Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов
Лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов

Това, че депутати от "Възраждане" са се ваксинирали, не означава, че те имат мнение, различно по отношение на ограничителните мерки. Не бива от този личен избор да произтичат права и задължеия. Никога не съм питал хората около мен дали са ваксинирани. Знам само кои са преболедували. Не влизам в личното пространство. Така е редно и така възпитавам и децата си. Това каза  лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов пред Нова тв.

Той заяви многократно, че организацията му е демократична и никой не насажда и не кара хората да не се ваксинират. 

 "Както аз не искам никой да ме принуждава да се ваксинирам, така и аз не карам никого да не се", каза лидерът на "Възраждане".

 Председателят на парламента Никола Минчев е с положителен тест за ковид от снощи, а вчера се проведе среща на КСНС . Костадин Костадинов е контактен, затова си е направил бърз антигенен тест, който е отрицателен. Самият Костадинов е подготвен за такива ситуации и има закупени няколко теста.

"Ако РЗИ ми наложат карантина, няма да имам против. Такива са законите, макар че са глупави. Не разбирам защо да ме поставят под карантина при положение че съм здрав", коментира Костадинов.

Той заяви, че организираният проест за сряда срещу зелените сертификати остава.