Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОВЕН

Лична отговорност

ВИНАГИ ИМАЙТЕ СВОЯТА ЯСНА ЦЕЛ

През 2022 година бъдете отговорни. Критиката може да ви струва служебни наказания или дори уволнение, а ако имате собствен бизнес - и сериозни финансови загуби. Устремът към върха на кариерата и към добрите приходи изисква да впрегнете целия си ум и способности, за да постигнете целите си. Здравето ви е зависимо от умението ви да си пестите нервното напрежение, което може да се превърне в предпоставка за увеличаване на теглото - причина да не се харесвате и да се затваряте у дома или на работното място, да си измисляте поводи за отказ на поканите за гостуване. Длъжни сте да се справите с този проблем. От една страна, изпитвате постоянна потребност да усещате любовта на вашите близки. От друга, вашата заетост е причина за сериозни разправии в семейството, които могат да прераснат в решение за раздяла.

Заключителното послание към вас идва, ако сте родени в Овен и в година на Тигъра - факт, който ви подарява година, изпълнена с нови перспективи. Големите проблеми ви заобикалят. Сили имате в излишък, ако следвате неотклонно целите си и сте наясно какво искате да постигнете, успехът ще е ваш спътник през годината.

ТЕЛЕЦ

Отлични приходи

СЪХРАНЕТЕ СПОКОЙСТВИЕТО СИ

2022 година ви дарява шанс да увеличавате приходите си, ако не решите да рискувате и да инвестирате в губещи времето ви занимания. Използвайте добрата предпоставка за смяна на работното си място, откажете предложения за инвестиции, за да не загубите пари, мислете добре, преди да сключите договори за допълнителна работа. Не бива да се доверявате на всеки. Ако някой открадне идеите ви, ще страдате, но вината е само ваша, затова бъдете предпазливи. Освен обичайните оплаквания от проблеми с гърлото, кашлица, щитовидната жлеза не са изключени нервни неразположения и променливо настроение, а преумората както винаги ви вреди. Трудностите са причина да сте изнервени и да не се владеете. В студените дни се пазете от простуди и ангини, които вредят и на сърцето ви. ако през годината усетите, че сте предадени от любимия човек, няма да се поколебаете нито за миг да го изоставите, но това крайно решение е възможно да се случи само ако сте много наранени. Несемейните, които са срещнали подходящ партньор, могат да създадат семейство.

Важно послание отправя източният зодиак към родените в Телец и в година на Тигъра - орисани сте да живеете между спокойствието и проблемите, но трудностите са временни и бързо преодолими със спокойствие и правилна реакция. Този е начинът да се изкачите на мечтания кариерен връх, който вече е на ръка разстояние и няма как да не го достигнете.

БЛИЗНАЦИ

Самодисциплина

ПРЕОСМИСЛЯНЕ НА ЖИТЕЙСКИ ЦЕЛИ

През 2022 година сте склонни към самодисциплина и стремеж да насочите усилията си в полезна посока, както и да стабилизирате вече завоюваните позиции в професионално отношение. Бъдете внимателни във всичко, което се отнася до финанси, за да не ви изнудят да вложите парите си в губещи начинания само защото предишната година сте направили глупостта да се съгласите да сътрудничите на ваши приятели. През 2022 година според вас сте с добро здраве и в отлична форма, но преумората ви вреди. Разболява ви и невъзможността да бъдете докрай уверени в добрите перспективи, дарени ви от съдбата. Не си създавайте сами проблеми и не изпадайте в депресия, от която ще излезете трудно заради страха от необратими болести. През 2022 година личният ви живот преминава през спадове и възходи. Ако решите да създадете семейство, преценката ви може да се окаже неправилна и да се орисате на трудности в личния живот за години напред и до развода.

Щастливци ще са родените в годината на Черния воден тигър, който ще помогне на вас, Близнаци, да осъзнаете грешките си, да работите върху себе си, да престанете да се разпилявате и да не разчитате само на късмета си. Предстои ви година на самота, ограничения, преосмисляне на житейските ви цели и морални стойности, но полезна за вас.

