Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: ПОЧИВКА

Работа: Въпреки че може да не ви се работи в началото на седмицата, се опитайте да завършите задачите си. След това се приберете и се отдайте на заслужена почивка сред вашите близки или с приятна компания. Професионалните ви постижения дразнят завистниците, защото без особени усилия ще се справите с набелязаното. Посрещнете Бъдни вечер. От понеделник успехът е с вас,?стига да обмисляте добре начинанията и да не сте прибързани. Ако сте уговорили делови срещи, не вземайте импулсивни решения. Настроението ви е отлично, уверени сте в силите си, но успехът може да ви изневери, ако вече обмисляте къде да посрещнете Нова година.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото сте депресирани и недоволни от себе си. Не прекалявайте с алкохола, който ви вреди, особено концентратите, и не преяждайте.

Любов: В личните ви отношения цари хаос заради невъзможността ви в този ден да сте верни на интимната си половинка. Сами сте допуснали ревността да отдалечи любимите ви хора.

ТЕЛЕЦ: РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМА

Работа: От първия ден на седмицата работата, с която сте се захванали, ще ви донесе добри приходи и сте длъжни да я завършите. Не си губете времето с безсмислени разговори. Може да обмислите кога да регистрирате своя фирма. Плановете ви да започнете нова дейност, която обещава добри парични постъпления, ще се осъществят, ако проведете разговорите така, че да събудите доверие у вашите бъдещи партньори. От понеделник въпреки идващите почивни дни и посрещането на Нова година сте самоуверени и амбицирани да се справите с предизвикателствата, но е време да преразгледате вече създадените от вас делови отношения. Бъдете прозорливи при провеждането на делови разговори.

Здраве: Здравето ви е изцяло зависимо от психическото ви състояние. Откажете се от спиртните напитки. Чувствате се отпаднали и уморени, но отказвате да поспите повече.

Любов: Очаква ви лично щастие, което не бива да пропускате заради капризи и нежелание да се съобразите с интимната си половинка, особено ако сте правили заедно плановете си.

БЛИЗНАЦИ: ВАЖНИ ЗАДАЧИ

Работа: През първите дни на седмицата сте се посветили на важните си задачи. Не споделяйте плановете си за следващия месец, за да не се окажете замесени в конфликт. Очаквайте промени в професионалния ви живот. Наложете си спокойствие и не се вживявайте в критиката, която ви отправят. Овладейте емоцията. Откажете предложения за инвестиции, за които нямате достатъчно средства и се налага да поискате финансова помощ или кредит. От понеделник за ваша радост се справяте с лекота с всички трудности по пътя си. Оценката за вашата работа е висока и подплатена с добри финансови постъпления. Горди сте с постиженията си. Настроението ви е празнично и обвързано с идващата Нова година.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не се притеснявате за проблемите си. Всички хора минават през такива трудни моменти, но при вас изискването е да сте отговорни към себе си.

Любов: Вечер се отдайте на семейството и на любимите си. Изживейте приятни романтични мигове. Стабилизирайте отношенията си у дома, ако вие сте причината за проблемите.

РАК: ПОДКРЕПА

Работа: В началото на седмицата се налага да се справите с проблеми на работното си място. Приберете се навреме, за да пътувате с вашите близки и да посетите приятелите си или роднини, за да посрещнете заедно Бъдни вечер. Постарайте се да докажете на всички, че сте в състояние да разрешите бързо най-наболелите проблеми на работното си място. Делови предложения и подкрепата на влиятелни хора са от огромно значение, за да се заредите със самочувствие. От понеделник на добри приходи могат да разчитат всички, които се занимават с бизнес и с търговия на интелектуална собственост. Използвайте възможността да попълните бързо банковата си сметка. Посрещнете Нова година.

Здраве: Доброто ви настроение е причината и за отлично здраве, ако не сте се преуморили през седмицата, което не е нещо необичайно. Внимавайте с храната.

Любов: Не се отказвайте от романтичната среща, която сте уговорили. Ако не сте семейни, тя е възможност за сериозно партньорство и сключване на брак.

