Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: СТАРАТЕЛНОСТ

РАБОТА През първите дни на седмицата, особено през почивните, не пренасяйте проблемите, породени в семейството ви и на работното си място. Бъдете старателни и отхвърлете най-напред рутинните си служебни задължения. Началото на нови занимания е нежелателно. По-добре приключете със започнати и все още незавършени задачи, за да не създадете впечатлението, че сте безотговорни. Успехите ви са впечатляващи.

От понеделник сте склонни инатливо и в същото време неуверено да вървите срещу себе си и да отдалечите професионалните си постижения. Срещите са разочароващи. Забравете за начинанията.

ЗДРАВЕ Здравето ви не е стабилно заради ядовете, които се стовариха на главата ви. Пазете се от прояви на мигрена и проблеми със зрението и слуха.

ЛЮБОВ Седмицата ви е помрачена от проблеми в семейството, на които изобщо не обърнахте внимание преди време и сега са се задълбочили.

ТЕЛЕЦ: ПРЕДПАЗЛИВОСТ

РАБОТА От първия дни на седмицата споделяйте и разказвайте само най-необходимото за служебните си планове, ако няма как да го премълчите пред познати и близки, които ви гостуват. Всички разговори са ползотворни, ако сте предпазливи. На вашето работно място цари хармония. Избягвайте срещи с непознати хора, целящи да получат информация, свързана с работата ви. От понеделник работете упорито и със сигурност приходите ви ще са големи. Отхвърлете най-неотложните си служебни задължения, за да не пречат на начинанията. Създавате напрежение на вашето работно място, което изнервя колегите ви. Не пътувайте.

ЗДРАВЕ Здравето ви е добро, ако се предпазвате от травми и избягвате алкохола. Умората ви вреди. Ще се чувствате добре, ако избегнете нервното напрежение.

ЛЮБОВ Поднесете извиненията си у дома, защото сте засегнали сериозно близките си. Бъдете внимателни, защото все още не сте стабилизирали отношенията си.

БЛИЗНАЦИ: ДОВЕРЧИВОСТ

РАБОТА В началото на седмицата проявата на доверчивост и податливостта ви на влияние от кого ли не е причина да отстъпите от принципите си. Над вас е надвиснала сериозна заплаха от провал, ако не сте отговорни. Отхвърлете набелязаните служебни задачи. Бъдете упорити и аналитични към пропуските си, защото след изживения миг на слава може да затънете в проблеми. От понеделник насочете всичките си сили за приключването на служебните си задачи, за да избегнете проблеми с вашите колеги. Колкото по-малко величаете егото си, толкова по-малко грешки ще допускате. Не проявявайте претенции във връзка с професионалните си планове.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Почивката е задължителна. Полезно е да спортувате, особено ако имате полезни уреди за домашно ползване.

ЛЮБОВ Преодолейте съмненията, които ви тормозят, като проведете разговор с интимната си половинка. Явно за пореден път сте се поддали на клюките и сте събудили ревността си.

РАК: ПРИБЪРЗАНОСТ

РАБОТА През първите дни на седмицата не реагирайте прибързано, каквото и да се случва около вас или със самите вас. Субективизмът в оценките ви е във ваша вреда, защото ви обвързва с неподходящи вместо с необходимите ви партньори. Съветвам ви да избягвате разговорите и запознанствата. Не проявявайте егоизма си и не се опитвайте да блеснете със знания пред по-знаещите от вас, за да не се изложите. От понеделник ще се наложи да използвате знанията, които наскоро сте придобили. Запазете добрия тон и добрите колегиални отношения, дори и ако се чувствате наранени и пренебрегнати. Ще ви зарадват приходи. Организаторските ви възможности ще бъдат оценени. Не проявявайте гордостта си и не пренебрегвайте низшестоящите.

ЗДРАВЕ Здравето ви изисква да се грижите добре за себе си, защото както е привидно стабилно, така сте податливи на простуди. Щадете нервите си.

ЛЮБОВ Любимите ви хора отговарят на чувствата ви. Не позволявайте незначителни недоразумения да развалят настроението ви.

