Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Христо Иванов
Христо Иванов

"А не да ни бъде изсипана една купчина анонимни хора"

Не мога да кажа какво ще се случи утре в пленарна зала, коментира председателят на ПГ "Демократична България" Христо Иванов пред бТВ относно заявката на лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов, че няма да предожи за гласуване проектокабинета на партията.

Не можем да го изберем насила, ще изчакаме утре Председателския съвет, да видим какво ще се случи, обясни Иванов и пред БТА.

Официално не знам какво са направили, не мога да коментирам техните действия, каза той.

"Намираме се в едно поле, което Конституцията не е предвидила - сблъскваме се с това, че не може да изобретиш демокрацията...

Получава се ето това - зрелищен разпад!

Време е да кажем стига - баста!"

На Слави Трифонов нищо не съм му дължал никога, обясни Христо Иванов, като уточни, че обсъждат действията на ДБ много внимателно. С много ясни заявки дойдохме на политическата сцена - да подкрепим правителство на промяната, каза още той.

Трябваше да потърсим коалиционна форма на решение, както е по цял свят...."А не да ни бъде изсипана една купчина анонимни хора".

Първият коментар след оттеглянето на кандидатурата си Пламен Николов направи пред бТВ. А думите му бяха дословно: "Вие знаете нещата по-бързо от вятъра".

"Политици, престанете да бъдете свободни артисти", призова в края на предаването "Лице в лице" Христо Иванов.

Очаквайте подробности