Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: НОВ ПРОЕКТ

Работа: В началото на седмицата сте склонни да се заяждате с вашите колеги само защото нещата не се подреждат така, както очаквате, но причината е у вас. Поставете началото на нов творчески проект. Извършете промени на работното място. Ако сте собственици на фирма, обмислете как да подредите своя офис, за да стане по-привлекателен за вашите клиенти. От понеделник ви съветвам да не провеждате предварителни разговори за разширяване на бизнеса или за смяна на работното си място, защото няма да получите подкрепа дори и общото настроение да е приповдигнато. Бъдете предпазливи при запознанства.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но може да си навредите заради проблемите в личните отношения, които ви депресират, ако не сте отговорни към себе си и се преуморявате

Любов: Изолирайте се от външни влияния, за да не ви попречат мненията и исканията на околните, за да вземете важно решение за личния си живот и чувствата си.

ТЕЛЕЦ: ЛЕКОМИСЛИЕ

Работа: През първите дни на седмицата внезапно осъзнавате, че заради своето лекомислие сте пропуснали възможността да приключите със служебен проблем, който трови настроението ви от месеци. Няма как да избегнете нови трудности, затова, ако сте в отпуск или ви предстои, веднага след като започнете работа, го заличете. От понеделник имате възможност да се справите отлично със задачите си въпреки трудностите на работното място, особено ако мислите само за служебните си задължения. Очаквате да чуете какви са резултатите от ваше начинание. Не бива да се изненадвате, ако ги омаловажат, за да ви засегнат.

Здраве: Здравето ви е отлично, а спортът, стига да не сте решили да си почивате на плажа в приятни разговори, ще ви помогне да го съхраните.

Любов: Не се отчайвайте, за да осъзнаете важността на личните си отношения, за да навлезете в благоприятен нов период. Времето за активен интимен живот все още не е настъпило.

БЛИЗНАЦИ: ИНТРИГИ

Работа: В дните от четвъртък до неделя при провеждане на разговор може да загубите доверие във ваш колега, който до този момент ви е подкрепял. Подшушнали са ви, че не е лоялен към вас. По-добре е да не сте крайни в решението си и да проверите дали това, което са ви казали, отговаря на истината. Ако са ви измамили, ще съжалявате. От понеделник ще научите за предстоящо посещение от чужбина. Налага се да промените плановете си, за да се подготвите да посрещнете свои делови партньори или гости. Бъдете дейни и отговорни! Засилва се желанието ви да се противопоставяте на хората от деловото си обкръжение.

Здраве: Внимавайте за здравето си. Съществува опасност от инфекциозни заболявания, проблеми с белите дробове, ако не сте ваксинирани и сте с вирус, дори и със сезонния.

Любов: Любимите ви хора са недоволни от вашето поведение. Непрекъснатите закъснения през седмицата ще ви лишат от сексуални удоволствия.

РАК: НОВИ ПОЗНАНСТВА

Работа: От началото на седмицата и особено през почивните дни, дори и без да сте в отпуск, може да се окажете в компания, която ще промени представите ви за света и живота. Ще си дадете отговор дали не прекалявате с материалните си стремежи и дали е настъпил мигът да помислите за духовното си израстване. Не бързайте да обещавате пари на роднини. От понеделник промените на работното място ще ви позволят най-накрая да завършите отдавна започнати задачи. Не отказвайте помощ, ако колегите ви я предложат. Бъдете аналитични и честни към себе си. Признавайте грешките си. Осъществете грандиозните си планове, повечето от които са постижими.

Здраве: Стабилното здраве изисква да не си търсите причина за оплаквания, да се разхождате, да се срещате с приятели дори ако се налага да сте маска. Не се затваряйте у дома.

Любов: В личния живот се радвате на хармония. Съхранете я, като отделите достатъчно време за семейството и за любимите си. Не забравяйте да създадете романтична обстановка.

ЛЪВ: ПРИХОДИ

Работа: От четвъртък ще ви зарадват изненадващо големи приходи за отлично свършена работа, които идват по-рано от очакваното. Вашите колеги ще ви поздравят за успеха и ще са искрени, но не бива да се възползвате, като им поставяте задачи заради тяхното добро отношение. От понеделник ще получите неочаквани и впечатляващи околните печалби от инвестиции. Въпреки този факт не се надявайте, че ако бързо ги инвестирате, ще се зарадвате на бърза възвръщаемост на вложените пари. Стремежът ви да съхраните материалните си придобивки, като откажете да дадете своя принос за общо начинание, ви носи проблеми.

Здраве: Грижете се за здравето си. Не се товарете с тежка физическа работа заради съществуващата опасност от травми. Проблеми със сърцето и кръвното налягане.

Любов: Не се надявайте да се случи чудо, което ще изглади с магическа пръчка недоразуменията и ще хвърли в обятията ви и в леглото интимната ви половинка.

ДЕВА: АНАЛИЗ

Работа: През първите дни на седмицата анализирайте отношенията с хората от обкръжението си чрез получената полезна информация. Казаното от вас ще бъде запомнено, ако имате публична изява или пък в медиите. Постигате поставената цел. Внимавайте и не създавайте ненужно напрежение на работното място заради ваши притеснения. Бъдете уверени в собствените си възможности и работете спокойно. От понеделник сте с потиснато настроение заради разправии с колегите си, въпреки че не сте ги предизвикали с нищо. Не споделяйте плановете си, защото ще ви провалят заради бликналата завист.

Здраве: Здравето ви се стабилизира, но е силно зависимо от настроението ви, а то е изтъкано от недоволство, защото смятате, че имате проблем за лечение, но лекарите твърдят обратното.

Любов: Не сте сигурни, че ще бъдете с близките си вечерта. Избегнете разправиите и упреците им, като запазите спокойствие и обясните причината за отсъствието си.