ЛЪВ: ДОБРИ ПРИХОДИ

РАБОТА От четвъртък очаквайте добри приходи. Вашето умение да мислите аналитично и задълбочено ви помага да разкриете нови възможности за изява. Отнасяйте се предпазливо към поднесените ви идеи и предложения. Дълбоко в себе си сте неуверени и колебливи, но имате сили за активна работа и успешно приключване на текущите задачи. Не показвайте неприязънта си към хора, които ви унижават. С безразличие ще ги притесните повече. От понеделник бъдете внимателни, защото под маската на привидната ви стабилност и уравновесеност бушува емоция, която може да ви изиграе лоша шега. Предпазливостта е задължителна.

ЗДРАВЕ През тази седмица обърнете внимание на здравето си. Предпазвайте се от простуди. Ще се излекувате бързо, но е по-добре да ги избегнете.

ЛЮБОВ Ако сте създали семейство, бъдете отговорни към семейните си задължения. От вас зависи вечер да не предизвикате ревността на половинката си.

ДЕВА: НОВИ МЕТОДИ

РАБОТА В началото на седмицата изпълнението на служебните ви задачи е свързано с прилагане на нови методи, основани на знанията, които сте придобили. В общуването с колегите си бъдете компромисни. Не проявявайте капризите и ината си без причина, за да мъстите за неприятностите предишния ден. Проявете решителност, за да осъществите идеите си. Приемете без колебание и притеснение сътрудничеството с хора на науката. От понеделник обмислете предстоящите промени, ако са свързани с професионалното ви развитие, и извлечете максимална полза за себе си. Справяте се успешно със служебните си задължения.

ЗДРАВЕ Здравето ви вече е стабилно, но сте притеснени да не си създадете нови проблеми и бягате от общуване. В правото си сте, но ако се налагат срещи, спазвайте предпазните мерки.

ЛЮБОВ Личните ви отношения са привидно стабилни, но някъде там, невидимо, тлее огънчето на съмнението, че сте изневерили. Не са изключени проблеми, но ще съумеете да ги преодолеете.

ВЕЗНИ: ОПТИМИЗЪМ

РАБОТА От първия ден на седмицата успехите, които жънете, ви зареждат с много оптимизъм, за да продължите уверено напред. Впечатляваща е активността ви, която ще ви донесе очакваните положителни резултати. Служебните си задължения изпълнявате прецизно и отговорно. Не се доверявайте на злонамерените съвети на непознати хора, попаднали случайно около вас.

От понеделник добронамерената подкрепа, която получавате от колегите си, е причината да осъществите най-смелите си начинания. Очаквайте среща, която може да стане повод за промени в професионалния ви живот.

ЗДРАВЕ Запазете спокойствие и направете необходимото, за да съхраните здравето си, което е сравнително добро. Пазете се от преумора и вирусни заболявания.

ЛЮБОВ Лъжи, изречени от ваши роднини, са причина за разочарованията, които ще изживеете през седмицата. Личните ви отношения ще се усложнят.

СКОРПИОН: ХАРМОНИЯ

РАБОТА През първите дни на тази седмица избегнете празнословията, особено в делови разговори. Липсва ви хармония в отношенията с колегите, но няма как да я възвърнете с думите си, колкото и да сте речовити. Очаквайте приходи. Завистници ще ви натякват непрекъснато, че не заслужавате финансовите си успехи. Не им обръщайте внимание, защото ще решат, че сте виновни. Отложете вземането на делови решения. От понеделник не прекалявайте със своята самоувереност, за да подобрите финансовото си положение. Ще ви върнат заем, който ще ви помогне да осъществите идеите си. Преди това стабилизирайте постигнатите резултати от завършените рутинни задачи.

ЗДРАВЕ Здравето ви е все още нестабилно. Податливи сте на типичните за сезона инфекциозни заболявания. Съветвам тези от вас, които не са ваксинирани, да надмогнат страховете си.

ЛЮБОВ Подкрепете близките си, за да се справят с трудностите. Сторите ли го, ще сте в хармония и съгласие. Несемейните ще изживеят незабравимо романтично приключение.

