Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: ТЪРПЕНИЕ

Работа: В началото на седмицата на работното място ще ви възложат задачи, с които не сте сигурни, че ще се справите. Не са ви дали указания и този факт ви затруднява допълнително. Тактът и търпението са ви от полза. Завършете започнатото.?Отложете важните разговори. От понеделник не се надявайте на новина за очакваните с нетърпение финансови постъпления. Ново предложение за работа ще ви изненада приятно и ще погъделичка самочувствието ви, но не бъдете прибързани, защото скоро може да съжалявате, че сте напуснали добре платената си работа.? ?Не сядайте зад волана.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради честите депресивни състояния. Засилете имунната си система. Бъдете внимателни и не се лишавайте от почивката си.

Любов: На несемейните съдбата дава шанс да създадат хармонично семейство. На семейните, които нямат деца, напомня, че е време да помислят за потомство.

ТЕЛЕЦ: ПРЕДПАЗЛИВОСТ

Работа: Бъдете отговорни и предпазливи, защото от първия ден на седмицата сте застрашени от финансови загуби заради проява на прекалена доверчивост. Планираните разговори може да се окажат ненужни, ако не сте готови за компромис в обмисляните начинания. Не мислете за промени. От понеделник разчитайте изцяло на съобразителността си и на възможността да намерите нестандартни начини за разрешаване на професионални проблеми и хармонизиране на делови отношения. Възможни са финансови придобивки и приходи. Не вземайте прибързани решения и не предприемайте решителни стъпки за промяна.

Здраве: Радвате се на отлично здраве. Предпазвайте се от травми, ако майсторите, но нямате умения за целта. Забравете ремонтите у дома или си наемете майстори.

Любов: Вашата безпричинна чувствителност по отношение на любимите ви хора е повод да се съмнявате в тяхната вярност. Не ревнувайте.

БЛИЗНАЦИ: НЕПОСИЛЕН ТОВАР

Работа: За пореден път от известно време и все когато е горещо и отпускарско, имате чувството, че са ви натоварили нарочно с планина от непосилна работа. Ако насочите своите сили в изпълнението на задачите си, ще се справите, но с цената на умора. От понеделник работата ви отегчава с еднообразието си и сте готови за промени в професионален план. Пътуванията са нежелателни. Внимавайте!? Недообмислени решения ви тласкат към грешки. Трудно ви е да се примирите с обидните думи, изречени от ваш колега. Не сте готови да простите и затова конфликтите с ръководството и колегите ви са реална опасност.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Податливи сте на простуди и проблеми с гърлото и дихателните пътища. Нервният срив е породен от безкрайните ви притеснения в последните дни.

Любов: Семейните да не изневеряват, ако са щастливи. Несемейните да очакват среща, която ще преобърне изцяло живота им в положителна посока. Не бягайте от запознанства.

РАК: НОВ ПОДХОД

Работа: В началото на седмицата срещате сериозни трудности в общуването, а причината е в усещането ви, което е по-скоро ваше самовнушение, че не сте харесвани от околните. Променете подхода си към вашите колеги. Причините за проблемите са вашата прибързаност и необмислените ви приказки, с които сте ги засегнали уж да сте им полезни. От понеделник се пазете? от кражби на интелектуален труд и агресия от страна на конкуренти. Търговците имат шанса за отлични печалби, ако съхраняват добре стоката си и особено ако срокът на годност не е изтекъл. Не допускайте провал, след като сте пожънали успех.

Здраве: Обърнете сериозно внимание на здравето си. Главоболието въпреки почивката е сигурен знак за преумора. Ако сте настинали, незабавно вземете мерки.

Любов: Не отказвайте съвети от вашето семейство. Предстоят ви нови запознанства и романтични увлечения. Ако не сте семейни и чувствата ви са споделени, очаквайте незабравими мигове.

ЛЪВ: НОВИ ИЗЯВИ

Работа: През първите дни на седмицата се справяте със служебните си задачи. Отдавна се надявате да разкриете нови възможности за професионална изява и очаквате пари, които дълго не ви превеждат. Време е да се обадите и да сте настойчиви. От понеделник не ви съветвам да приемате прекалено лично отправените ви забележки, ако искате да се справите дори с най-обикновените задачи. Пазете се от кражба на пари, особено ако излизате от банка. Не е изключена криза в материално отношение, затова завършете всички започнати занимания и обмислете новите. Не се разсейвайте.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Мъжете да избягват пиянските компании и обилните трапези, защото ще се отразят неблагоприятно на сърцето им.

Любов: Не изневерявайте на инат, за да си спестите проблеми в личния живот. Ще срещнете трудности в общуването, породени от вашата изневяра, която трудно ще ви простят.

ДЕВА: НЕДОВЕРЧИВОСТ

Работа: През първите дни на седмицата, преди да се доверявате на поднесената ви информация, я проверете лично. Вредят ви прибързаните действия. Конфликтите са заради промени, които не желаете да обсъдите. Очаквайте да получите известие за приходи, които ще ви зарадват, защото са ви необходими. Бъдете отговорни и се заредете с воля и решителност. Променете поне малко навиците си, започнете още от днес, колкото и абсурдно да ви се струва изискването на съдбата. Въпреки възможността за приходи е по-добре да отложите доходоносните задачи. Сериозна е заплахата от разправии с партньорите ви.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не допускате да ви натоварят с чужди проблеми, които няма как да разрешите, и ако не сте прекалено чувствителни.

Любов: Очаквайте големи промени в личния си живот. Семейните да се отдадат на чувствата си. Несемейните да очакват романтична среща, но да не бързат със секса.

