Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РУМЕН ПЕТКОВ
РУМЕН ПЕТКОВ

Разумното за България решение са избори две в едно на втори тур. Това каза лидерът на АБВ Румен Петков по време на пресконференция. Според него така ще се даде възможност за сериозна кампания.

"Влизаме в ситуация, в която това ще бъде кампанията, в която отново няма да има спор за политики, няма да има дебат с обществото. Сега сме 50% от салоните. Ще плашим хората - не ходете на предизборни срещи, пазете си здравето, щадете си здравето. Ако се отиде на избори първа, втора, трета неделя. Първи, втори тур, парламентарни избори нали си даваме сметка, че хората не просто ще бъдат уморени от гласуване, а ще има отвращение>", каза още Румен Петков.

"Няма да скрия, но нашата оценка е, че една част от възрастните хора, особено в селата, не излязоха да гласуват, не заради друго, а от притеснение, че ще се изложат, че не могат да гласуват. Хора, излезте да гласувате, но гласувайте за разума. Не за простащината, която извира, за разума. Гласувайте, не е страшно за здравето ви да излезете да гласувате", допълни още лидерът на АБВ.

Той прогнозира, че потърпевш от избори две в едно ще бъде президентът Румен Радев.