Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кабинетът тихомълком тегли всеки понеделник по 0,5 млрд. Бойко Борисов Кадър: Фейсбук

Над 70% от хората не са излезли да гласуват. Можеше да има много стабилно управление между партиите на промяната, ГЕРБ и СДС. Това заяви бившият премиер Бойко Борисов на конференция на младежката организация на ПП ГЕРБ се провежда в момента в Арбанаси.

На нея присъства и бившият вицепремиер Томислав Дончев и др.

Когато два пъти подред кажеш, че Крим е руски и в понеделник после пуснеш съобщение, че едва ли не не са те разбрали - това беше трик, коментира той.

До Търново в края на тази година щяхме да стигнем с "Хемус" и всичко това десетилетия ще стои така. Те няма да го направят и няма да го пуснат. Велоалея не могат да направят за една година. Чух за магистрала между Констанца и Истанбул. Чакайте, вие не сте си вързали големите градове на запад и север, каза Борисов.

Вашите деца ще връщат онова, което причиняват тези хора. Тихомълком, без да се знае за какво, всеки понеделник по половин милиард се тегли. Тези тегления ние много пъти сме ги обсъждали, защото няма човек, който не иска да не са безплатни детските градини, да не се плаща ДДС и данък. Само социалните мерки, които предложиха вчера, са около 15 млрд. лева. бюджетът се прави от управляващите, защото основното мерило е да спазиш дефицита. Сега ще си затраят, познавам ги добре. като ги гледам инфлацията ще отиде към декември около 10%. Милиарди вече ги няма. При 15% скок на цените на тока през 2013 г. ние давахме оставки. А сега - няма реакция, посочи лидерът на ГЕРБ. 

Очаквайте подробности.