Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мая Манолова напира към спалнята на Бойко Борисов в "Паламара" (ВИДЕО) Мая Манолова в ловното стопанство "Паламара"

Мая Манолова изненадващо посети ловното стопанство "Паламара", за което разни хора твърдят, че е ползвано от бившия премиер Бойко Борисов за тайни срещи. В понеделник там на проверка беше шефът на агенцията по горите Александър Дунчев заедно с депутата от "Демчократична България" Владислав Панев. Тогава ръководството на ловната хижа пусна двамата да разгледат помещенията вътре, както и китния двор, в който се разхождат еленчета. 

В живо предаване на фейсбук профила си лидерът на "Изправи се.бг" и нейни сътрудници се опитаха да влязат през портала на резиденцията, но заключените врати ги спряха. 

Комисията по ревизия, на която Манолова беше председател сезира агенцията по горите за това, че няма достъп до "Паламара" за обикновените хора. След това Александър Дунчев и Владислав Панев посетиха хижата и дори показаха спалнята, за която се твърди, че се ползва от бившия премиер, както и тази, в която спяла охраната му. След това са уверили Манолова, че вече достъп има. 

След няколко опита да влезе в "Паламара" Мая Манолова и хората й все пак успяват да надникнат вътре, но само на приземния етаж, където са диваните за отдих и ловните трофеи, не стигнаха до ВИП спалнята. 

Ловната хижа до шуменското село Венец е известна с това, че наемател там е бившият шеф на Държавното горско стопанство и местен ръководител на ДПС Бейзат Яхя, който беше изгонен от партията заради приятелството си с Бойко Борисов.