ЛЪВ: УСПЕХ

Работа: В дните от четвъртък не разчитайте на помощ, ако имате намерение да предприемате изненадващи промени в професионално отношение. Успехът ви ще изненада всички, а и ще ви заради с желание да помогнете за Бъдни вечер. Вечер обърнете внимание на брачната си половинка и на децата си, защото сте им длъжници заради постоянната ви заетост през седмицата. От понеделник отидете рано на работа, за да се подготвите за преговорите, от които зависи подписването на важни за вас инвестиционни проекти през следващата седмица.? Използвайте свободните часове, за да се възстановите от умората и за да подготвите посрещането на Нова година.

Здраве: Стабилността на отношенията ви е гаранция за добро здраве. Бъдете умерени във всичко, за да си спестите проблеми със здравето. Податливи сте на простуди.

Любов: Радвате се на хармония в личните отношения, ако не проявявате съмнения във верността на половинката си. Не се отказвайте от интимните мигове.

ДЕВА: ПРОМЕНИ

Работа: След като в началото на седмицата си свършите работата, вместо да се криете от себе си, за да избягате от проблемите, се изправете смело срещу тях и ги разрешете. Предприемайте промени само ако не противоречат на вашите планове. Подгответе Бъдни вечер и ако можете, пътувайте със семейството си или с приятели, за да се отпуснете от напрежението и да се заредите със сили, които са ви нужни. От понеделник сте готови на всичко, за да се срещнете с ваши познати, с които имате желание да създадете общ бизнес. Не проявявайте доверчивост, за да избегнете финансови загуби. Не навлизайте в спорове. Пригответе се за посрещането на Нова година.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Склонни сте към депресивни състояния, ако не се откажете от алкохола и полуфабрикатите, както и от животинските продукти.

Любов: Съветът ми е да не се вслушвате в клюките на ваши съседи и да не проявявате ревност, без да сте сигурни в изневярата на любимите си. Очаквайте романтична среща.

ВЕЗНИ: СТАБИЛИЗАЦИЯ

Работа: През първите дни на седмицата стабилизирайте отношенията си у дома и помогнете за Бъдни вечер. Не се впускайте в нови запознанства и флиртове дори и ако търсите половинката си, а любовта все ви убягва. Атмосферата на разбирателство на работното място ви окриля. Приходите ви са достатъчни, за да имате за развлечения, зимен отпуск и да оставите дори малко настрана за всеки случай. Не пропускайте да планирате разходите за следващия месец, за да посрещнете без притеснения Нова година. От понеделник от вас зависи да съхраните спестяванията си. Ако за вас денят е работен, бъдете отговорни и не обмисляйте как да си тръгнете по-рано, за да не си навредите.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не прекалявайте с алкохола, бъдете внимателни и си почивайте. Пазете се от травми, ако сте в планината и нямате подготовка за туризъм.

Любов: Избегнете разправията с брачната си половинка и се пазете да не се стигне до решение за раздяла. Ще имате запознанства. Ако не сте семейни - това е вашият златен шанс.

СКОРПИОН: ПАРИЧНИ ЗАГУБИ

Работа: В началото на седмицата сте между чука и наковалнята. Вашите близки се надяват вечерта да сте си у дома, за да подтогвите заедно Бъдни вечер. Ще се почувстват обидени, ако останете до късните часове на вашето работно място, но как да не се съобразите с исканията на вашия началник. Избегнете финансовите загуби, като наблюдавате работата на вашите подчинени и не допускате експерименти от тяхна страна. Не отлагайте без причина деловите срещи. От понеделник отказът на близките ви да се съобразят с вашите желания ви потиска. Страдате, защото се чувствате нещастни и неразбрани. За сметка на това отхвърляте много работа, за да приключите навреме и да посрещнете Нова година.

Здраве: Доброто ви настроение се дължи и на стабилното ви здраве. Ще го съхраните, ако не хапвате каквото намерите, бързайки към поредната делова среща.