РАК

Преодолими трудности

ГРАДИВНОСТ И ВДЪХНОВЕНИЕ

В професионален план 2022 година налага забрани, поднася ви неочаквани трудности и не е добра нито за начинания, нито за инвестиции. Съветвам ви, колкото и да ви е трудно, да приемете с разум и без емоция всичко, случващо се в делови план. Най-важни са деловите познанства и срещи, имащи за вас дългосрочна перспектива едва когато сте се уверили, че новите партньори са коректни и имате гаранция за бъдеща съвместна дейност. Към здравето си е необходимо да сте по-отговорни Пренебрегвате го, сякаш е досаден придатък на вашето професионално ориентирано същество, но в същото време дълбоко в себе си сте непрекъснато притеснени. Преумората е постоянна заради нежеланието ви да приемете трудностите и да ги надмогвате, а като се инатите, сами си вредите. Семейните представители на знака да не изневеряват само защото са се засегнали от някоя дума на брачната си половинка или защото са решили, че искат да си върнат личната свобода. Решите ли да се развеждате, може да се окажете на улицата и без пукната пара в джоба, ако сте сключили брак по сметка. Несемейните имат шанса да срещнат подходящата половинка.

За родените в Рак и в година на Тигъра настоящата година на Черния воден тигър е градивна, възходяща, обещава ви повишение в службата, подобряване на финансовото ви състояние и ви помага да не се притеснявате от заложеното от класическия зодиак. От вас се иска да сте трудолюбиви, целеустремени, спокойни, търпеливи, отговорни, все познати ви качества.

ЛЪВ

Полезни отношения

ПРИЗНАНИЕ И АМБИЦИЯ ЗА НОВИ ВЪРХОВЕ

През 2022 година, особено през първите й месеци, не се колебайте да подновите отношенията си с отколешни делови партньори, ако имате взаимен интерес и финансова изгода. Въпреки че сте податливи на ласкателства, бъдете умерени и прозорливи, за да не се окаже, че при нови делови познанства сте се доверили на измамници. Съветът ми е да не допускате да ви използват и да бъдете прозорливи. Внимавайте в здравословно отношение, защото освен на нервно напрежение и обичайните за вашия знак проблеми със сърцето сте податливи на инфекциозни заболявания и на проблеми с костите и ставите. Не се отдавайте на безразборни интимни контакти. Не забравяйте, че сте податливи и на простуди, и избягвайте компанията на болни хора, особено през зимните месеци. Очакват ви приятни емоции и възможност да срещнете подходящата брачна половинка, особено ако се стремите към брак по сметка. Семейните с хармоничен брак не бива да изневеряват. Изискването не важи за тези от вас, които са категорични, че разводът им е предстоящ. Запознанства ви радват. Не бързайте със сключването на брак, ако връзката ви е в началото си.

Компенсация за проблемните моменти ви поднася годината на Черния воден тигър, защото успехът заслужено ще съпътства родените в Лъв и в година на Тигъра. Дейни и отговорни, ще се радвате на заслужени приходи, признание и амбицирани, ще работите още повече. Откриете ли новата си посока, тръгнете към неочакваното и ще се радвате на постижения, спокойствие и хармония.

ДЕВА

Неприятни неочакваности

БЪДЕТЕ ДИПЛОМАТИЧНИ, РАЗУМНИ И МЪДРИ

В професионален план 2022 година ви орисва на успех, но и на неприятни неочакваности. Често сте подвластни на емоцията, която пречи на разумната ви преценка на случващото се и осъзнаването на личната ви полза. Вредите си заради склонността да се оставяте на течението. Длъжни сте да съхраните завоюваните позиции, да приключите с незавършените задачи. Здравето ви е затормозено от преумора, притеснения, нервно напрежение и прекаления прием на лекарства, които ви вредят. Почивката и разходките на чист въздух са задължителни. Пазете се от проблеми с черния дроб и нервната система, а също и със стомаха. Заетостта ви е огромна и се страхувате от проблеми в семейството, с децата и роднините си. Разправиите са чести и при мнозина водят към развод, следствие от скандалите, които натоварват психиката ви. Несемейните ще имат възможност да срещнат своята половинка или да създадат семейство.

Изискването на водния Тигър може да не ви допада, но ви носи полза. Родени в Дева и в година на Тигъра, както винаги се стремите към целта по дипломатичен начин, с разум, мъдрост и търпение. През тази година обаче Водният тигър ви налага да се промените, да станете тихи, тайнствени, притворни и така да браните интересите си, защото осъзнавате, че успяват наглеците, а вие не бива да изоставате, разбира се, като не изпадате в морални терзания.

