Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бойко Борисов. Кадър и видео Фейсбук
Бойко Борисов. Кадър и видео Фейсбук

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава в обиколките си в България. Сега е в Шуменско и предаваше на живо в профила си във Фейсбук.

"Аз съм справедлив човек. И когато се говори за така придобилите известност, смесени райони - в Родопите направихме много. И колкото да се опитват да ни пришиват с ДПС, с Карадайъ, колкото и да не се обичаме, не се мразим, сме отделяли по равни средства на всички кметове. Няма значение дали са от ДПС, или ГЕРБ. Защото във всяко населено място живеят българи. Като кажат модела "Борисов", те ме ласкаят с това, значи нещо съм направил. Нашето какво беше - най-уважаваната държава на Балканите. Неслучайно и президентът Ердоган излезе на конгреса и каза "моят приятел Бойко". А президентът на Сърбия каза "Каквото направи Бойко, това ще направим". Ами гърците - строим газопровд. Това ли е лошото на модела "Борисов". Така и със Северна Македония, с Косово, Босна и Херцеговина. Нула нелегална миграция. Правехме канализации, водоснабдяване", каза Борисов пред събралото се мнозинство.

Била ГЕРБ в изолация. Коя партия подкрепи ИТН, БСП - нито една. Радев така успя да разедини нацията, че да се мразят. Така са се мразели по време на Възродителния процес", разгневи се Борисов.

"Ще мине време, а може и години, но днешния ден ще си го спомняме, когато трябва да пазим Слави Трифонов или Тошко Йорданов. Главен прокурор без охрана. Аз не се страхувам, мене ме пази народът. Защо е най-важното в държавата да свалят охраната на Борисов? Ние в нашия регион имаме убити премиери. на кой мафиот искате да угодите и да ме направите лесна мишена. Защото видяхте, че ГЕРБ е непобедим. Всички социолизи дават ГЕРБ първа политичаска сила. Ето това ги мбесява, затова се занимават два дни с НСО", каза Борисов.

Той прикани хората да се ваксинират и уточни, че е купил по време на управлението си най-добрите ваксини. "Скриха ваксините по фризерите, за да не ги унищожават.Кацаров и Радев провалиха ваксинационната ваксинационната кампания. Днес казва, че трябва да се имунизираме. Защо сега? Ходи си на почивка. А сега пусна хората да омешат тези дни итогава щял да затваря. бъди мъж", обърна се към Кацаров той.

"Хайде да видим модела "Радев", модела "Трифонов". Уж всички се харесват, защо не си направиха правителство? Зимата ще е тежка, пролетта - още по-тежка. Тази безотговорност и хаос, които в момента сеят, много трудно се възстановява. Чудя се как хората от "Да България" се съгласяват, само и само да угодят на Радев. Помните ли след Орешарски какво се случи? 6,7 млрд живи пари изплатиха, за да излезем от дупката. С тези пари три магистрали "Хемус" щяха да построят. Аз сега минах - няма нито една машина по трасето. Какво ще правят зимата, като влезе ковидът. Но в парламентът се занимават с друго. Много джамии, църкви и манастири направихме. Искам да знаете, че ни най-малко не сме се уплашили от тях. днес ме амбицираха много. Певците, адвокати и слугите на мафията - да оставиш главен прокурор без охрана. Няма такава държава. Нама да се плашите. ние ще направим винаги така, че тези региони да са добре", каза Борисов. Той призова хората да бъдат добри и да "спрем с тази омраза".