Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Борисов благодари на полицаите за откритите бързо убийци на съпругата на шеф на ГЕРБ в Русе Снимка Фейсбук/Бойко Борисов

"Съболезнования на Бедрос Пехливанян и сина му. Не сте сами! Бедо е един от хората, с които поставихме началото на ГЕРБ в Русе през 2008 г. Благодаря на полицаите и прокурорите, които стигнаха до извършителите на това тежко престъпление. Въпреки чегъртането и в МВР, има останали достойни полицаи!"

Това написа бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на профила си във Фейсбук. И придружи публикацията си със снимка, на която е заедно с Бедрос Пехливанян и сина му. 

Както "24 часа" написа, Еранухи (Ери) Пехливанян, собственичка на верига русенски аптеки и съпруга на шефа на групата на ГЕРБ Бедрос Пехливанян в общинския съвет в града беше убита и разчленена от двама бандити. Те й задигнали 30 000 лева, след което се отървали от тленните останки, като ги метнали в дерето на река Русенски Лом.

Задържаните за убийството мъже са направили пълни самопризнания за извършеното убийство. У тях са открити пари, откраднати от дома на жената.