ВЕЗНИ

Нови предложения

БЪДЕТЕ ВЕРНИ НА СЕБЕ СИ И НА ПРИНЦИПИТЕ СИ

Няма да ви липсват предложения за работа през цялата 2022 година. Вашата цел е те да са повече, за да ги разпределите в месеците преди есента, а след това да се радвате на заслужената материална стабилност. Бъдете отговорни, не мислете да сменяте работата си, за да не се окажете в редиците на безработните, ако новата не ви харесва или заплащането не ви задоволява. Отговорно се грижете за здравето си, защото мотото на годината е пари и повече пари, но с цената на преумора, която парите трудно ще излекуват, ако изпаднете в депресия или нервен срив. Тогава ще се сетите, че сте забравили себе си, не сте се вслушвали в шепота на тялото си и в съветите на вашите близки. Вземайте много витамини. Ще пречупвате и чувствата си през интереса и мисълта за печалба. Ето защо не са изключени проблеми заради желанието ви на всяка цена да имате до себе си хора, които да ви разчистват пътя към успеха на трудовото поприще, но за сметка на семейството ви. Ако имате сериозна връзка и отношенията ви са стабилни, може да създадете семейство.

Годината на Водния тигър ви налага наказание като компенсация за изминалите години, когато не осъзнахте даровете на източния зодиак. Напълно лишава от късмет и позитивни случайности Везните, родени в година на Тигъра. Всичко, което ви се случва или постигате, зависи от вашето поведение. Само от вас зависи дали ще достигнете до висини, за каквито не сте и мечтали, или ще живеете в сивота и несполуки.

СКОРПИОН

Умереност в поведението

ПРЕСЛЕДВАТЕ РЕАЛНИ ГЛОБАЛНИ ЦЕЛИ

През цялата 2022 година имате желание да се доказвате, да печелите, да трупате пари, но това може да се случи, ако промените поведението си и не натрапвате на околните своята незаменимост. Важно изискване за успеха ви е да имате ясни и реални цели, да поднасяте с разбираеми думи вашите нови идеи и проекти. Здравето ви се колебае между стабилно и променливо. Няма да ви липсва напрежение в началото на годината, когато все за нещо ще недоволствате, но в своя вреда. Това състояние може да се превърне в причина за проблеми с половите органи и с либидото, което допълнително ще ви депресира. Преумората ви вреди. Обсебени сте от работата си и стремежа да трупате пари в разрез с липсата на време за дома и семейството ви. Семейните изискват прекалено много от партньорите си и ще си създадат проблеми, утежнени със скандали. Несемейните имат възможността както да срещнат подходящата половинка, така и да сключат брак.

Годината на Водния тигър ви прави подарък и позволява на родените в Скорпион и в година на Тигъра да си поставят глобални цели и да ги осъществят. Ще заслужат промяната към по-добро, ако мислят в перспектива, с далечни планове, а не само за деня или месеца.

СТРЕЛЕЦ

Такт и търпение

ПРЕДСТОЯТ ВИ ГРАДЕЖ И СЪЗИДАНИЕ

Бъдете тактични и търпеливи на работното място и 2022 година ще е възходяща и печеливша за вас. Ако сте безработни и не сте успели или пожелали да започнете работа през предходната година, на всяка цена се постарайте още да намерите мястото си в професионално отношение. На развиващите собствен бизнес годината позволява начинания. Радвате се на стабилно здраве, но с много условности – ако не прекалявате нито с работата, нито с почивката, не се вживявате в несъществуващи болести, не сте емоционално нестабилни, когато някой ви се оплаква. Цялата 2022 година е идеална за несемейните представители на знака, които мечтаят за единствената любов и градят планове за семейство заради множеството запознанства. Ще се разкрепости поведението на закоравелите ергени, на жените, приели самотата. Семейните да не флиртуват и още по-лошо – да не изневеряват, особено ако са на море и решат да ядосат половинката си, защото ще си сътворят проблеми, водещи до раздяла.

Годината на Водния тигър обещава дар на родените в Стрелец и в година на Тигъра да постигнат много, да градят и съзидават, ако сами не предизвикат провала си. Овладейте своята импулсивност, не допускайте обидни думи, когато критикувате, защото ще си спечелите враг с възможности много да ви мъсти.

