Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Целувката от Дупница влезе в ареста за продажба на дрога

Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици, е проведена от служители на сектор „Криминална полиция“ от ОДМВР – Кюстендил и РУ Дупница в края на миналата седмица на територията на Дупница.

В хода на операцията са задържани трима млади мъже – дилър и потребители на дрога.

От двама от тях са иззети по 1 опаковка канабис, от дома на дилъра в с. Джерман е иззет буркан със суха листна маса/канабис/. Видът на високорисковото наркотично вещество е установен с полеви наркотест. Задържаните мъже са на възраст 24 г., 20 г. и на 18 г. 24-годишният – с прозвище Целувката, е известен на полицията с противозаконни деяния по линия на наркотици. До задържането му се е стигнало след период на наблюдение. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

В края на миналата седмица кюстендилски полицаи са задържали 16-годишен младеж за притежание на наркотично вещество, иззетата от него суха листна маса е реагирала на канабис при направения полеви наркотест. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.