Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: РУТИНА

Работа: От първия ден на седмицата, при това в края на старата и началото на новата година, сте орисани да блестите с вашите знания, умения, професионализъм и толерантност, които са силните ви качества. Спазете обещанията си към вашите близки. Откажете предложения за инвестиции, за които опитват да ви изнудят, ако нямате достатъчно средства. Посрещнете Нова година и си създайте добро настроение, което ще ви е нужно през цялата година. Тези от вас, на които се налага да работят, да се отдадат на рутинните си задължения. Не търсете ново поприще за професионална изява, дори да сте безработни. От понеделник, ако се налага, не се притеснявайте да поискате финансова помощ или кредит.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Въпреки това ви предупреждавам, че сте податливи на простуди и инфекции. Не се срещайте с много хора, ако не сте ваксинирани.

Любов: Ако имате запознанства, свързани с личния ви живот, предпазливостта е задължителна, защото рискувате да се обвържете с неподходящ партньор.

ТЕЛЕЦ: ПРИХОДИ

Работа: В началото на седмицата, а и след това търговците реализират добри печалби, разбира се, съизмерими със ситуацията в България. Работата ви спори и за награда получавате новина за очаквани приходи. Бъдете готови да се заемете с допълнителна работа. Избегнете изясняване на отношенията с деловите ви партньори. На работното място бъдете търпеливи и тактични. Посрещнете Нова година. Ако работите и в празничните дни, сте уверени в силите си и ще се справите блестящо със служебните си задължения въпреки препятствията, изникнали от нищото. Не допускайте странична намеса в работата ви дори под формата на приятелски съвет.

Здраве: Здравето ви е отлично. Заредени сте с енергия. От вас зависи да съхраните доброто си физическо състояние, ако не сте прекалено чувствителни и не се утешавате с алкохол.

Любов: В семейството сте в състояние да си създадете проблеми заради прояви на безпричинна ревност. Ще спечелите сърцето на харесван човек, ако не сте семейни.

БЛИЗНАЦИ: ПРИЗНАНИЕ

Работа: През първите дни на седмицата поднесете интересната идея, която имате. Околните са изненадани, някои неприятно, от вашето умение да се справяте с привидно неразрешими проблеми. Ще получите признание и похвала. В последните два дни на седмицата въпреки празничния и почивен ден някои от вас са планирали срещи, които обаче няма да приключат с очаквания резултат. По-добре ги отложете за следващата седмица и се заемете с текущите си задачи, ако от първия ден на годината сте на работа. Не вземайте спонтанни решения заради еуфорично настроение, ще патите. От понеделник имате начин да подобрите материалното си състояние.

Здраве: Здравето ви е стабилно въпреки властващата емоция и ако не допуснете нервното напрежение да ви създаде проблеми. Съществува опасност от травми.

Любов: Не изяснявайте отношенията с любимите си хора, за да не се изпокарате. Не си струва заради поредната интрига да съсипвате съществуващата хармония.

РАК: НОВИ ИДЕИ

Работа: Ако в края на годината приятел ви дължи пари, попитайте кога ще си ги получите. Ще победите с идеите си вашите неприятели, които така са се вживели в завистта си, че не престават да подценяват знанията ви и да злословят срещу вас. Бъдете търпеливи. Не спорете с колегите си в опит да им докажете, че вие сте успяващите, защото ще ги озлобите още повече. Посрещнете Нова година! От понеделник се постарайте да не прекалявате с активността си на вашето работно място, ако за вас денят е първи работен за годината. Може да се наложи да посетите ваши делови партньори извън офиса. Не се отклонявайте от вашата главна цел. Трудностите не са свързани с ваши действия. Не се ядосвайте.

Здраве: Здравето ви е сравнително добро. Главоболието ви е предизвикано от самите вас. Податливи сте на хранителни отравяния. Необходима ви е почивка.

Любов: Преодолейте притесненията си, свързани с любимите ви хора, защото те с нищо не са ви наранили. Не надавайте ухо на клеветите и интригите, целящи да ви разделят.