СТРЕЛЕЦ: СТРОЕЖ

РАБОТА Началото на седмицата позволява договаряне на финансиране за строеж на ваш офис, работно помещение, склад. Доволни сте от разговорите, но преди да положите подписа си, се уверете, че договорът няма да ви натовари с непосилни клаузи. Грешките на работното място, недоразуменията и конфликтите в общуването с колегите ви са породени от несъгласие с мнението им. Въпреки това работата ви спори и оставяте отлично впечатление у околните. От понеделник финансовото ви положение ще се подобри и ще си възвърнете самочувствието. Бизнесмените, развиващи търговска дейност, ще уговорят сключването на печеливши финансови сделки.

ЗДРАВЕ Здравето ви е привидно стабилно. Нервното напрежение е източник на здравословни проблеми, които са невидими, но ако почувствате неразположение, си обърнете внимание.

ЛЮБОВ Не работете до късно, за да не пропуснете романтичната вечеря и да не разочаровате интимната си половинка. От вас зависи да създадете приятна романтична обстановка.

КОЗИРОГ: ЗАВИСТ

РАБОТА През първите дни на седмицата научавате, че ваше ново делово партньорство се развива повече от отлично въпреки очакванията ви. Пазете се от колеги, които ви завиждат и правят всичко възможно да ви злепоставят, но изпитанията ви зарежда със сили, за да ги посрещнете достойно. От понеделник внимавайте със запознанствата, които сте решили да осъществите на всяка цена, без да сте наясно за последиците. За да избегнете неприятностите, не споделяйте нищо за себе си. Всяка информация ще бъде използвана срещу вас в близко време. Не се колебайте да приемете и допълнителни задачи, които днес изобщо няма да ви натоварят.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно. Ако ви предстои оперативна намеса, на всяка цена я отложете. Седмицата е изтъкана от нервно напрежение и, а спокойствието е важно за вас.

ЛЮБОВ В семейството ви цари привидна хармония. Обидили сте близките си заради отказ от непредвидени разходи. Обяснете им със спокоен тон, че трябва да изчакат няколко дни.

ВОДОЛЕЙ: САМОЧУВСТВИЕ

РАБОТА В дните от четвъртък имате възможност да приемете допълнителна задача, която не пречи на текущите ви служебни задължения. Ще се справите бързо, ще си възвърнете самочувствието и не на последно място - ще получите отлично заплащане. Подгответе се за делови разговори. За ваша приятна изненада ще ви предложат работа, която отговаря на мечтите ви, но бъдете внимателни, за да не се окажете с по-ниска заплата. От понеделник не обтягайте деловите си отношения. Опитайте се да не влизате в спор с когото и да е на работното си място. Не се захващайте с нови задачи. Изцяло във властта на емоцията ви е трудно да се концентрирате в работата си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е зависимо от психическото ви състояние, а то е зависимо от всичко, случващо се в държавата, от епидемията и от факта, че не успявате да сте полезни. Пазете себе си и близките си.

ЛЮБОВ Поканете любимите хора на ресторант и празнувайте новото предложение. Не създавайте предпоставка за разправии, за да не се лишите от сексуалните удоволствия.

РИБИ: РЕШЕНИ ПРОБЛЕМИ

РАБОТА В началото на седмицата разрешаването на натрупалите се текущи делови проблеми ви носи спокойствие и възможност да работите пълноценно. Резултатите от вече завършена работа ви осигуряват отлични приходи. В отлично настроение ще се справите със служебните си задължения. Трудностите на работното ви място са породени единствено от прибързаността ви. От понеделник финансовото ви състояние може да се влоши, ако позволите да ви измамят и решите да вложите парите си в губеща дейност. Бързо ще осъзнаете грешката си, но ще е късно. Независимо от трудностите на работното ви място запазете спокойствие.

ЗДРАВЕ Обърнете внимание на здравето си. Привидно стабилно е, но изисква спокойствие и почивка, защото сте податливи на простуди.

ЛЮБОВ Усамотете се в дома си, за да избегнете разправиите с роднини, които и днес няма да ви оставят на спокойствие. Не изневерявайте на принципите си.