Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: НЕНУЖНИ РАЗХОДИ

Работа: Независимо от финансовите си постъпления не харчете и не планирайте инвестиции и начинания. Завършете започнатото и не пилейте приходите си от първите дни на седмицата, дори и да са големи. Отхвърлете служебните си задължения. Едва след това? ?поставете началото на новите задачи. Общувайте предпазливо при запознанства, за да не ви измамят с някое некоректно предложение, прикрито зад неустоима перспектива. От понеделник не бързайте да попълвате и подготвяте за подпис финансови договори, ако не сте съгласни с вашия дял участие и разпределение на работата.

Здраве: Здравето ви е нестабилно отново заради преумора и опит да надскочите себе си. Главоболието ще ви прави компания през цялата седмица.

Любов: Семейните да не пропускат да напазаруват за децата си за новата учебна година, ако са се заели с тази задача. Отношенията ви са спокойни.

ТЕЛЕЦ: ПРОЗОРЛИВОСТ

Работа: В началото на седмицата начинанията са обречени на провал. Трудностите блокират работата ви и ви изнервят. Избегнете на всяка цена финансовите загуби, породени от липса на прозорливост и се погрижете да защитите интересите си, въпреки? че емоцията ви е господар. Склонни сте да се карате дори с хората, които са добронамерени и готови да ви помогнат в трудни моменти. От понеделник не се надявайте на новина за очакваните с нетърпение финансови постъпления. Нови предложения за работа ще ви изненадат приятно и ще погъделичкат самочувствието ви. Забравете прибързаността.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не прекалявате с алкохола и не преяждате. Уж няма поводи за трапези, но през ден ще сте на рождени дни.

Любов: Разправия, предизвикана неволно от вас, ще навреди на отношенията с интимната ви половинка. Извинете се и ситуацията ще се успокои.

БЛИЗНАЦИ: ПРОГНОЗИРАНЕ

Работа: От първия ден на седмицата развийте чувството си за отговорност, което е от значение за вас. Умението ви да прогнозирате е гаранция за успех. Ще завишите авторитета си. Бъдете внимателни при работа с документи. Очаквайте приходи, но сте застрашени и от финансови загуби заради проява на прекалена доверчивост. Планираните разговори може да се окажат ненужни, ако не сте готови за компромис в обмисляните начинания. От понеделник изпитвате потребност да кажете мнението си, без да се налага да премълчавате пропуските на вашите колеги. Оценката ви е болезнена и те не я приемат. Острите реплики водят към разваляне на отношенията.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Постарайте се да не създавате напрежение у околните, защото се връща и върху вас, а тогава започвате да пушите много и нездравословно.

Любов: Личните ви отношения са хармонични. Вечер се приберете навреме. Полезно е след вечеря да се усамотите и да се вгледате в себе си.

РАК: ГРАДИВНОСТ

Работа: През първите четири дни от седмицата ви предстои градивен в делово отношение период. Без особени усилия ще осъществите изгодни краткосрочни начинания и ще се издигнете към върха. Очаквайте финансови постъпления. Вашият авторитет ще ви помогне да завършите започната съвместна задача. Оценката е от значение за вашето материално състояние и за бъдещите ви планове. От понеделник имате чувството, че са ви натоварили нарочно с планина от работа. Ако насочите своите сили в изпълнението на задачите си, ще се справите преди края на седмицата, а и ще заслужите уважение и приходи.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, но този път причината е, че не успявате да се справите с емоциите си и преживявате със стомашно неразположение личните си отношения.

Любов: Почивайте си и си създайте положителни емоции в компанията на любимите си хора. Ваше е правото на избор дали да се разделите с интимната си половинка.

ЛЪВ: НАЧИНАНИЯ

Работа: Въпреки трудностите в дните от четвъртък проведете деловите си срещи и разговори. Не вземайте прибързани решения. Направете крачката към начинания след детайлно обмисляне на идеите си. Не разчитайте на късмета си. Активната работа е единствената гаранция за успех. Не се притеснявайте да поискате помощ от колегите си или от влиятелните си познати. Добре е чрез тях да разрешите важен служебен проблем, който ви притеснява. От понеделник срещате трудности в общуването. Променете подхода си към вашите колеги. Причината за проблемите са необмислените ви приказки, с които сте ги засегнали.

Здраве: Не си струва заради глупави клюки да си създадете проблеми със здравето. Разбирам, че сърцето ви страда, но ако сте търпеливи, ще се стабилизирате.

Любов: Дебнат ви конфликти с близките ви. Причинени са отново от недобронамерени хора. По-добре е да отминете интригите с гордо мълчание.

ДЕВА: ТРЕВОГИ

Работа: Началото на седмицата, дори и наситено с тревоги, позволява да се заемете със задачите, които напоследък умишлено пренебрегвахте. Подгответе се за сериозни, но значими промени. Общуването с колегите, ръководството и близките ви е затруднено, защото сте напрегнати и изнервени от неочаквано посещение на ваши познати, които искат финансова подкрепа, но няма как да сте им полезни. Изпълнени сте със сили, но сте разсеяни и нямате желание за работа. От понеделник се справяте със служебните си задачи. Отдавна се надявате да разкриете нови възможности за професионална изява и очаквате пари, които дълго не ви превеждат.

Здраве: Здравето ви е привидно стабилно, като изключим отпадналост заради изживяното напрежение. Всичко е минало, отпуснете се и забравете проблема.

Любов: Потиснати сте, че сте уморени, и искате да си отпочинете, но след като е във ваша полза, си заслужава да положите усилия и да отидете на гости на ваши приятели.

