Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Румен и Деси Радеви закъсняха за концерта 
на Пласиго Доминго, но почакаха презаписа и Соня Йончева да нахрани дъщеря си Президентската двойка търпеливо изчака целия концерт, за да поздрави Соня Йончева и Пласидо Доминго. СНИМКИ: РУМЯНА ТОНЕВА

Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава Радева закъсняха с 15 минути за галаконцерта на Соня Йончева и Пласидо Доминго. Впечатляващото музикално събитие във вторник вечерта пред храм-паметника “Свети Александър Невски” в София бе предавано директно в цял свят.

Държавният глава е бил задържан в последния момент в президентството и кортежът му наближи площада едва в 20,10 ч., а 5 минути по-късно двамата заеха местата си на първия ред във ВИП сектора.

За сметка на това Румен Радев и Десислава Радева изчакаха търпеливо да свърши не само официалната програма и бисовете, но и наложилото се по технически причини презаписване на част от изпълненията, за да поздравят лично двете световни звезди.

Наближавайки шатрата на Пласидо Доминго, Радеви бяха задържани за малко, тъй като се оказа, че Соня Йончева трябва първо да нахрани 2-годишната си дъщеря София. Едва тогава първата двойка бе въведена вътре.

Кметът на София Йорданка Фандъкова, главният архитект Здравко Здравков, културният и здравният служебен министър Велислав Минеков и Стойчо Кацаров бяха сред публиката, която наброяваше 6500 души на площада.

Още за концерта - очаквайте по-късно