Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мая Манолова в ловното стопанство "Паламара"
Мая Манолова в ловното стопанство "Паламара"

Мая Манолова изненадващо посети ловното стопанство "Паламара", за което разни хора твърдят, че е ползвано от бившия премиер Бойко Борисов за тайни срещи. В понеделник там на проверка беше шефът на агенцията по горите Александър Дунчев заедно с депутата от "Демчократична България" Владислав Панев. Тогава ръководството на ловната хижа пусна двамата да разгледат помещенията вътре, както и китния двор, в който се разхождат еленчета. 

В живо предаване на фейсбук профила си лидерът на "Изправи се.бг" и нейни сътрудници се опитаха да влязат през портала на резиденцията, но заключените врати ги спряха. 

След проверката на ловна резиденция Паламара отново е забранено

Публикувахте от Мая Манолова в Четвъртък, 16 септември 2021 г.

Комисията по ревизия, на която Манолова беше председател сезира агенцията по горите за това, че няма достъп до "Паламара" за обикновените хора. След това Александър Дунчев и Владислав Панев посетиха хижата и дори показаха спалнята, за която се твърди, че се ползва от бившия премиер, както и тази, в която спяла охраната му. След това са уверили Манолова, че вече достъп има. 

След няколко опита да влезе в "Паламара" Мая Манолова и хората й все пак успяват да надникнат вътре, но само на приземния етаж, където са диваните за отдих и ловните трофеи, не стигнаха до ВИП спалнята. 

Ловната хижа до шуменското село Венец е известна с това, че наемател там е бившият шеф на Държавното горско стопанство и местен ръководител на ДПС Бейзат Яхя, който беше изгонен от партията заради приятелството си с Бойко Борисов.