Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Борислав Михайлов: Тъжно е, че Бербатов лъже и пуска фалшиви новини Борислав Михайлов

"Тъжно е, че човек като Димитър Бербатов, който има заслужено място в историята на българския футбол, се е превърнал във фабрика за производство на фалшиви новини, лъжи и манипулации. Воден от една-единствена цел - да седне на президентския стол на БФС. При това след като загуби на извънредния Конгрес".

Това написа шефът на БФС Борислав Михайлов в личния си профил във Фейсбук след като днес Димитър Бербатов обяви, че съдът е спрял вписването на Михайлов като президент на футболната ни централа. И продължи:

"Вместо да влага толкова много енергия и усилия в създаването и тиражирането на неистини, може да насочи всичките си възможности в градивна посока. Например да помисли и заедно с екипа си да кажат с какво биха могли да помогнат на българския футбол. Защото за доброто на българския футбол може да работи всеки по всякакъв начин от всяка позиция. Стига да има желание и да може.

Бербатов очевидно има огромно желание. Очаквам да покаже, че наистина иска да работи за българския футбол, а не му е самоцел президентският пост на БФС.

Защото с действията си до момента, той не помага на българския футбол.

Тиражирането на "новини" за проверки от икономическа полиция и Прокуратурата, за не подадени навреме документи на БФС, за отказ на Софийски градски съд да впише решенията, взети на извънредния Конгрес, имат само една цел - да вредят на българския футбол.

Истината и фактите по тези теми коментира днес изпълнителният директор на БФС Борислав Попов".