Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Служебният министър на икономиката Кирил Петков
Служебният министър на икономиката Кирил Петков

Още 2 седмици Кирил Петков няма да коментира въпроси, свързани с бъдещите му политически намерения и евентуалното създаване на нова партия. Това стана ясно от негов коментар пред журналисти в кулоарите на парламента. Служебният министър отби всякакви въпроси за новия проект.

Няма да говоря по никакви теми за политически проекти, докато не ми изтече мандата, защото като служебен министър искам да съм фокусиран в това, което правя. Имаме още две седмици реално, което предвиждаме в работата си, обясни Петков. И допълни, че в тези 2 седмици той ще говори само в качеството си на министър и експертно. Няма да влизам в тези теми, знам, че в момента там са страстите и интересът. Когато свърша да бъда служебен министър, тогава, каза Петков.

На въпрос дали все пак има такава идея, той отговори: Видяхме, че за 3 месеца можем да направим доста голяма промяна. Не само аз, ами целият ни екип и отбор. И видяхме, че ако продължаваме да инвестираме енергията си в тази посока, България може да стане различна. Как и по какъв начин - може да е като служебно правителство, може не, но това ще го говорим като свърши мандата. Няма да вляза в тези коментари сега.

Със сигурност всичко, което ще правим, ще бъде прозрачно и ще го комуникираме с всички вас, обеща Петков.