ВЕЗНИ: СТАБИЛИЗАЦИЯ

Работа: От първите дни на седмицата сте в отлична форма и готови за работа. Стабилизирайте деловите си отношения и бъдете предпазливи. Очаквайте подобряване на финансовото си положение. Работата ви спори. Предприетите от вас преди време необмислени промени са причината за неприятностите на работното ви място. Отстоявайте търпеливо и без агресия мнението си. Останете верни на принципите си. От понеделник сте готови да се изолирате от света, но запознанства ще се превърнат в основата на бъдещи делови партньорства. Ако сте планирали ремонт в офиса, сега му е времето.

Здраве: Здравето ви е отлично. При възможност отидете на разкрасяващи процедури, но съобразете лунния календар на здравето за седмицата.

Любов: Приготвяйте вечер хапване за семейството си, а ако закъснявате, заведете близките си на ресторант или си вземете готова храна. Не пропускайте уговорената романтична среща.

СКОРПИОН: ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ

Работа: В началото на седмицата очаквайте сериозни сблъсъци с ръководството заради вашето противопоставяне на направени предложения, които и на вас носят полза. На работното място са задължителни търпението и въздържаността в поведението. Начинанията са нежелателни. Завършете започнатите задачи. Предложение за делови задгранични пътувания изисква да прецените дали ще се справите с разноските. От понеделник не вземайте заем от приятели или близки, също и от фирма за бързи кредити, а ограничете разходите си. Предпазвайте се от обещания за лесни пари, свързани с инвестиции, които ви носят загуби.

Здраве: Предразположени сте към резки промени в настроението, емоционален срив и болести. В августовските горещини сте податливи на настинки.

Любов: Влюбените да отидат на гости или да вечерят в ресторант. Пазете се от общуване с представители на противоположния пол. Запознанствата са разочароващи и ще ви наранят.

СТРЕЛЕЦ: ПРОМЕНИ

Работа: От първия ден на седмицата неочаквано ви радват положителни?промени в материално отношение. Имате шанс да спечелите уважението на колегите си и да получите подкрепата им. Отстоявайте възгледите си и бъдете безкомпромисни, но уважителни. Внимавайте да не ви подведат с лъжи за лесни печалби, ако решите да се отдадете на фантазиите си. Оценете силите си и се възползвайте от ставащото около вас, като не нарушавате стабилността си. От понеделник търговците печелят добре. Бъдете внимателни във всичко, което предприемате на работното си място, и не разчитайте на късмет.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не хапвате каквото намерите. Концентратите вредят на черния дроб и кръвното ви налягане. Предпочетете чаша червено вино.

Любов: В личните ви отношения цари спокойствие. Не пропускайте да обграждате с внимание интимната си половинка, защото рискувате да я отдалечите от себе си.

КОЗИРОГ: ЕМОЦИИ

Работа: Първите дни на седмицата са изтъкани от емоциите ви, а у вас бушува недоволството от всичко, което постигате на работното място, въпреки че не е малко. Не пренасяйте лошото настроение в дома си. Предложат ли ви задгранична командировка, приемете я с удоволствие. Ако сте ядосани, то е, защото търсите отговори за възникнали проблеми, но никой не е склонен да ви ги даде. Взаимоотношенията ви с вашите колеги са напрегнати. От понеделник ви изнудват да помогнете на ваши приятели с пари, без те да са ви ги поискали лично. В никакъв случай не давайте заеми! Начинанията са нежелателни.

Здраве: Седмицата е спокойна, ако сте си взели отпуск, и напрегната, ако работите. Умората този път носи риск от дестабилизация на тялото ви и здравословни проблеми.

Любов: Жените да очакват ново запознанство. Семейните ви отношения са в криза заради ревността, която непрестанно гложди сърцето ви и съсипва хармонията в дома ви.

ВОДОЛЕЙ: ПРИБЪРЗАНОСТ

Работа: От четвъртък и през почивните дни не работете с финансови документи дори и ако само ги преглеждате. Възможни са загуби заради прибързаност, които ще навредят на кариерата ви. За заетите в сферата на банковото дело е задължителна задълбочена проверка на всичко, което им предстои да разписват.? Ако ви предстои семейно тържество, си пазете силите, без да се натоварвате с ненужни занимания, защото в следващите дни ви чакат нови задачи. От понеделник трудно ще се справите със служебните си задачи, ако се лутате между желанието си за развлечение и вашите задължения и се чудите на кое от двете да дадете предимство.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради преумората, която ви вреди. Почивката е задължителна, въпреки че напоследък сте се отдали на работа и нямате желание за приятни емоции.

Любов: Вечер се усамотете и дори да сте много уморени, не отказвайте компанията на интимните си половинки. Не са изключени проблеми, ако изневерите.

РИБИ: СПОР

Работа: В първите дни на седмицата изкушението да спорите с началниците си е във ваша вреда. Липсата на самочувствие ви пречи да сте тактични и да работите съвестно. Готови сте да загърбите служебните си отговорности и не е изключено някои от вас да се окажат безработни през следващия месец, но по ваша вина. Неочаквани събития може да ви извадят от летаргията, обзела ви без причина, и да се наложи да участвате във важна среща. Не е изключено да ви поканят на политическа дискусия. От понеделник бързо и с лекота се справяте с обичайните си служебни задължения. Предстоят ви спорна работа и заслужени финансови постъпления.

Здраве: Здравето ви е стабилно и сте в отлична форма, която ви дарява голяма доза добро самочувствие. Съхранете стабилната си физическа форма.

Любов: Отдайте се на почивка, която ще ви зареди със сили, особено ако сте с любимите си. Романтичните мигове са ваши, когато си изберете.