Любов: Радвате се на споделени чувства, но самите вие трудно ще се решите на крачката към сериозно обвързване. Не пропускайте да споделите чувствата си.

СТРЕЛЕЦ: ПЛАНИРАНЕ

Работа: През първите дни на седмицата започнатата работа е от значение за материалното ви състояние. Планирайте следващия месец, а вечерите ще ви донесат заслужено приятни емоции. Посрещнете Бъдни вечер. Не преглеждайте разсеяно финансови документи. Не са изключени грешки, за които ще плащате след време. Не пътувайте. Желанието ви да се противопоставяте и да спорите ви превръща във врагове за вашите колеги. От понеделник седмицата е причина да сте разсеяни заради празничните дни. Предупредете вашите близки, ако се налага да работите повече, за да си спестите ревността и скандалите. Не провеждайте делови разговори, за да не се разочаровате преди посрещането на Нова година.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради нежеланието ви да се откажете от крайностите и най-вече от алкохола. Няма да ви помогне и фактът, че сте в отлично настроение.

Любов: Не пропускайте вечерта да разберете какви са намеренията на любимите ви хора за предстоящите празнични дни. Запознанствата в личен план не са желателни.

КОЗИРОГ: РАЗБИРАТЕЛСТВО

Работа: Между вас и колегите ви цари разбирателство, което повишава качеството на работата ви. Чувствате се в най-активната си форма, а това дразни ваши колеги и не е изключено да ви спретнат новогодишна интрига. Затова сте ядосани заради проблеми, които можеше да избегнете, но не го направихте. Те не пречат да се справите със? служебните си задачи. От понеделник колеги отказват да приемат съветите и идеите ви. Явно ги поднасяте с тон, който изисква пълно подчинение или пък звучи наставнически. Заемете се със задълженията си. Очаквайте разрешаване на финансови проблеми. Не пропускайте да подготвите посрещането на Нова година.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не преяждате и не прекалявате с алкохола и ако не се изнервите от проблемите си. Почивката е задължителна.

Любов: Не са изключени проблеми в личните отношения. Семейните, ако още са влюбени в половинката си, да създадат приятна романтична обстановка в дома си.

ВОДОЛЕЙ: ИЗИСКВАНИЯ

Работа: От четвъртък ще патите, ако си просите скандал с изискване към вашите близки за пълно подчинение на вашата воля. Създайте си положителни емоции. Разтоварете се от напрежението в спортната зала или с разходка в парка. Ако сте служители, внимавайте с думи и дела да не заслужите уволнението си. Очертават се възможности, за каквито отдавна мечтаете. Възползвайте се от тях и направете делово предложение за промени и финансова стабилизация. Денят е подходящ за начинания. В дните от понеделник ви предстои работа, но и подготовка, за да посрещнете идващата Нова година. Не мислете за възможните трудности, за да не ги предизвикате сами.

Здраве: Здравето ви е стабилно, въпреки че може да се оплаквате от главоболие. Възможни са здравословни проблеми заради вашата непредпазливост.

Любов: От вас зависи да не се предавате във властта на емоцията. Не пропускайте да докажете на семейството чувствата си. Не лишавайте от внимание любимите си хора.

РИБИ: КРИТИЧНОСТ

Работа: От първия ден на седмицата осъзнайте, че сте длъжни да сте у дома, защото за пореден път сте прекалено критични и сте се задълбочили в детайлите на вашата работа до степен да отблъснете колегите си. Не разчитайте на тяхната помощ. Деловите разговори са проблемни, отложете ги. Новите задачи, чието начало поставяте от понеделник, ще ви донесат успех, признание, но и възможност да обогатите знанията и уменията си. Проведете деловите си разговори, особено ако сте на ръководен пост, защото ще са успешни и ще поставят основата на добри приходи преди посрещането на Нова година.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Въпреки това се пазете от храносмилателни проблеми. Преумората ви създава проблеми. От вас зависи да се предпазвате от простуди.

Любов: Семейните разправии са породени от нежеланието ви да разговаряте с половинката си. Запознанствата ви носят удоволствие и може би нова любовна авантюра.