Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Алекс и Дани се подложиха на ринопластика в Турция и взривиха мрежата, заляха ги иронични мемета и хапливи подигравки

Моят нос е перфектен, искам да го направя като на Баба Яга, казва Лудия репортер пред хирурга

Тя не иска драстична промяна, но д-р Илхан разяснява, че има гърбица и носът е малко изкривен

“Кобрата можеше да ви направи такива”, пише в един от коментарите, а друг: “Жената не е редно да удря толкова много с чехъла”

"C Димитър се подложихме на "мозъчна трансплантация" заедно! Това е и причината да не сме отсъствали изобщо. Направихме тази стъпка не защото имаме някакъв здравословен проблем, а защото не ни харесваше как разсъждаваме и как гледаме на важните неща от живота! Изобщо не ни беше лесно да вземем това решение, все пак трябваше да скъсаме отношенията си с доста близки и познати.

Много хора ще ни хейтят,

защото сме от тези, които търсят промяната и добрия пример... Благодаря ви за подкрепата. Бъдете смели."

Красимира Цочева и Димитър Кавалджиев също се пошегуваха, че са си направили "мозъчна трансплантация".
Красимира Цочева и Димитър Кавалджиев също се пошегуваха, че са си направили "мозъчна трансплантация".

Това е част от публикация на Красимира Цочева в инстаграм (участник във "Фермата 5", където започна връзка с Димитър Кавалджиев). Постът е придружен със снимка, на която Красимира има розова лепенка на челото, а Димитър - синя. Тя се шегува с новината, че инфлуенсърите Александра и Даниел Петканови са си направили операция на носа. Това съобщиха самите те в своите профили в социалните мрежи с обща снимка.

"С Дани се подложихме на ринопластика ЗАЕДНО!

Това беше и причината за нашето отсъствие в последно време. Благодаря на Господ, че сме здрави и всичко мина добре! Скоро ще можем да прегърнем нашия малък Габриел, който ни чака вкъщи! Заснехме целия процес, който започна още преди 1 година с избора на лекар - вижте Част 1 в канала ни в YouTube MamaModel & Ludia Reporter. На вас приятно гледане, а на мен ми предстои да се въоръжа с търпение, защото трябва да минат месеци, докато видя крайния резултат!"

Петканови избраха да коригират носовете си в Турция при един от най-известните лекари в тази област - д-р Емре Илхан. Той е изваял носовете на повечето наши попфолк певици.

Така след десетдневно отсъствие инфлуенсърите взривиха мрежата с това свое решение и начина, по който го споделиха с последователите си. Новината се разнесе мигновено, а профилите им бяха

залети от хейт и подигравки

Тяхната обща снимка с лонгетите на носовете им - розова за нея и синя за него, вдъхновиха купища хумористични мемета. Дори техни приятели се шегуваха с тях, а много други ги захапаха с остри и иронични коментари.

"Аз може да не съм прав, но смятам, че жената не е редно да удря толкова много с чехъла", пише един от шегаджиите, а Краси Христов допълва: "И Кобрата можеше да ви ги направи такива!"

Ренета Иванова пък се шегува: "Попитали Дани Петканов и Александра Петканова какво ги свързва,

а те дружно отговорили: СКАЛПЕЛЪТ!"

И продължават: "Добре, че не сте замесили и детето в това ПРИКЛЮЧЕНИЕ с ринопластиката...", "Още една Галена, Преслава, Камелия... ама то по-добре да изброиш кои останаха без рино, че са по-малко", "Надявам се, че скоро ще се подложите и на лоботомия. Моля ви отново да заснемете всичко и да ни направите свидетели на тази разкрасителна за мозъците ви процедура."

Двамата съпрузи предизвикаха такъв фурор, че в инстаграм дори бе създаден специален филтър, наречен boli me nosleto. Чрез него всеки може да се снима със синя или розова лепенка на носа.

Всъщност моделът и Лудия репортер загатнаха, че нещо ще се случва с тях, 10 дни по-рано - на 20 септември. Тогава те публикуваха пост, в който обясниха, че двамата ще си починат за малко от социалните мрежи и изявите.

"Предстоят ни важни събития и затова чувстваме, че е

време да се отдръпнем от вихрушката,

която ни е завъртяла през последните месеци, за да можем да посрещнем нещата, които ни предстоят на спокойствие. Когато се върнем, ще разкажем повече. Обещавам", написа тогава Александра Петканова.

Тогава повечето им последователи предположиха, че Алекс отново е бременна или че двамата за пореден път се разделят. Само че те изненадаха всички.

По-късно Алекс качи видео, което започва с думите: "Това е последният път, в който ни виждате да изглеждаме така. Никога повече няма да бъдем същите".

След това те обясняват, че са решили да се подложат на най-сложната пластична операция - ринопластика, тъй като зависи от много фактори. В София посещават турския лекар, който е на визита в столицата. Александра му обяснява, че не иска драстична промяна, а предпочита да остане автентична. Д-р Илхан допълва, че тя има гърбица и носът й е малко изкривен. Въпреки че не я преглежда професионално, пластичният хирург й обяснява, че вероятно тя има изкривяване на носната преграда, която личи и външно.

А Дани Петканов се намесва в неговия типичен стил: "Както вероятно сте се убедили, моят нос е просто перфектен и затова искам да го загрозя. Не знам дали сте имали такова запитване, но искам моят нос да бъде Баба Яга нос".

Двамата питат лекаря дали е имал други двойки пациенти, а той отговаря, че те не са първите. Видеото завършва с кадри след пластичната интервенция. И двамата са излезли от упойка, започнали са да

отичат под очите и да им се появяват синини

В първите седмици няма да могат да вдигат сина си Габриел, защото може да получат кръвоизлив или оток.

Тази тяхна проява на суетност отново накара мнозина да повдигнат въпроса за етиката, която трябва да следват инфлуенсърите и особено тези, чиито последователи са основно подрастващи.

Това е специалният филтър в инстаграм, наречен boli me nosleto.
Това е специалният филтър в инстаграм, наречен boli me nosleto.