Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Евгений Михайлов
Евгений Михайлов

Един от основните проблеми е разделението. И е крайно време, и е хубаво, че вече разбираме, че не може така, каза по Нова тв актьорът Калин Сърменов, който е в инициативния комитет, издигнал кандидатурата на ректора на СУ проф. Анастас Герджиков за президентската надпревара.

Калин Сърменов
Калин Сърменов

"За мен тази кампания е лесна, защото е истината срещу лъжата. Зад юмрука на Румен Радев застанаха 27 агенти на ДС. Трябва да отстояваме разделението на ценностите. Сега ни демонстрират, че тайните служби са почтените", добави режисьорът Евгений Михайлов, който също е в инициативния комитет.

"От вчера има друга атака, че бил дал интервю за турска телевизия и почват да цитират това измислено интервю, което показва, че има голям стрес от неговата кандидатура", добави режисьорът.

Той каза още: На протестите на мен не ми липсваше проф. Герджиков до Мая Манолова, Бабикян, до тези, които хвърляха яйца." 

Режисьорът припомни делото за танковата касета, по което следовател е бил сегашният вътрешен министър Бойко Рашков. "Разпитва ме 20 часа. 31 години по-късно този същия човек е всеки ден по телевизията и той определя кой е почтен и кой не, за мен това е една от мотивациите да се включа в инициативния комитет.. Не можеш през 2021 г. да кажеш агентите на ДС са почтени. Впечатлен към от мекото о и съграждащо слово на проф. Герджиков". 

Според него младите хора, които били  на площада, не знаели, че ще бъдат излъгани. "Предупреждавах да си направят партия, а не да вървят след тези измислени герои", каза още Михайлов.