Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

Полицай е ранен, а петима са задържани при скандал между съседи във Велинград, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов.

Сигнал за голям скандал между съседи в кв. "Асфалтна база" на курортния град бил подаден около 22.30ч. в неделя. Изпратеният на място автопатрул започнал да изяснява ситуацията, за да предотврати сбиване между участниците в разпрата. Вместо да се съобразят с полицейските указания и да се разотидат враждуващите съседи се съюзили и насочили агресията си срещу двамата полицейски служители.

На единия полицай били нанесени удари по главата и тялото, а другия бил дърпан и блъскан. Пристигналите на мястото допълнителни полицейски сили разпръснали нападателите и задържали повечето от тях.

В ареста са трима мъже на възраст от 37 до 60г., жена на 29г. и 14-годишно момиче. Издирва се единият от нападателите на ранения полицай, който е избягал и се е укрил.

Пострадалият служител на полицията е откаран в местната болница, където лекарите са установили, че той е с контузно-разкъсна рана в областта на главата и гръвонасядания по тялото. След като му е оказана медицинска помощ, е освободен за домашно лечение.