Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

България има нужда от силна и отговорна лява партия Калоян Паргов

Всеки гражданин трябва да се интересува от политика и да има позиция. Това заяви лидерът на градската организация на БСП по време на първото обучение за новоприети социалисти

"БСП - София разполага с кадри. В градската ни организация има млади хора с леви разбирания. Доказателство за това са новоприетите през последната година членове. Защото България има нужда от силна и отговорна лява партия. Въпреки кризата на доверие, която преживяваме в последните месеци, софийската организация на БСП предизвиква интерес у отговорните и ангажирани млади граждани“, заяви  Паргов в централата на ул. "Леге" №10. И допълни, че в това трудно за политиката време БСП - София продължава да приема нови членове.       

"Истината е, че всеки отговорен гражданин трябва да се интересува от политика и да има позиция. Защото всичко в живота на човек е политика. И дори ти да не се интересуваш от нея, политиката се интересува от теб“,разви тезата си лидерът на  социалистите в София.

Сред гост-лекторите на семинара бяха Александър Димитров, който е председател на Младежко обединение в БСП – Възраждане и член на Градския съвет на МО в БСП – София, Галин Дурев и Боян Балев, които са членове на НС на БСП. По време на обучението новите членове на БСП се запознаха с политическите идеологии на лявото и дясното и левите политически организации в Европа и България, бяха дискутирани и теми от вътрешнопартиен характер и за предизборните кампании.