Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Красимир Каракачанов Кадър: Би Ти Ви
Красимир Каракачанов Кадър: Би Ти Ви

"Нашата кандидатпрезидентска двойка доц. Милен Михов и Мария Цветкова са две лица, които са добре познати на избирателите в патриотичното пространство и са едни от най-активните народни представители в предния парламент.“

Това каза лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов пред Би Ти Ви.

„Трябва да даваме път на новото поколение, тази двойка беше номинирана от младежките ни структури. Иначе разгледахме 5 кандидатури и се спряхме на тази“, обясни още той.

Според Каракачанов у нас всяка партия трябва да е патриотична.

„Много от формациите в политическото пространство, които наричат себе си десни като ГЕРБ и ДБ, стават все по-либерални и се насочват към онази либерална политика на Брюксел, която е против идентичността и традициите на националните държави, които все повече се примиряват с отнемането на националния суверенитет“, каза Каракачанов.

Той заяви, че има притеснения относно позицията ни за Северна Македония.

„Някои от политическите сили казват открито, че България трябва да даде път на Северна Македония без значение, че РСМ не изпълнява условията по договор с България, без значение, че те продължават да водят антибългарска политика спрямо българите и България и това идва от това, че определени чужди посолства или определени външнополитически фактори ги притискат. Натиск имаше и в предишния мандат“, коментира лидерът на ВМРО.