Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В една от емблемите на митинга пред Народното събрание се превърна Снежанка Тодорова. Жената, която каза, че е учила 6 години биология и работи като зъболекар в Костенец, предизвика небивал интерес не само с каската на главата си.

След като обясни на всеослушание за "чиповете в експерименталните коктейли на Бил Гейтс", тя каза: "Четох много книги на египетските шамани, на канадските шамани, други статии на американски автори, които казват, че България я чака велико бъдеще, стига да се намери кой да я поведе. Много неща съвпадаха с моята рождена дата и затова исках да се обединим".

И за да не остане съмнение в нейната специална мисия, Тодорова допълни: "Ванга е казала, че руса жена ще оправи България и затова тръгнах да се занимавам с всичко това. Има и друго пророчество на Преподобна Стойна, според което тази жена ще се роди до извор. Аз съм родена до извор до Костенец. Много неща съвпадат, но всички се подиграват и ме обиждат".

Преди 6-7 години Снежанка пак стана популярна в мрежата с една брошура. В нея жената говори за древно предсказание, според което, когато човек с код на името 186681 (какъвто бил нейният) ще застане начело на България и тогава страната ще тръгне в правилната посока.

Друг атрактивен оратор на протеста беше ръководителят на COVID отделението на Инфекциозна болница доц. Атанас Мангъров. Вирусологът, известен с негативното си отношение към ваксините, обяви, че "няма никаква полза от боцкането". Както си му е редът, на партийното мероприятие не се спазваха никакви мерки и протестърите бяха без маски, ако за предпазно средство не се брои кърпичката за нос на доц. Мангъров.