ВЕЗНИ: ПРИТЕСНЕНИЯ

Работа: Притесненията ви през първите дни на седмицата са заради ваши роднини, които ви искат заем. Не се съгласявайте, защото няма да си получите парите обратно, ще развалите отношенията си, а и вие самите ще изпаднете във финансова криза. Не започвайте нови задачи на работното място дори ако са ви разпоредени, особено такива от значение за бъдещите ви професионални планове. От понеделник завистта на неприятели ви потиска и пречи на ползотворната ви работа. Не е изключено влошаване на материалното ви състояние поради ваши грешки. Не отказвайте помощ от приятели и роднини.

Здраве: Здравето ви е стабилно въпреки емоционалното напрежение. Спортувайте, но с мярка, ако сте водили застоял живот, и пазете от травми бедрата си.

Любов: Изберете вечер и проведете разговор насаме с брачната си половинка, за да изясните бъдещия си съвместен живот. Не сте настроени за сексуални изживявания.

СКОРПИОН: ПРИБЪРЗАНОСТ

Работа: Без колебание още от началото на седмицата блокирайте опитите да ви отклонят от поетия път. Дните са добри за нови задачи, но не бъдете прибързани. По-добре е да действате внимателно и да не допускате грешки, които ще се налага да поправяте и да загубите ценно време. Обмислете внимателно идеите си за нови занимания. От понеделник сте напрегнати и склонни към заяждане на работното място. Избягвайте новите запознанства. Неочаквани събития може да променят професионалните ви планове. Пътуванията, свързани с делови разговори, са успешни. Не ги отлагайте и не ги поверявайте на друг.

Здраве: Здравето ви е отлично. Не забравяйте, че имате нужда и от почивка, за да го съхраните. Нервността ви вреди. Наложете си спокойствие.

Любов: Късметът е с вас, но не разчитайте изцяло на него, защото може да ви изневери. След като се приберете, не пропускайте романтичните мигове.

СТРЕЛЕЦ: НОВИ ЗНАНИЯ

Работа: През първите дни на седмицата имате възможност да се обогатите с нови знания и да докажете на всички, че не се притеснявате от липсата на компетентност в непозната ви професионална сфера. Деловите предложения ще завършат с уговорка за подписване на изгодни договори. Не надценявайте силите си и не се захващайте с работа, която ще ви натовари и притесни. От понеделник изпитвате желание да творите. Успехът е със занимаващите се с производство. Бъдете внимателни при неочаквани делови срещи, за да избегнете бъдещи провали заради неизяснени клаузи.

Здраве: През целия период се радвате на отлично здраве. Не се притеснявайте без причина, за да не си навредите. Почивката е задължителна.

Любов: Усещате обичта на хората около себе си и на любимите си хора. Можете да се отдадете без колебание на интимните мигове и желания секс.

КОЗИРОГ: НЕПРИЯТНОСТИ

Работа: Първите дни на седмицата предупреждават да се подготвите за неприятности, свързани с новите ви идеи и предложения. На коктейл, на който присъстват и влиятелни личности, е по-добре да не споделяте плановете си дори ако само искате да се похвалите със собствената си значимост. Вашата активност ви осигурява допълнителни приходи. Не пропускайте и сами добрите нови възможности за увеличаване на доходите. От понеделник сте активни и задълбочени. Започнатите занимания ви носят ?удовлетворение. Въпреки това няма да ви се разминат разправии, които, както винаги, ще пренесете и у дома.

Здраве: Здравето ви е отлично. Спортът е задължителен. Пазете се от проблеми, породени от преумора или несъгласие с начина ви на живот.

Любов: В личния живот се радвате на хармония. Не си мислете, че имате право да изневерявате само защото сте били наранени от някоя дума или критика за сексуалните ви възможности.

ВОДОЛЕЙ: ПОЛЕЗНИ СРЕЩИ

Работа: Периодът от четвъртък до неделя ви поднася нови възможности за полезни срещи. Бъдете внимателни при запознанства с потенциални делови партньори. Не отказвайте да обмислите предложенията, свързани със съвместен бизнес. Имате подкрепата на колегите си. Резултатите на работното място зависят само от вас. Промените са полезни, ако не са изненадващи и сте подготвени за тях. От понеделник се откажете от разговорите, делови и лични, които не водят до крайни резултати. Работете спокойно и задълбочено и отхвърлете най-важните си текущи задачи, за да избегнете критиката.

Здраве: Радвате се на стабилно здраве, но не сте в познатата на околните форма, усмихнати и с добро настроение. Причината са притеснения за заболяването на ваш познат.

Любов: Чувствата ви са споделени. Не спекулирайте с този факт, ако не сте семейни и искате да създадете семейство. Не допускайте интриги и клюки да провалят отношенията ви.

РИБИ: ЗАДЪЛБОЧЕНОСТ

Работа: От първия ден на седмицата сте вглъбени в работата си. Съветвам ви вечер да се отдадете на почивка и развлечения. Не оставайте след края на работното време, прибирайте се право у дома. Може да поставите началото на нови занимания. Идеите ви, които се струваха на вашите колеги и партньори невъзможни за изпълнение, този път се възприемат като интересни и осъществими. От понеделник делови разправии са повод за раздразнение. Не трябва да се карате с колегите и партньорите си, защото кавгата ще бъде помнена дълго и може да има последици за вас.

Здраве: Въпреки напрежението, което си създавате сами, здравето ви е отлично. Ако сте пушачи, забравете поне за два дни цигарите, а също и концентратите.

Любов: Имате половинка, но не сте уверени, че сте срещнали любовта на живота си. Преценете дали да се отдавате на сексуални удоволствия, ако не сте сигурни в чувствата си.