Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Октомврийската “Революция”, която е всъщност преврат, се е състояла през ноември 1917 година. Всеки що годе информиран човек знае това. Владимир Улянов, наричан също Ленин, пълен със слама и консерванти, вече 83 годни продължава да лежи в Мавзолея на Червения Площад като свидетелство за болшевишката ерес, обожествяваща и до днес този свой тотем, докато мозъкът му, изследван в продължение на десетилетия от секретни институти, с цел откриване на специални глиални клетки и непознати дотогава пластове от неврони, за да обяснят гениалността на Вожда, днес тихо пребивава в някой шкаф, демонстрирайки единствено третичен луес на главния мозък, наричан още сифилис, с неговите характерни грануломатозни гуми и последващият мозъчен кръвоизлив.

 Така наречената Октомврийска или по-точно Ноемврийска Революция, която по същество беше един антимонархически преврат, е

глъбинно криминално явление.

То преобърна издъно почти невъзможната да съществува нормално Руска Империя в нещо много по-лошо - в Империя на болшевишкото Зло. Това донесе неизчислими беди на цялата планета и то продължава да се разстила и да трови атмосферата на всички континенти. Не е глобалното затопляне истинският риск днес, а отровните метастази на онова пожарище, запалено от дребния злодей с каскета, родено от възпаления му от спирохетите мозък и подклаждано и до днес от неговите съмишленици, като се започне от любимеца на Владимир Илич, така нареченият Бронщайн -Троцки, през Сталин и наследниците му, та се стигне до дребният днешен негов изотоп - Владимир Путин.