КОЗИРОГ

Осъзнатост

ЦЯЛОСТНИ ПРОМЕНИ НА МИСЛОВНИТЕ КАНОНИ

През 2022 година сте орисани да осъзнавате грешките си, въпреки че вие никога не грешите, но постоянно ви набеждават в какво ли не. Затова и тук се намесва безпристрастната карма, за която всички същества са равнопоставени. Ще имате предложения за нова работа, а също и за участие в инвестиционни проекти, които веднага ще грабнат вашето внимание. Рискувате да нарушите финансовата си стабилност. Здравето ви изисква да си наложите нужното спокойствие и да се грижите добре за себе си. Знам, че е трудно, но пробвайте да се освободите от недоволството си към всичко и всеки, от завистта и злобата към успелите или успяващите хора, с които не можете да се равните, от постоянното си лицемерие, заради което изречените думи са противоположни на мислите ви. Този е начинът да избегнете здравословните проблеми. През 2022 година няма да ви бъде лесно да постигнете равновесие и да намерите златната среда, но все пак доброто ви желание ще бъде оценено. Семейните имат шанс да стабилизират отношенията си. Трудности няма да липсват, а разправиите ще предизвикате вие самите. Децата ще ви създават радост и положителни емоции.

За Козирозите, родени в година на Тигъра, настоящата година на Водния тигър е кръстопът за бъдещето. Единият път е на рутината и познатото статукво без изявена полза, но и без сериозни вреди. Вторият път изисква да промените изцяло мисловните си канони в професионално отношение, защото старите методи на работа вече са безполезни и не водят към нови висоти на кариерно израстване.

ВОДОЛЕЙ

Емоции

СЛЕДВАЙТЕ ПОСОКАТА НА КАРИЕРЕН ВЪЗХОД

2022 година ви обещава много и сериозни предложения за участие в нови проекти, шанс за професионален възход, за промяна на работното място. Внимавайте, защото действията ви са подвластни на емоцията. Подхождайте към всичко с търпение и предпазливост. Правилната преценка на хората, с които се обвързвате в делови план, особено ако ви е необходимо да се сдобиете с нови партньори или съдружници, е особено важна. Типично за вас е да прекалявате с работата, което води до преумора, усещане за слабост и неразположение, честа раздразнителност. Наложете си спокойствие. Нервното напрежение със сигурност ще доведе до главоболие или проблеми с мускулите и ставите, което е предпоставка за травми. Предстои ви да разрешавате проблеми в общуването, защото сте установили кои около вас са лицемерните приятелства и партньорства. Търсите подходящия момент да изненадате отсрещната страна, която все още вярва, че умело ви заблуждава. Семейните представители на знака имат шанса да съхранят и стабилизират отношенията си. Не забравяйте задълженията си в семейството.

Годината на Водния тигър позволява на вас, Водолеите, родени в година на Тигъра, да се зарадвате на дар и да тръгнете в неочаквана посока на кариерен възход. Предложението може да ви изненада толкова, че да си вземете отпуск да го обмислите, но помнете – Вселената е избрала вместо вас и ви подтиква към правилните решения, към по-добрия начин на живот и себеосъществяване.

РИБИ

Успехи и постижения

ДОБРИ ВЪЗМОЖНОСТИ ПРИ ПРАВИЛНА ПРЕЦЕНКА

Успехите и постиженията ви съпътстват, ако се подчините на правилата, които ви налага съдбата. Тези от вас, които са успели да създадат подходящите делови познанства и са сигурни в хората около себе си, нямат причина за притеснение, защото се радват на победите си именно заради тяхната важна подкрепа. Ако сте прекъснали неподходящите партньорства, не е изключено именно те да са вредителите по пътя ви през втората половина на годината. Здравето ви е зависимо от вашето неумение и невъзможност да се сработите със средата си, което води до задължителните дихателни проблеми, особено при пушачите. Уязвима е лимфната ви система заради липса на сговорчивост между вас и околните. През летните месеци ви депресират алергични реакции и стомашни болки. По отношение на чувствата 2022 година е богата на изживявания в личен план, които ще помните дълги години. Семейните са щастливи, но нямат и помисъл да се откажат от флиртовете, които са задължителна част от тяхното ежедневие, особено при мъжете. Несемейните, които търсят своята половинка, но и са готови на сериозна връзка и брак, имат шанса да я срещнат.

Представителите на Риби, родени в година на Тигъра, да бъдат наясно, че в годината на Водния тигър въпреки неговата закрила заради присъщата им мекушавост и податливост на влияние са склонни сами да си създадат планина от проблеми във всяко отношение. Годината ви поднася множество добри възможности, но неправилната ви преценка може да ви лиши от успех.