Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ицо Хазарта, Катето Евро, Славена Въткова и Любен Дилов бяха в журито на “България търси талант” миналия сезон.
Ицо Хазарта, Катето Евро, Славена Въткова и Любен Дилов бяха в журито на “България търси талант” миналия сезон.

Любо Дилов и Ицо Хазарта от “България търси талант”

са депутати - единият от ГЕРБ, другият от ПП

“Имаме човек и тука, имаме човек и там”, пееше Ицо Хазарта, преди да стане депутат. А преди да влезе в политиката, попита в предизборната си реклама: “Имаш ли човек в парламента?”.

Е, колежките му от журито на “България търси талант” - Катето Евро и Славена Вътова, вече имат. Даже не един, а двама, след като мъжете съдии в забавното предаване станаха народни представители.

Първо това се случи с Любен Дилов. Той стана депутат от ГЕРБ още през април, а само няколко дни след това от Би Ти Ви обявиха, че няма да е част от предаването им. В журито останаха Ицо Хазарта, Катето Евро и Славена Вътова, а мястото на Дилов зае Любо Нейков.

Шест месеца по-късно и Ицо Хазарта също е избран за депутат. Рапърът събра най-много гласове в най-големия, 25-и столичен многомандатен район на вота в неделя. Но още от месец - горе-долу от старта на предизборната кампания, когато стана ясно, че влиза в листите на “Продължаваме промяната”, се знае, че той вече няма да е част от “България търси талант”.

 

Проф. Кантарджиев като жури в предаването
Проф. Кантарджиев като жури в предаването

За новия сезон на шоуто в журито му влиза самият проф. Тодор Кантарджиев. Той бе част от Националния оперативен щаб за борба за коронавируса и е факт огромният му принос в борбата с коварната зараза. Превърна се в любимец на всички не само заради големите си познания, но и с повдигнати си вежди.

“Натовари се психиката на хората. Имат нужда от спокойствие, от смях. Защото няма ли чувство за хумор една нация, как ще направи имунитет”, каза наскоро професор Кантарджиев за участието си в предаването.