ЛЪВ: УСПЕХИ

Работа: В дните от четвъртък от сутринта сте в чудесно настроение. Заредени сте с енергия. Очаквайте предложение за нова работа. Ако се занимавате с търговия, жънете успехи. Разрешете преди края на годината финансови проблеми. Посрещнете Нова година и в празничния ден се наслаждавайте на почивката си, но ако сте дежурни, не давайте обещания за финансова помощ при неочаквана делова среща, подвластни на празничното настроение. От понеделник бъдете предпазливи при среща с ваши приятели? и не приемайте казаното от тях за истина. Не провеждайте срещи на трапеза с ваши колеги или делови партньори, пристигнали, без да ви уведомят предварително.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Запазете отличната си физическа форма, като сте внимателни, защото сте податливи на простуди и травми. Преумората ви вреди.

Любов: Ако сте решили да сключвате брак по сметка, можете да срещнете подходящия партньор. Помислете си дали това е мечтаното от вас щастие.

ДЕВА: ПРИБЪРЗАНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата прибързаните думи и опитът ви на мига да изясните причината за семейните разправии ви вредят. Търпението ще ви помогне да оправите отношенията си. Не позволявайте да ви мамят. Не правете опити да промените плановете си неочаквано за всички и с гаранция за провал за вас. В събота и неделя дните са празнични и позволяват да хармонизирате семейните си отношения. Ако работите, ще са ви нужни творчески подход и въображение. Вашата активност е гаранция за скорошни финансови постъпления. От понеделник не предизвиквайте нежелателни служебни промени, за да избегнете финансови проблеми.

Здраве: Със здравето са възможни проблеми, свързани с нервното напрежение. Пазете се от инфекциозни заболявания. Знаете, че сте податливи на простуди.

Любов: Не е изключено отново да се изострят отношенията с близките ви. Не се опитвайте да налагате правила в отношенията с любимите си хора, ако не сте семейни, може да ги отблъснете.

ВЕЗНИ: СЪВЕТ ЗА КРЕДИТИРАНЕ

Работа: В началото на седмицата се заемете от сутринта със задълженията си. Мислите за кредитиране. Поканете на обяд или следобедно кафе човек, който може да ви посъветва. В почивните и празничните дни посрещнете Нова година, въпреки че неприятен проблем ви потиска и депресира, но причината не е у вас. Оставете на тези, които са го създали, да го разрешат. Не сте длъжни да поемате чужда вина. Не започвайте с лошо настроение новата година. От понеделник напрежението ви вреди, затова е задължителна почивката вечер, която ви действа като лекарство. Ако за вас са първи работни дни, отхвърлете задачите си и се приберете у дома.

Здраве: Вечер си дайте почивка. Обърнете внимание на здравето си, което е нестабилно, защото сте податливи на обостряне на хронични болести. Не се претоварвайте с физическа работа.

Любов: Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, може да обявите, че вашите отношения са сериозни и да определите дата за годеж.

СКОРПИОН: ТРУДНОСТИ

Работа: От първия дни на седмицата трудности в отношенията с роднини са причина да закъснеете за работа?и да търпите критика. Предупредете вашите колеги и началника си, ако имате насрочени срещи. Нека деловите ви партньори ви изчакат. Посрещнете Нова година. Ако празничните дни за вас са работни, още сутринта проведете срещите, които са от значение за работата ви до края на месеца.?Наложете си спокойствие, за да избегнете проблемите с вашите началници. От понеделник изобщо не съжалявайте, че отказахте допълнителната работа. Вечер си дайте заслужена почивка. Не проявявайте капризи у дома.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради нервността, от която ви е трудно да се отървете. Неспокойни сте и непрекъснато се вглеждате в себе си в търсене на вина, която не съществува.

Любов: Възползвайте се от възможността за запознанство. Сексуалните удоволствия ще се превърнат в мечти, ако сте семейни и сте изневерили.

