Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Вярно е, че в София детските градини не достигат. Особено за възрастни. Седмица преди началото на изборната кампания сините отново се сдърпаха като невръстни хлапета от предучилищната. От СДС издигнаха кандидатурата на бившия вътрешен министър от кабинета "Костов" Емануил Йорданов, като се оправдаха, че повече не могат да чакат ДСБ. Това поставя под сериозно съмнение начина, по който тъмносините ще гласуват на 23 октомври за президент. "Знаем гласовете на ДСБ навсякъде в страната и ако подкрепят Румен Христов - добре, ако не - това ще е краят и на парламентарната коалиция" - отсякоха високопоставени политици от "Раковски" 134. Както е тръгнало, освен Яне, може да си отимаме и обеЗгрупенфюрер Костов.
Безспорният хит на сцената на театър "Българска политика" е Ламбо. От изявленията му разбрах, че основното му оръжие в борбата за "Дундурков" 2 ще бъдат хилядите метри филмова лента и стотиците роли, с които е спечелил народната любов. Междувременно все още президентът Първанов заяви: "На този етап се обсъждат предимно личните качества на кандидатите, а аз очаквам сблъсък на платформи." Прав е, но засега май ще раздаваме оскари вместо да избираме президенти.
Станишев, окрилен от новия сценарий, вика, че ГЕРБ построили 19 км магистрали, докато червените били на всеки километър. Да бе, Батко до Братко.
Цялото БСП се вдигна да бута плевнята на Бойко. На булдозера - трите "К"- от Кадиев през Курумбашев до Кутев. Бреййй, досега не бях чувал някой да си е изпатил, че е взел подкуп, а тия искат линч за някой, който не е дал подкуп. По-горе попитах дали не раздаваме оскари. Не, разпространяваме "омаскари". По този повод съветвам изкушените в политиката предизборно да си носят повечко тоалетна хартия. Че не се знае кой и кога ще пусне поредното рядко л...о във вентилатора.
От КАТ непрекъснато ме карат да спирам на пешеходна пътека. Ама как така ще спирам, точно това е забранено. Виж, преди нея може, даже е желателно (Чл. 59, ал. 3 от правилника за движение по пътищата). По този повод се сетих как глобили Мишо Миков и престъпна група, че нерегламентирано и предизборно боядисвали пешеходна пътека пред училище. Леле, ако пък някой ученик реши да мине по нея, направо ще го арестуват.
Ако си спомняте миналата седмица Бойко подари сабя на Камата и го повиши в ранг. Сега Стоичков размаха цял боздуган в защита на Плевнелиев. Модерният ляв произведе и поредното си култово изречение: "Всички, които плюят по нас с цялата си компроматна машина, са като овца без история."
Аз лично познавам една овца с история - клонираната Доли, и един политик, който не подлежи на клониране - Бойко Борисов.
Премиерът съобщи, че на 28 септември връща на БСП чинията на Бузлуджа. За лъжицата обаче нищо не каза.