво повече да кажа. Никога пари за Бойко Борисов не са минавали през мен, категоричен бе бившият финансов министър.

Колкото до автомобила, той е издирван от република Мордовия, а не от Русия, уточни Горанов. И обясни, че няма какво повече да добави, защото е само ползвател.

В края на миналата година издирван джип спря Горанов на Калотина. На границата полицаите го уведомили, че колата се издирва, и му разпоредили да се върне към вътрешността на страната, а не да чака на пункта за изясняване на проблема. Заради това обърнал и стигнал до Драгоман. Там спрял джипа и звъннал на приятел, който да дойде да го вземе, за да продължи към сръбския град Димитровград.

Горанов е категоричен, че става дума за грешка, а джипът е клониран.