Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

КИРИЛ ДОБРЕВ
КИРИЛ ДОБРЕВ

Четвърто поколение съм социалист по сърце, не по партийни решения и никой не може да ми извади членството от сърцето, написа Добрев във фейсбук и честити 16-ия рожден ден на дъщеря си Ема

"Изключването от партията е последното убежище на страха. Затова и винаги съм бил против тази мярка по повод на други хора. Е, днес дойде и моят ред да бъда изключен - анонимно, на подпис, с измислени мотиви, без да бъда изслушан. Няма изненада, това ръководство толкова си може…"

Това написа във фейсбук Кирил Добрев, след като стана ясно, че Изпълнителното бюро е поискало изключването му от партията. Затова е "свикано" извънредно и на подпис заседание на Националния съвет.

"Четвърто поколение съм социалист по сърце, не по партийни решения и никой не може да ми извади членството от сърцето. Оставам лоялен на моята единствена партия - БСП. Останалото няма значение", написа още Добрев.

"Всъщност по-важната новина днес е, че дъщеря ми навършва 16 години. Ема, пожелавам ти да си здрава, борбена и винаги да казваш това, което мислиш!", завършва поста си Добрев, който си е пуснал снимка с дъщеря си.