Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тези нива на смъртност не ни оставят нищо друго освен да се приберем по домовете за известно време ИЛИЯН ВАСИЛЕВ, експерт по енергийна сигурност

Класическата схема да изпитаме тоягите, да изядем солта и понесем унижението е ситуацията с КОВИД-а. Ваксинацията сама няма да реши проблема, нека продължава, без тестиране и изолация, именно там са мерките за овладяване на критична ситуация. Дори и да приемем, че следващите пет дни ваксинираме всички, пак ефектът ще бъде след време.

Изборът беше локдаун /тотална изолация/, или таргетирарана изолация. Страхувам се че остана само локдауна. Тези нива на смъртност не ни оставят нищо друго освен да се приберем по домовете за известно време. И ваксинирани и неваксинирани пренасят вируса. Но кой съм аз да съветвам - нито съм сред "умните" които вземат завоите успешно на пандемията /да им се чудиш на самочувствието?!/, нито съм сред 5G групата.

А да се вини за състоянието на здравната система Стойчо Кацаров е цинизъм. Това което мога да призова, с привилегията да не съм кандидат за избори, за когото е по-важна личната или колективна изгода, е хора, вземете мерки сами се самоизолирайте, хигиената на макс.

Бог да ви пази и най-вече останете хора, дори в тази ситуацията.

*От фейсбук!