Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Дойдох по "Тракия". Едно време беше гордост, сега е превърната в опасно съоръжение. Месеци наред няма сменена една мантинела, изключително опасно, каза лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов на среща с жените на ГЕРБ в Пловдив днес. Събитието се провежда в хотел "Империал". На него присъстват и кандидатката за вицепрезидент Невяна Митева, както и еврокомисарката Мария Габриел.

2 пъти се увеличиха доходите в България за тези 10 години управление. У нас ежедневно има над 100 починали от COVID. Все едно това го няма, ваксинацията няма. В същото време Европа отвори. Защо? Защото Радев и Кацаров експериментират. Българите гинем, защото Румен Радев и Кацаров тестват нов модел. Сега когато целият свят излезе от кризата на COVID-19, българите мрат. Не искат изобщо да говорят за това, защото хората били уморени. Илюзия бе създадена в обществото, че Румен Радев и неговите хора могат да управляват, уточни лидерът на ПП ГЕРБ.

20 дни безхаберие, коментира той по повод заседналия кораб край Камен бряг "Вера Су". Какво се е променило? Вече не ни е мило Черно море? Туристическите агенти не го виждат? Мълчание. Нещо повече, Радев казва, че много адекватни мерки били приели, каза още Борисов.

12 години цената на тока беше най-ниска. А когато със стотинки дръпнеше цената на горивата, имаше протести. За 5 месеца токът от 70 лв. стана 500 лв. Седмица след актуализацията - нова актуализация. Атакуваха ме, когато изградихме "Балкански поток" Само че сега с гръцката връзка, кранчето се намира в България и няма да останем без газ, добави той.

Първо ДПС прогледнаха, че подкрепата им за Радев е била погрешна, "Да, България" прогледнаха, че има измама с изборите. Това ги очаква българите в следващите месеци. Младежите са ни важни, много работим с тях. Жената е тази, която върти къщата, семейството и държавата, каза още Борисов.

С позициите, които заема Радев, България вече е в дълбока изолация. Страната ще има тежки проблеми, ако така продължава. Чудовищна инфлация се задава, това преведено на езика ни е обедняване. Аз съм управлявал в най-голямата финансова криза в света - гръцката. И не дадохме България да се разклати, не допуснахме дефицити. В най-тежката миграционна криза сме управлявали, посочи той.

До този момент бяхме сами. Другите бяха в далаверата на Радев, добави лидерът на ГЕРБ.

Борисов говори с дамите за предстоящите избори. Той отново ще е водач на листата в Пловдив-град, а второто и третото място са запазени за градския лидер Иван Тотев и Радомир Чолаков, шеф на инициативния комитет, издигнал проф. Анастас Герджиков за кандидат-президент.

Невяна Митева (най-вдясно)
Невяна Митева (най-вдясно)
Мария Габриел
Мария Габриел