Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Християна Радоева с майка си Теодора Бахлова / Снимка: Фейсбук страницата на Христина Радоева
Християна Радоева с майка си Теодора Бахлова / Снимка: Фейсбук страницата на Христина Радоева

"Ти беше всичко, мамо! Аз ще те запомня такава. Убийците ще ги вкарам в затвора!!! Тялото на мама е намерено…"

Това написа преди броени минути в социалните мрежи дъщерята на изчезналата брокерка Теодора Бахлова - Христиана. Няколко часа по-рано момичето е публикувало посвещение за майка си на страницата си във фейсбук. От деня, в който Теодора Бахлова изчезна, дъщеря й алармираше, че вероятно с майка й се е случило най-лошото.

Бившата брокерка на недвижими имоти изчезна на 29 октомври м.г. Случаят започна да се разплита след жестокото убийство на 28-годишния Юмер Мехмед от разбитата банда на Митьо Очите. За убийството, станало на 4 август, бе арестуван бургаският предприемач Станимир Рагевски, който, оказва се, е бил бизнеспартньор на Бахлова. И един от последните, с които Теодора е говорила в деня на изчезването си.

Тялото на застреляния в тила Юмер бе открито нарязано и разпределено в чували на сметище край Бургас. До мястото разследващите са били заведени от основния свидетел по делото за убийството на Юмер - бургазлията Деян Дичев. По данни на прокуратурата той е помогнал на Рагевски да изнесе чувалите с човешки останки от апартамент в бургаския к-с "Зорница". Тялото е било нарязано с електрически нож. Както 24 часа пръв писа още тогава, липсвал единият крак на жертвата.

Днес същият човек отвел разследващи до Гробищния парк в Бургас , където са открити торс и ръце, за които се предполагало, че са на изчезналата Теодора. Останките са предадени за аутопсия.