СТРЕЛЕЦ: ЧЕСТНОСТ В ОТНОШЕНИЯТА

Работа: През първите дни на седмицата въпреки лекото неразположение сте във форма и ще се справите отлично с планираните задачи. Бъдете честни към вашите колеги, ако няма как да им помогнете или искате тяхната помощ. Посрещнете с доволство Нова година. Двата празнични дни ви носят приятни мигове на отдих и общуване, но ако за вас са работни и работата ви не е рутинна, позволява да се заемете с новите си задачи, а преди това да обсъдите с вашите колеги плановете си за месеца. Творците да очакват признание. От понеделник разчитайте преди всичко на себе си. Запознанствата в първия официален работен ден за годината ще ви донесат положителни емоции.

Здраве: Не прекалявайте с алкохола и обилната храна, защото ще навредите на здравето си. Застрашени сте от обичайното за вас високо кръвно налягане и главоболие.

Любов: Отложете личните разговори и уговорените интимни срещи, защото сте изнервени и разсеяни и ще се изпокарате с любимите си хора, особено ако имате намерение да създавате семейство.

КОЗИРОГ: ТЪРПЕНИЕ

Работа: В началото на седмицата се въоръжете с търпение и не се опитвайте да изпреварвате времето. Заемете се само с тези задачи, които отговарят на вашите знания и професионални възможности. Ще заслужите похвали. Преумората няма да се отрази добре нито на вас, нито на отношенията ви с вашите колеги. В празничните дни посрещнете Нова година и забравете за намерението си да мислите за смяна на работата си и да давате гласност само защото някой ви е засегнал преди празниците и искате да избягате. От понеделник вие сте господари на съдбата си. За съжаление, ако дните са ви първите работни за годината, не са изключени професионални проблеми.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради невъзможността да намерите своята средата, а този факт ви депресира. Сами сте длъжни да излезете от тази криза.

Любов: Съхранете любовта и хармонията в семейните отношения. Ако се влюбите неочаквано, внимавайте, защото ще си създадете проблеми. Брачната ви половинка няма да ви прости изневярата.

ВОДОЛЕЙ: ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Работа: От четвъртък предложенията ви ще бъдат възприети с лекота от вашите колеги, партньори и началници. При хората, работещи в производствената сфера, не са изключени проблеми със заплащането. През празничните дни посрещнете Нова година. Начинанията си ще завършите, както сте ги планирали. Запознанствата и деловите срещи са перспективни. Бъдете внимателни в личните отношения, защото може да се превърнат в причина за потиснатост и отчуждение. Пътуванията ви носят удовлетворение от постигнатото. От понеделник си наложете спокойствие и не забравяйте, че е необходимо да сте умерени във всичко, а вечерта отхвърлете бърз ремонт в дома си.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради нежеланието ви да си вземете отпуск. Обърнете си внимание и си наложете да не се поддавате на депресивни състояния.

Любов: Време е да се вгледате в себе си и да осъзнаете какви чувства изпитвате. Тези от вас, които са нещастни, е по-добре да вземат решение за раздяла.

РИБИ: ВЪРХОВИ ПОСТИЖЕНИЯ

Работа: Дните от четвъртък ви обещават признание и върхови постижения, особено ако работите в сферата на изкуството. Личните и професионалните отношения са хармонични и ви зареждат със сили. Не са изключени непредвидени разходи. В празничния и почивен ден посрещнете Нова година, въпреки че се налага да отстоявате авторитета си. Заредени със сили, поднесете новите си идеи и убедете хората, от които зависите, да ви подкрепят. От понеделник разчитайте и на интуицията си, ако сте на работа през първите дни на годината и се налага уговорената делова среща да е извън работното ви място. Емоцията пречи да вземете правилно решение.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради невъзможност да разрешите проблемите си, а те са лесно решими. Възможно е отслабване на защитните сили на организма.

Любов: Не прекалявайте със своята всеотдайност към любимите си хора, защото рискувате да се обезличите напълно, а след това ще страдате, защото сте загубили тяхното уважение.