Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ИЛИЯН ВАСИЛЕВ, експерт по енергийна сигурност
ИЛИЯН ВАСИЛЕВ, експерт по енергийна сигурност

Класическата схема да изпитаме тоягите, да изядем солта и понесем унижението е ситуацията с КОВИД-а. Ваксинацията сама няма да реши проблема, нека продължава, без тестиране и изолация, именно там са мерките за овладяване на критична ситуация. Дори и да приемем, че следващите пет дни ваксинираме всички, пак ефектът ще бъде след време.

Изборът беше локдаун /тотална изолация/, или таргетирарана изолация. Страхувам се че остана само локдауна. Тези нива на смъртност не ни оставят нищо друго освен да се приберем по домовете за известно време. И ваксинирани и неваксинирани пренасят вируса. Но кой съм аз да съветвам - нито съм сред "умните" които вземат завоите успешно на пандемията /да им се чудиш на самочувствието?!/, нито съм сред 5G групата.

А да се вини за състоянието на здравната система Стойчо Кацаров е цинизъм. Това което мога да призова, с привилегията да не съм кандидат за избори, за когото е по-важна личната или колективна изгода, е хора, вземете мерки сами се самоизолирайте, хигиената на макс.

Бог да ви пази и най-вече останете хора, дори в тази ситуацията.

*От фейсбук!