ВЕЗНИ: ПРОТИВОРЕЧИЯ

Работа: Въпреки че в началото на седмицата сте в добро настроение, лесно може да избухнете, ако ви противоречат. Не проявявайте агресия и не показвайте раздразнение без причина. Колегите ви са ваша подкрепа във всички начинания. Не пропускайте добрите възможности, които ви дарява съдбата. От понеделник общуването с нови познати ще ви попречи да работите спокойно и съсредоточено. Възможни са загуби. Бъдете пестеливи, не пилейте ненужно пари, защото скоро не се очакват приходи. В никакъв случай не вземайте заем от приятели или близки, а ограничете разходите си. Трудности няма да липсват.

Здраве: Здравето ви изисква грижи. Не бъдете безотговорни към себе си, трябва да се грижите добре и повече да си почивате. Не се подлагайте на драстични диети, ефектът ще е обратен.

Любов: Изживявате неочаквани, но желани романтични приключения, които може да се превърнат за несемейните в стабилна връзка. Не се лишавайте от романтичните мигове.

СКОРПИОН: ПРИХОДИ

Работа: В началото на седмицата неочаквано на добри приходи са орисани търговците, които печелят добре, ако имат свои магазини. Бъдете внимателни във всичко, което предприемате в деловите си отношения, и не разчитайте на късмета си, който може да се окаже безпомощен ваш помощник заради интриги и опит да ви злепоставят. От понеделник се налага да разрешавате стоварили се върху вас служебни проблеми, въпреки че не ви засягат пряко, но само вие можете да се справите. До края на седмицата дните са неблагоприятни за активна работа. Не ви препоръчвам да пътувате. Предпазвайте се от грешки.

Здраве: Здравето ви е зависимо от психиката ви. Депресивните състояния зачестяват. Нервността ви е във ваша вреда. Бъдете сдържани и се пазете от хранителни отравяния

Любов: Ревността създава сериозни недоразумения в личните ви отношения. Не се опитвайте да измъкнете от любимите си признание, че са ви изневерили.

СТРЕЛЕЦ: ФИНАНСОВА ПОМОЩ

Работа: Вместо да си дадете почивка в началото на седмицата и да се разтоварите от напрежението, познати и колеги ви изнудват да помогнете на ваши приятели с пари, без те да са ви ги поискали лично. В никакъв случай не давайте заеми, особено ако не знаете каква е целта на искането и след като не сте достатъчно стабилни финансово! Начинанията са нежелателни. От понеделник трудности, които не сте очаквали, ще ви извадят за миг от равновесие. Ще се наложи да промените намеренията си, за да се справите със задълженията си. Разговорите с искане за финансиране на ваш бизнес ще бъдат удовлетворени.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Пийте повече витамини и избягвайте тестените храни. Не прекалявайте със спиртните напитки.

Любов: Избегнете влошаване на семейните отношения. Не прекалявайте с претенциите към към любимите си хора, за да не ги отблъснете. Подгответе романтична вечеря.

КОЗИРОГ: НАТОВАРЕНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата не се натоварвайте с много работа, ако вечерта ви предстои тържество заради семеен празник. Пазете си силите, защото в следващите дни ви чакат нови задачи. От понеделник до сряда не се поддавайте на искания за промени, които не сте предвидили. По-добре изчакайте и обмислете всички свои идеи в детайли. Влече ви към конфликти, настроени сте скандалджийски. Пътувайте само с обществения транспорт. Трудности няма да липсват, защото сте склонни да се откажете от работата си или да бойкотирате служебните си задължения. Очаквайте полезни делови срещи.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, но вината е у вас, защото сте прекалено нервни. Все още сте податливи на травми, на простуди и проблеми с гърлото и стомаха.

Любов: Несемейните, които са срещнали подходящата половинка, може да сключат брак. Възстановете хармонията в семейните отношения. Не се опитвайте да флиртувате.

ВОДОЛЕЙ: КОНФЛИКТ

Работа: От четвъртък не са изключени конфликт с ръководството и агресия от страна на непознати хора. Разсеяността ви може да доведе до финансови загуби. Възможни са грешки, които трудно ще поправите, но през почивните дни имате тази възможност, ако никой не ви разсейва. От понеделник бързо и с лекота ще се справите с обичайните си служебни задължения. Предстоят ви спорна работа и заслужени бъдещи финансови постъпления. Не бъдете дистанцирани при общуването с вашите колеги, ще решат, че им кроите нещо неочаквано. Завършете дълго отлагана работа и ще си разчистите пътя към обещаващи начинания.

Здраве: Здравето ви е отлично, ако не се преуморявате и се предпазвате от травми все заради преумората. Не пропускайте вечер преди лягане да изпиете чаша билков чай.

Любов: В семейството ще се наложи да разрешавате проблеми, свързани с децата, които все отлагахте. След напрежението заведете любимите си хора на ресторант.

РИБИ: ТРУДНОСТИ

Работа: От първия ден на седмицата се сблъсквате с трудности, които и в почивните дни са пречка при работа, изискваща финансиране. Проблем е, че няма как да го осигурите бързо. При инвестиции не бързайте да попълвате и да подготвяте за подпис финансови договори, ако не сте съгласни с вашия дял участие и разпределение на работата. От понеделник отложете срещите си и бъдете предпазливи към новите запознанства. Не е изключено да се почувствате виновни заради факта, че не сте изпълнили задачите си у дома. Не проявявайте прекалена делова активност. Всичко, което предприемате, трябва да е? разумно.

Здраве: Съществува опасност за здравето ви. Не прекалявайте с алкохола. Некачествена храна, която сте си поръчали в заведение, може сериозно да навреди на стомаха ви.

Любов: Проблемите в семейството и с интимната ви половинка идват от вашата непрекъсната заетост. Ако не сте се прибрали навреме, не се надявайте на романтични мигове.