Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ЗАД ГРАНИЦА: Варненката ще търси късмета си в чужбина.
ЗАД ГРАНИЦА: Варненката ще търси късмета си в чужбина.
Бях на 7 години, когато осъзнах, че съм различна. Преживях тежко несподелена ученическа любов. Момчетата ме разочароваха още от малка.
Бях отхвърлена и това ме тласна да стана такава, каквато съм", сподели пред "168 часа" Анастасия Вутова, която събра смелост да признае пред цяла България, че е лудо влюбена в певицата Преслава.
35-годишната варненката разказва, че се чувства много по-добре, след като е признала гласно сексуалната си ориентация в музикалното шоу Х Factor.
"Сега дори хората да ме съдят, на мен не ми пука. Вече всички знаят. Олекна ми.
Феновете на шоуто
много ми се радват,
че съм била искрена и ме поздравяват за смелостта. Радвам се, че ме приемат такава, каквато съм", казва Анастасия.
 Тя споделя, че решила да обяви чувствата си в ефир импулсивно.
"Казах си, че трябва да го направя, и го направих. Тайничко се надявах да ме запознаят с Преслава, но това още не се е случило. Аз приключих предаването, но това не означава, че страстта ми към певицата е намаляла. Изпитвам силни и искрени чувства към нея. Притеснявам се само дали не се е притеснила след моето признание пред камерите", разкрива емоционалните си чувства Анастасия.
Тя харесала Преслава
 в дискотека, където
 певицата е имала участие
 "Харесва ми как пее. Запознахме се и разбрах, че е човек с добро сърце. Тези дни пак ще отида да я гледам в едно заведение. Сигурно на хората ще им е интересно да ме видят там", смее се Анастасия.
 Варненката разказва, че дълги години криела влеченията си към жените. Притеснявала се е да го изрече гласно.
"Доста умело се прикривах. Не споделях с никого. Но това не бях аз. Бях под прикритие. Носех по-женствени дрехи и имах дълга коса. Само веднъж си бях позволила да изляза в мъжки костюм на концерт. Тогава успях да убедя всички, че е само заради концерта. Вече на работа съм си само с мъжки костюми. Така искам да пея", споделя Вутова.
В налачото тя не се решава да признае хомосексуалните си наклонности дори пред родната си майка.
"Когато бях на 15, се прибрах много късно вкъщи. Закъснях заради моя съученичка, която харесвах много. Майка ми искаше обяснения. Тогава  написах бележка и си признах, че съм обратна. Не можах да го кажа гласно. Тогава не ми повярва и си мислеше, че си измислям. Вече ми вярва и дори й е тъжно, че не е могла да ми помогне", споделя варненката.
След няколко години Анастасия разкрива тайната пред баба си и баща си.
"Казах на баба ми и тя ме заведе на психолог.
Успях да го убедя, че
 няма как да се променя
 и повече не съм ходила
А когато признах на баща ми, той реагира така сякаш не искаше да повярва", споделя Анастасия.
Според Ася това, че е по-различна, я прави по-съпричастна към проблемите и болките на хората.
"Понякога хората като мен са по-добри от нормалните. Разбираме по-лесно болката на другите, защото на нас самите ни е много трудно ", казва участничката в X Factor. Вутова споделя, че много от приятелите  се обръщат към нея за съвет.
"Моята болка е голяма. Знам какво е да ти е тежко и може би затова давам съвети на хората. След участието ми в предаването много хора ми пишат и искат да ги напътствам как да постъпят в тежки ситуации. Те виждат, че не съм измислена и фалшива. Казват ми, че съм народен човек", споделя Ася.
Тя е доволна, че в шоуто е успяла да спечели много нови приятели.
"Стремях се да съм приятелка с всички. Искам да има мир и любов между хората. Не съм влизала в конфликт с никого. Интересното е, че с по-малките участници водехме по-духовни разговори. Това много ме радва", разказва Вутова.
Ася е разочарована, че не е успяла да продължи напред. Журито реши тя да си тръгне точно преди началото на големите концерти в музикалното риалити.
"Всички са много готини. Най-много ми харесва Васко Василев. Струва ми се много мил и по-загрижен от другите. Не станахме близки, но преживяхме много приятни моменти", казва Анастасия.
Варненката е категорична,
 че не вижда бъдещето си
 в България
 "Не искам да оставам тук. Не съм доволна от живота си. В чужбина мога да контролирам живота си, защото имам достатъчно пари.
След участието ми в предаването имам предложение за работа на круиз. Силно се надявам да се случат нещата", споделя плановете за бъдещето си Ася.
СТРАСТ: Анастасия обича силно Преслава и чака своя шанс да се запознае с нея.
СТРАСТ: Анастасия обича силно Преслава и чака своя шанс да се запознае с нея.